“It’s Dame time all time”

προγνωστικά NBA

Προγνωστικά ΝΒΑ: Στις επιλογές του #Bibas, για άλλη μια φορά ο Ντέμιαν Λίλαρντ θα δικαιώσει το μότο "όλη η ώρα, είναι η ώρα του Ντέμιαν".

Καλησπέρα στους φίλους του ΝΒΑ! Πάμε γρήγορα-γρήγορα στις σημερινές μας επιλογές

Προγνωστικά ΝΒΑ: Νιου Γιορκ Νικς – Μπρούκλιν Νετς

Εδώ θα εμπιστευτώ έναν παίκτη που επιτέλους μια ομάδα του δείχνει την εμπιστοσύνη που του αξίζει. Αναφέρομαι στον Τζέιλεν Μπράνσον. Σίγουρα οι Ντάλας Μάβερικς θα έχουν μετανιώσει που πέρυσι επέλεξαν να τον αφήσουν να φύγει από την ομάδα τους. Στους τελευταίους 10 αγώνες έχει Μ.Ο πόντων 29. Στους τελευταίους πέντε, ακόμα καλύτερα, μιας και τους αύξησε σε 31. Γιατί να χαλάσει το σερί του; Over 25,5 πόντοι.

Πόρτλαντ Μπλέιζερς – ΛΑ Λέικερς

Προφανώς από τον τίτλο, δείχνω την εκτίμηση που έχω τον Ντέμιαν Λίλαρντ. Είναι από τους παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορεί πανεύκολα να βάλει 50 πόντους. Στους τελευταίους 15 αγώνες έχει Μ.Ο πόντων 37,3. Μόλις στον τελευταίο αγώνα απέναντι στους Θάντερ πέτυχε 38 πόντους. Απέναντι στους ακόμη πιο αδύνατους αμυντικά Λέικερς, μπορεί να πετύχει ανάλογη εμφάνιση. Ράσελ και Σρέντερ είναι αδύνατον να τον σταματήσουν. Over 35,5 πόντων.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Μονό
02:40
Νιου Γιορκ Νικς - Μπρούκλιν Νετς
Τζέιλεν Μπράνσον over 25,5 πόντους
1.93
BET: 20 units
Μονό
05:10
Πόρτλαντ Μπλέιζερς - ΛΑ Λέικερς
Ντέμιεν Λίλαρντ over 35,5 πόντους
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις