Με το 6.10 κι ας μην βγει

Με το 6.10 κι ας μην βγει

Λίβερπουλ εναντίον Έβερτον, μόνο τα ονόματα θυμίζουν ντέρμπι για τον #Nikolas43 που με τις ομάδες χαμηλά στη βαθμολογία στοχεύει στο 6.10.

Ντέρμπι του Λίβερπουλ η αλλιώς ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, ένα από τα παλιότερα ντέρμπι στην Αγγλία. Μια πόλη χωρισμένη στα δυο για αυτό το παιχνίδι. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Δυο γήπεδα και ανάμεσα τους ένα πάρκο 

Αυτή είναι η απόσταση που τα χωρίζει, όσο ένα πάρκο, αν και η ιστορία της έχθρας τους ξεκινάει το 1892, ακριβώς την ημέρα που η Λίβερπουλ πήρε σάρκα και οστά, καθώς είχαν μεσολαβήσει πολλά γεγονότα. 

Το 1878, έτος ίδρυσης της Έβερτον στην περιοχή όλα ήταν καλά. Η ομάδα είχε εγκατασταθεί στο «Άνφιλντ», το 1891 πανηγύρισε πρωτάθλημα Αγγλίας, όλα όμως μέχρι τη στιγμή που όπως συμβαίνει συνήθως τα μέλη σφάζονται και χωρίζονται. Να μην τα πολυλογώ όσοι δεν μετακόμισαν στο σημερινό «Γκούντισον παρκ», ίδρυσαν την Λίβερπουλ. Σίγουρα κανείς δεν φαντάστηκε ότι εκείνη τη στιγμή γράφτηκε ιστορία. Ακόμα και σήμερα οι οπαδοί των «ζαχαρωτών» πικάρουν τους αντιπάλους τους λέγοντας πως το «Άνφιλντ» είναι το σπίτι τους και οι «κόκκινοι» στραβώνουν αν τους πεις πως βγήκαν από τα σπλάχνα της Έβερτον. Η ιστορία όμως έγραψε και δεν ξεγράφει. 

Με το μομέντουμ σε απόδοση 6.10

Στα στοιχηματικά τώρα τα χάλια και των δυο τα ξέρετε. Τι να αναλύσω εγώ, η μια πάει για φούντο και η άλλη είναι το φάντασμα της. Ίσως στην Έβερτον υπάρχει σφυγμός με την αλλαγή προπονητή και την ψυχολογία από τη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ. Όλα είναι ανοιχτά, ίσως το μομέντουμ το έχουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα άγγιζα ένα άσο της Λίβερπουλ με τα χάλια που έχει στο 1.50. Η πιο λογική επιλογή είναι το Χ2. Εγώ σαν ρομαντικός λάτρης του ποδοσφαίρου, μονολότι δεν θέλω να παίζω σημεία, πάω με το διπλό της Έβερτον στο 6.10 της Fonbet. Εξάλλου με τέτοια απόδοση και να μην βγει δεν με νοιάζει, αλλά αυτή τη στιγμή είναι λίγο υπερβολική. 

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Έβερτον
2
6.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις