Διευρύνει το σερί η Μπάρτσα

Προγνωστικά

Ο #Kouros έχει επιλογές από Ελλάδα και Ισπανία στα σημερινά του προγνωστικά σε αποδόσεις κοντά στο διπλασιασμό.

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Δύο επιλογές έχουμε στα σημερινά μας προγνωστικά, η πρώτη από τη χώρα μας και η δεύτερη από την Ιβηρική χερσόνησο.

Διευρύνει το σερί η Μπάρτσα

Βόλος – Ατρόμητος

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στον Βόλο μεταξύ δύο ομάδων που δίνουν μάχη για την κατάληψη της έκτης θέσης. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες με το διπλό στη Λιβαδειά την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά από καιρό οι Θεσσαλοί ήταν καλοί επιθετικά, έβγαλαν συνεργασίες. Ο Ατρόμητος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ λόγω της γνωστής ιστορίας με τα δοκάρια. Από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχεται η ομάδα του Κόουλμαν.

Καθημερινές γλυκιές προσφορές* Αγίου Βαλεντίνου στο Pamestoixima.gr

Εκτίμηση: Παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Εμείς θα επιλέξουμε την επιλογή των 2-3 γκολ , η οποία έχει εμφανιστεί στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Προγνωστικά Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα

Συνεχίζουμε με La Liga και την επίσκεψη της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Τα «κίτρινα υποβρύχια» ηττήθηκαν 3-1 από την Έλτσε την προηγούμενη αγωνιστική και διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος. Από την άλλη, η ομάδα του Τσάβι τρέχει σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον στο +8 από την Ρεάλ.

Εκτίμηση: Η Βιγιαρεάλ είναι καλή ομάδα αλλά εσχάτως βρίσκεται σε κακή κατάσταση και αντιμετωπίζει μια Μπαρτσελόνα «καβάλα στο άλογο». Το διπλό στο 1.80 αποτελεί επιλογή, λαμβάνοντας υπόψιν και την πολύ καλή παράδοση των Καταλανών στο «Θεράμικα».

Moνό
16:00
Βόλος - Ατρόμητος
2-3 γκολ
1.95
BET: 30 units
Moνό
22:00
Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα
2
1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις