Γκολ Δευτέρας που φτάνουν μέχρι 5.90

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez δίνει τις επιλογές του για σήμερα με πονταρίσματα σε Ελλάδα και Ιταλία που φτάνουν μέχρι 5.90

Καλησπέρα στους απανταχού αναγνώστες. Περίεργα… γεμάτη αυτή η Δευτέρα αφού ειδικά στα εγχώρια έχει πολλές αναμετρήσεις εξαιτίας του Κυπέλλου. Το ενδιαφέρον μας το ρίχνουμε σε Λαμία και Γένοβα ενώ σας έχουμε ένα ειδικό έκπληξη από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Πάμε δυναμικά να δούμε τις επιλογές και τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Do or die της Λαμίας

Ξεκινάμε με το παιχνίδι ανάμεσα σε Λαμία και ΟΦΗ, σε μία ενδιαφέρουσα συνάντηση. Οι γηπεδούχοι καίγονται για ένα αποτέλεσμα το οποίο θα τους δώσει μία ανάσα στην μάχη της παραμονής. Η εικόνα τους βέβαια στην Λεωφόρο ήταν εξαιρετική αλλά και το γεγονός ότι δεν έπαιξαν την Πέμπτη λόγω καιρικών συνθηκών απέναντι στον ΠΑΟΚ, τους δίνει την δυνατότητα να είναι περίπου προετοιμασμένοι και ξεκούραστοι. Η αλήθεια είναι πως ο Σάββας Παντελίδης φαίνεται να έχει δουλέψει στο δημιουργικό κομμάτι, οι προσθήκες ορισμένων μονάδων που έγιναν τον Γενάρη σίγουρα έχουν βοηθήσει και έχουν αλλάξει την ένταση του παιχνιδιού του συνόλου. Δεν έχουν άλλα περιθώρια, το σημερινό παιχνίδι θεωρείται τελικός αφού το πρόγραμμα μετά γίνεται αρκετά δύσκολο.

Γκολ Δευτέρας που φτάνουν μέχρι 5.90

Από την άλλη οι Κρητικοί παίζουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν παίρνουν πάντα τα αποτελέσματα. Ο Νταμπράουσκας έχει μεταμορφώσει την ομάδα αλλά μάλλον δεν προλαβαίνουν κάτι καλύτερο από ένα καλό πλασάρισμα κοντά στη δεκάδα. Μακριά από το «Γεντί Κουλέ» παίζουν καλύτερα, πιο επιθετικά αλλά δέχονται επίσης πιο εύκολα φάσεις. Το ματς είναι ανοιχτό και τα ρίσκα ειδικά από την πλευρά των γηπεδούχων θα υπάρξουν. Υψηλές οι αποδόσεις στα γκολ, το goal/goal ή over 2,5 είναι όμορφο στο 1.88.

Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Σαμπντόρια απέναντι στην Ίντερ. Επίσης σημαντικός αγώνας, σε μία συνάντηση αντίθετων κόσμων. Οι “Νερατζούρι” θα λέγαμε πως δεν πείθουν ιδιαίτερα. Εάν και επικράτησαν της Μίλαν με άνεση δείχνουν πως είναι βυθισμένοι στην αστάθεια, ειδικά όταν παίζουν εκτός έδρας. Ο Ιντζάγκι έχει αποδεχθεί την απώλεια του πρωταθλήματος, θέλει να εξασφαλίσει η ομάδα του το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά με τέτοιες… περίεργες εμφανίσεις είναι δύσκολο αυτό. Σε κλειστές άμυνες αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα, δημιουργικά πάντα δεν εμπνέει και γενικά είναι σε ένα αλλοπρόσαλλο φεγγάρι.

Στον αντίποδα οι Γενοβέζοι δίνουν μάχες με θεούς και δαίμονες για να μην γνωρίσουν τον άμεσο υποβιβασμό. Τα χρέη δείχνουν να τακτοποιούνται και η ομάδα να ενώνεται. Στόχος αρχικά είναι να σωθεί η χρονιά αφού τα λεφτά μίας πιθανής παραμονής θα είναι ζωτικής σημασίας. Πρέπει όμως να καλύψουν μία σημαντική διαφορά εννέα βαθμών από την Σπέτσια οπότε… κάθε παιχνίδι μετράει διπλά. Κόντρα στην Μόντσα έδειξε καλά δείγματα και άξιζε την νίκη, τώρα θα πάει για την έκπληξη παίζοντας… συντηρητική άμυνα.

Το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Η Σαμπντόρια θα τα δώσει όλα για να σώσει την χρονιά κόντρα σε μία παράξενη Ίντερ. Κρατάμε τον άσο +2 στο 1.70 σε μία καλή επιλογή, ζητώντας απλά από τους γηπεδούχους να είναι ανταγωνιστικοί.

ΥΓ. Στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό παρουσιάζεται ένα ωραίο combo με σκόρερς. Μπακαμπού και Χάμες σε τέτοια ματς βρίσκουν συνήθως δίχτυα. Το να το κάνουν και σήμερα αμφότεροι πληρώνει στο 5.90.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Μονό
17:00
Λαμία - ΟΦΗ
Goal/goal ή over 2,5
1.88
BET: 20 units
Funbet combo
21:00
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Γκολ Χάμες Ροντρίγκεζ & γκολ Μπακαμπού
5.90
BET: 3 units
Μονό
21:45
Σαμπντόρια - Ίντερ
1 (+2)
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις