ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Γκολ και ξύλο στο Μέρσισαϊντ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Γκολ και ξύλο στο Μέρσισαϊντ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γκολ και ξύλο στο Μέρσισαϊντ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Γκολ και ξύλο στο Μέρσισαϊντ

Προγνωστικά: Γκολ και ξύλο στο Μέρσισαϊντ #Roume

Αρκετές επιλογές από το μεγάλο ντέρμπι του Μέρσισαϊντ έχει στα προγνωστικά της σημερινής του στήλης ο #Roume.

Γκουντ μόρνινγκ Κουβανέζοι, ΙΤΣ ΝΤΑΡΜΠΙ ΝΤΕΪ, που λένε και στο χωριό μου. Χαλάρωσε λίγο Ρούμε, θα μου πείτε, ούτε καφέ δεν έχουμε πιει ακόμα. Σήμερα δεν έχει ηρεμία. Είναι μια ξεχωριστή Δευτέρα, με μπόλικη δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά κυρίως, με ντέρμπι στη Premier League. Αρκετές επιλογές από τη μάχη του «Άνφιλντ», λοιπόν, στα σημερινά μας προγνωστικά. Όλες από τη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr.

Μία πόλη, δύο κακόμοιροι

Πάμε να τα δούμε ένα – ένα. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Ντέρμπι του Μέρσισαϊντ είναι αυτό ανάμεσα στη κόκκινη και τη μπλε πλευρά του μεγάλου λιμανιού της Αγγλίας, του Λίβερπουλ. Η πρωτότοκος Έβερτον και το αποτέλεσμα σχίσματος σε αυτή, Λίβερπουλ, έχουν περάσει τα τελευταία 131 χρόνια παλεύοντας για τα ηνία της πόλης. Μπορεί οι «Ρεντς» να είναι η πιο υπολογίσιμη δύναμη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, όμως μπαίνοντας σήμερα στο «Άνφιλντ» θα πρέπει να… σκυλιάσουν για να κερδίσουν τον κοιμισμένο γίγαντα που ονομάζεται Έβερτον. Πάμε να δούμε λίγο πως το έχουν πάει οι δύο το έργο μέχρι φέτος.

Η γηπεδούχος Λίβερπουλ παραπαίει. Πήγε κουτσένοντας μέχρι το Μουντιάλ, ήλπιζε πως οι ανάσες θα την ευνοήσουν στην επανέναρξη, όμως κατέληξε μετά από ένα μήνα να μην έχει ακόμα νίκη στο νέο έτος. Βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση, με μια άμυνα που πετάει χαρταετό, χαφ που αγκομαχούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό που κάποτε αυτά επέβαλλαν και μια επίθεση που αγνοεί το εύκολο γκολ.

Η φιλοξενούμενη Έβερτον παραπαίει και αυτή. Βυθισμένη σε βαθιά εσωστρέφεια εδώ και δεκαετίες, ζει μέσα σε ένα σκληρό πια εμφύλιο ανάμεσα σε διοίκηση και οπαδούς, ενώ υπάρχει και έντονος φόβος πως η μετακόμιση από το ιστορικό αλλά απαρχαιωμένο «Γκούντισον Παρκ» στο νέο γήπεδο στις αποβάθρες του λιμανιού θα τους βρει στη Championship. Έχει, πάντως, να έχει ως θετικό τη πρόσληψη τους Σον Ντάις στη θέση του… σοφτ Φρανκ Λάμπαρντ.

  • Η Λίβερπουλ μπαίνει άθλια στα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Βρίσκεται μονίμως πίσω στο σκορ (12/22 στο Πρωτάθλημα!) και συνήθως αυτό συμβαίνει και νωρίς στο παιχνίδι. Η Έβερτον έχει καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί μια από τις – δεδομένες πια – αδράνειες της γηπεδούχου στο παιχνίδι. Να σκοράρει πρώτη η Έβερτον στο 2.87.
  • Πατώντας σε ότι ανέφερα πριν, θεωρώ πως το ματς θα έχει γρήγορο γκολ. Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ ετοιμάζουν καυτή ατμόσφαιρα, κάτι που λείπει από το «Άνφιλντ» φέτος, οπότε θα βοηθήσει στο να έχει ρυθμό το ματς από νωρίς. Το αν αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ στους γηπεδούχους για να επιβεβαιωθεί η πρώτη μας επιλογή, μένει να φανεί, όμως εγώ θα κρατήσω και το πρώτο γκολ πριν το 20 σε απόδοση 2.35.
  • Οι μεγάλες ομάδες είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή ορθοποδούν. Δεν ξέρω αν αυτή θα είναι η στιγμή που θα σπρώξει λίγο τη Λίβερπουλ για την υπόλοιπη χρονιά, όμως οι παίκτες της έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να βάλουν επιτέλους… πρώτη. Αγκομαχάει στην ανηφόρα το μηχάνημα, όμως το ρόστερ είναι καλύτερο από αυτό της Έβερτον και όσο καλά και να μπουν τα «Ζαχαρωτά», θεωρώ πως οι «Κόκκινοι» θα μπορέσουν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και να πάρουν την νίκη. Άσος με γκολ, δηλαδή, στο 3.15.
  • To «Φιλικό Ντέρμπι», μόνο… φιλικό δεν είναι. Υπάρχει η ιδιομορφία με οικογένειες να χωρίζονται σε κόκκινους και μπλε, όμως δύο φορές το χρόνο είναι απλά «κάποιοι σαν αυτούς». Πολύ ξύλο, δηλαδής, αφού είναι το ματς με τις περισσότερες κόκκινες κάρτες στην ιστορία των αγώνων της Premier League (1992-). Άλλη μία σήμερα, ειδικά με το ποδόσφαιρο – ξυλοκόπημα του Ντάις, στο 4.35.

Καθημερινές γλυκιές προσφορές* Αγίου Βαλεντίνου στο Pamestoixima.gr

Combo
22:00
Λίβερπουλ - Έβερτον
1 & goal/goal
3.15
BET: 5 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Έβερτον
Anytime score: 0-1
2.87
BET: 5 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Έβερτον
Πρώτο γκολ πριν το 20'
2.35
BET: 5 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Έβερτον
Καταλογισμός κόκκινης
4.35
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις