Ελληνικά combo μέχρι 2.15

προγνωστικά

Ο #Kouros ασχολείται με Ελλάδα στα σημερινά του προγνωστικά και έχει επιλογές από Λαμία μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια.

Καλημέρα στους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Δεν συνηθίζουμε να έχουμε στήλη την Δευτέρα, όμως με το πρόγραμμα της Super League να αριθμεί 4(!) παιχνίδια, υπάρχουν κάποιες καλές επιλογές για να συμπεριληφθούν στα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Λαμία – ΟΦΗ

Ξεκίνημα από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι μεσοβδόμαδα δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν με 2-0 από τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη οι Κρητικοί έμειναν στην λευκή ισοπαλία απέναντι στον Πας Γιάννινα. Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, με τους Λαμιώτες να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο, όμως αγωνιστικά δεν πείθουν. Κοινό χαρακτηριστικό των ομάδων το σκληρό παιχνίδι.

Εκτίμηση: Ένα combo έχω κρατήσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι με 2+ κάρτες για κάθε ομάδα καθώς περιμένω η αναμέτρηση να πάει στην δύναμη, ενώ θα προσθέσω και το under 3,5 καθώς τέτοιου είδους αναμετρήσεις πολύ δύσκολα ξεφεύγουν.

ΑΕΚ – Λεβαδειακός

Λίγο αργότερα στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Αλμέιδα νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό και έκανε βήμα πρόκρισης στον τελικό, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ατρόμητο για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω. Συν τοις άλλοις, ο Δικέφαλος ξεκούρασε και σημαντικούς παίκτες εν όψει συνέχειας. Οι Βοιωτοί ηττήθηκαν με 0-3 εντός από τον Βόλο, σε ένα παιχνίδι που θα ήθελαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Εκτίμηση: Ξεκάθαρα τα πράγματα εδώ, η ΑΕΚ συνηθίζει να μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια της, ενώ θα έχει και επιστροφές βασικών. Το combo του ενός γκολ και των τριών κόρνερ για την γηπεδούχο στο ημίχρονο πληρώνει 1.95 και θα το τιμήσουμε.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Combo
17:00
Λαμία - ΟΦΗ
Under 3,5 & over 1,5 κάρτες και οι δύο ομάδες
2.15
BET: 30 units
Combo
18:30
ΑΕΚ - Λεβαδειακός
AEK over 0,5 ημίχρονο & over 2,5 κόρνερ ημιχρόνου
1.95
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις