Προγνωστικά με ρίσκο και φαβορί

προγνωστικά

Ο #Speaker14 είναι και πάλι εδώ και δίνει τα προγνωστικά του, στηρίζοντας τα φαβορί. Στο 5.30 το παρολί του.

Καλησπέρα σε όλους. Μετά το ωραίο μας ταμείο την Παρασκευή, είμαστε και πάλι εδώ. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούμε, με στήριξη στα φαβορί συν ένα μικρό ρίσκο με τη Λαμία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μας.

Με την ψυχολογία στα ύψη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί το Λεβαδειακό στην «OPAP Arena» με την ψυχολογία στα ύψη. Η νίκη με το ευρύ 3-0 απέναντι στον Ολυμπιακό έχει κάνει τους παίκτες του Αλμέιδα να πετούν στα ουράνια. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός δεν είναι μια ομάδα που έχει δείξει ικανή να δημιουργήσει πρόβλημα εκτός έδρας. Θα δώσει τη μάχη του, θα παλέψει, όμως δε βρίσκω τον τρόπο να ανακόψει την εξαιρετική πορεία της ΑΕΚ.

Για αυτό το λόγο και χωρίς παραπάνω ανάλυση, θα πάω με το φαβορί. Επιλέγω νίκη της ΑΕΚ, μαζί με over 2,5 στο παιχνίδι. Θα το καταφέρουν και μόνοι τους οι γηπεδούχοι. Παρόλα αυτά δε θα πω όχι και σε ένα γκολ του Λεβαδειακού.

Δικαιώνει τα προγνωστικά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από βαριά ήττα (3-0) από την ΑΕΚ. Η ψυχολογία δεν είναι καλή και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. Το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό είναι μια καλή ευκαιρία για αλλαγές. Τόσο στην 11αδα, όσο και στην ψυχολογία των «ερυθρολεύκων».

Προγνωστικά με ρίσκο και φαβορί

Η ομάδα του Αγρινίου έχει σχεδόν ξεμπλέξει από την υπόθεση παραμονή. Παράλληλα, δεν έχει και βλέψεις για το κάτι παραπάνω, καθώς τόσο ο Άρης, όσο και ο Βόλος βρίσκονται πολύ μακριά. Έτσι, παίζει πλέον χωρίς άγχος, κάτι που μπορεί να κρύβει και παγίδες.

Επιλέγω και εδώ την επικράτηση του φαβορί Ολυμπιακού, μαζί με over 2,5 στο παιχνίδι. Μάλιστα, δε νομίζω πως πείθει και κανέναν η άμυνα των πρωταθλητών.

Θέλει νίκη και μόνο νίκη η Λαμία

Στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία υποδέχεται τον ανεβασμένο ΟΦΗ με μοναδικό στόχο τη νίκη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα του Ιωνικού (2 νίκες 1 ισοπαλία), έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους Φθιωτούς. Έτσι λοιπόν η Λαμία πρέπει να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για να φτάσει σε μια νίκη που θα της δώσει μεγάλη ανάσα. Ο ΟΦΗ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, καθώς και αυτός θέλει τη νίκη που θα του δώσει ακόμη μεγαλύτερη άνεση στην κατηγορία.

Χωρίς πολλά λόγια, με δεδομένο πως και οι δυο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη, επιλέγω το 12 διπλή ευκαιρία μαζί με over 1,5 στο παιχνίδι. Από το πρώτο λεπτό περιμένω ένταση και γενικά το παιχνίδι αυτό πιστεύω θα έχει τα πάντα, δικαιώνοντας τα προγνωστικά. Γκολ, κόρνερ, κάρτες. Διαλέξτε και πάρτε.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Δυάδα απόδοσης 2.51
18:30
ΑΕΚ - Λεβαδειακός
1 & over 2,5
1.55
21:00
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
1 & over 2,5
1.62
BET: 10 units
Τριάδα απόδοσης 5.32
17:00
Λαμία - ΟΦΗ
12 & over 1,5
2.12
18:30
ΑΕΚ - Λεβαδειακός
1 & over 2,5
1.55
21:00
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
1 & over 2,5
1.62
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις