Στον ναό της ταχύτητας

Στον ναό της ταχύτητας

Χαιρετώ όλη τη παρέα του koubanezos.gr! Συνεχίζουμε με F1 δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και ταξιδεύουμε από Βέλγιο στην Ιταλία. Στο ναό της ταχύτητας λοιπόν η 8η στροφή του πρωταθλήματος και σίγουρα δεν αναμένουμε τρομερές εκπλήξεις.

Οι Mercedes κινούνται σε άλλο επίπεδο τα έχουμε πει, παρουσίασαν και καινούριο πλήρες αεροδυναμικό πακέτο στο Βέλγιο, που τους βοήθησε όπως αναφέρουν καθώς οι Red Bull και οι Renault κάνουν σημαντικές προσπάθειες. Στο ναό της ταχύτητας τώρα, η ομάδα συνυφασμένη με αυτό τον αγώνα, η Ferrari, δύσκολα θα πρωταγωνιστήσει. Πολύ κατώτερη του αναμενόμενου, πλέον απλά παλεύει να είναι στους βαθμούς.

Στον ναό της ταχύτητας

Στοιχηματικά τώρα δε θα μπλέξω με δοκιμαστικά και προκριματικά, πηγαίνω κατευθείαν σε χτυπήματα για τον αγώνα. Οι Red Bull το παλεύουν, ο Φερστάπεν χτυπάει πάντα πόντιουμ, οπότε το να είναι και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς το αγοράζω.

Στον ναό της ταχύτητας

Πάμε στις Racing point οι οποίες κινούνται στη μετριότητα στους τελευταίους αγώνες, αλλά το μονοθέσιο είναι δυνατό όπως και να χει. Πάντα χτυπάνε 10αδα, ποντάρισμα στο να τα καταφέρουν και αυτή τη φορά.

Και ένα χτύπημα διαίσθησης περισσότερο, με τον αγαπημένο Λεκλέρκ να καταφέρει να μπει στους βαθμούς. Δε γίνεται τώρα Ιταλικό grand prix χωρίς Ferrari, πως να το κάνουμε.

Τα ξαναλέμε πριν τον αγώνα με συμπληρωματική πρόταση.

Δυάδα (απόδοσης 2.20)
16:10 Και τα 2 μονοθέσια στους βαθμούς: Red Bull (1.50)
16:10 Και τα 2 μονοθέσια στους βαθμούς: Racing point (1.53)

Μονό
16:10 Τερματισμός στους βαθμούς: Τσαρλς Λεκλέρκ (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις