Σουπερλιγκάτες επιλογές στον τριπλασιασμό

προγνωστικά

Τα ματς του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού μπαίνουν στο στόχαστρο του #Bats για την στήλη της Δευτέρας.

Η ασυνήθιστη επιλογή της Super League να ορίσει τέσσερα από τα επτά ματς της αγωνιστικής τη Δευτέρα, μας δίνει την ευκαιρία να συμπεριλάβουμε ένα μονό και μία δυάδα στα σημερινά προγνωστικά.

Σουπερλιγκάτες επιλογές στον τριπλασιασμό

Προγνωστικά: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

Στην πολύ δύσκολη έδρα του Αστέρα Τρίπολης δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ, στην προσπάθειά του να μείνει κοντά στην κορυφή. Το 0-0 με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή τον άφησε στο -5 από την πρώτη θέση. Θα πάει πιο ξεκούραστος απ’ ό,τι υπολόγιζε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», καθώς το ματς κυπέλλου απέναντι στη Λαμία αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Τα τελευταία χρόνια, οι Αρκάδες συνηθίζουν να βάζουν δύσκολα στον «δικέφαλο», όπως φάνηκε κι από το 2-2 του πρώτου γύρου. Ο Μάντζιος έχει κάνει ξανά ανταγωνιστικό τον Αστέρα, όσο κι αν το «τρένο» των πλέι-οφ μοιάζει να χάνεται. Μόνο ο Άρης έχει περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη φέτος, ενώ ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ κι ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφεραν. Αν βάλουμε και την απουσία του πολύτιμου Κοτάρσκι στην εξίσωση, δεν αποκλείεται να την πατήσει κι ο -κατά τα άλλα φορμαρισμένος- ΠΑΟΚ. Θα πάρουμε το 1Χ με απόδοση 2.05 στη Fonbet.

Καθαρίζουν και συνεχίζουν

Επόμενο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Λεβαδειακό. Με το 3-0 επί του Ολυμπιακού την Πέμπτη, η Ένωση βρίσκεται «με το ένα πόδι» στον τελικό του κυπέλλου. Το καλύτερο για τον Αλμέιδα είναι πως αρκετοί βασικοί ξεκουράστηκαν, χωρίς όμως να επηρεαστεί η εικόνα της ομάδας ούτε στο ελάχιστο. Το απόλυτο της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» απαγορεύεται να σταματήσει από τον αδύναμο Λεβαδειακό. Η επιλογή του άσου με over 2,5 τέρματα αποτελεί μονόδρομο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι βαρύ. Δεν έπαιξε καθόλου καλά και βολεύτηκε με τη λευκή ισοπαλία στην έδρα του ΠΑΟΚ την προηγούμενη Κυριακή, υπέστη συντριβή από την ΑΕΚ για το κύπελλο. Ήδη έχει αρχίσει να τίθεται θέμα προπονητή με τον Μίτσελ να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό είναι ευκαιρία για ξέσπασμα και για επιστροφή στις νίκες. Άσος & over 2,5 κι εδώ, με τη δυάδα μας να φτάνει το 2.99 στη Novibet.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Μονό
18:00
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
2.05
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.99
18:30
ΑΕΚ - Λεβαδειακός
1 & over 2,5
1.73
21:00
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
1 & over 2,5
1.73
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις