Αυτό το 2.70 δεν περνά απαρατήρητο

προγνωστικά

Ο #Bats συνεχίζει να δίνει τις προτάσεις του αυτό το Σαββατοκύριακο, με την επιλογή στο πορτογαλικό ντέρμπι να ξεχωρίζει.

Οι ματσάρες δεν σταματούν ούτε την Κυριακή και τρεις επιλογές ξεχωρίζουν από τα ματς της Ιταλίας, της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Αυτό το 2.70 δεν περνά απαρατήρητο

Προγνωστικά: Ουντινέζε – Σασουόλο

Νωρίς νωρίς, στη 13:30 ώρα Ελλάδας, Ουντινέζε και Σασουόλο δίνουν μια σημαντική μάχη για την 22η αγωνιστική της Serie A. Η διαφορά τους στον βαθμολογικό πίνακα (επτά θέσεις) είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερη από αυτήν σε βαθμούς, καθώς τις χωρίζουν μόλις δύο νίκες. Αυτό οφείλεται στο δύο σπουδαία τρίποντα των φιλοξενούμενων απέναντι σε Μίλαν (5-2 εκτός) και Αταλάντα (1-0) εντός. Αντίθετα, η Ουντινέζε έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μόνο μία φορά στα τελευταία 14 παιχνίδια της, κι αυτή απέναντι στη διαλυμένη Σαμπντόρια.

Με τα τελευταία θετικά αποτελέσματά της η Σασουόλο έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού, και πλέον μπορεί να ελπίζει σε ένα πλασάρισμα στα πρώτα μισά της βαθμολογίας. Έχει κάθε λόγο να νιώθει ότι μπορεί να φύγει με το διπλό από το «Φρίουλι», από την στιγμή που η Ουντινέζε δεν έχει κερδίσει εκεί από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Εμείς επιλέγουμε το Χ2 & over 1,5 με απόδοση 2.30 στη Fonbet.

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Με το 4-3 στην έδρα της Μπέτις την περασμένη αγωνιστική, η Θέλτα κατάφερε μόλις για δεύτερη φορά στην σεζόν να πανηγυρίσει δύο νίκες στην σειρά. Με μόλις μία ήττα στα οκτώ ματς μετά τη διακοπή, μοιάζει ικανή να ανατρέψει το κακό ξεκίνημα και να διεκδικήσει -όσο μπορεί- την έξοδο στην Ευρώπη. Το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης αποτελεί κρίσιμο τεστ, στο οποίο θα φανεί αν θα κατορθώσει να βρει διάρκεια στα θετικά αποτελέσματα.

Οι Μαδριλένοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν τις τρεις σερί νίκες, όταν ισοφαρίστηκαν εντός έδρας από τη Χετάφε στα τελευταία λεπτά. Με αυτή την απώλεια η ομάδα του Σιμεόνε έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την τρίτη θέση στους δύο βαθμούς. Αρνείται πεισματικά να βρει σταθερότητα και γι’ αυτό βρίσκεται στο όριο όσον αφορά την έξοδο στο Champions League. Ωστόσο, σε αναμετρήσεις όπως αυτή, με μικρομεσαίες ομάδες της βαθμολογίας, εύκολα ή δύσκολα συνήθως παίρνει τη νίκη. Αφού το διπλό μας παρουσιάζεται σε απόδοση 2.25 στο Pamestoixima.gr, δεν πρόκειται να το παραβλέψουμε.

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα

Λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης με την Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Άστον Βίλα. Η νέα γκέλα των πρωτοπόρων δίνει ξανά την ευκαιρία στους «πολίτες» να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή και να πάνε στο «Έμιρεϊτς» με καλή ψυχολογία. Όμως η ομάδα του Έμερι είναι σκληρό καρύδι και έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα κόντρα σε μεγάλους συλλόγους. Απέναντι στην Σίτι, τα «λιοντάρια» συνήθως σκοράρουν.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε βέβαια και το ότι η υπόθεση του Financial Fair Play, με το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών, είναι πιθανό να επηρεάσει την ομάδα του Μάντσεστερ. Βέβαια, αν κάποια ομάδα μπορεί να διαχειριστεί κάτι τέτοιο είναι αυτή του Πεπ Γκουαρδιόλα. Εν πάση περιπτώσει, αναμένεται ένα ματς με αρκετά γκολ εκατέρωθεν. Μέχρι στιγμής η Βίλα μοιάζει να επιλέγει τη λογική «όσα βάλουμε-όσα φάμε», και δύσκολα η ασταθής άμυνα της Σίτι θα την κρατήσει στο μηδέν. Τσεκάρουμε το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 2.27 στην Stoiximan.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο

Η στοιχηματική βραδιά κλείνει με τη ματσάρα ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο. Για τρίτη φορά αναμετρώνται φέτος οι δύο ομάδες, με την Πόρτο να μετράει μέχρι στιγμής το απόλυτο. Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Κονσεϊσάο επικράτησε με το επιβλητικό 3-0, ενώ στην συνάντησή τους για το κύπελλο κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 πριν λίγες εβδομάδες.

Στο μεταξύ, η Πόρτο τρέχει αήττητο σερί 20 αγώνων, έχοντας κερδίσει τους τελευταίους οκτώ, αλλά και τους 13 από τους τελευταίους 14. Τελευταία φορά που δέχτηκε γκολ ήταν στις 15 Ιανουαρίου, πριν επτά παιχνίδια. Αξίζει να θεωρείται το φαβορί παρά την επίσης πολύ καλή εικόνα της Σπόρτινγκ τον τελευταίο καιρό. Όσο δύσκολο κι αν είναι να πετύχει το 3/3 απέναντι σε μια αντίπαλο τέτοιου επιπέδου, η απόδοση του διπλού μας οδηγεί προς τα δεξιά. Θα πάρουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων, η οποία πληρώνει 2.70 στη Novibet.

Combo
13:30
Ουντινέζε - Σασουόλο
Χ2 & over 1,5
2.30
BET: 15 units
Μονό
17:15
Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης
2
2.25
BET: 15 units
Combo
18:30
Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα
Goal/goal & over 2,5
2.27
BET: 15 units
Μονό
20:00
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Πόρτο
2
2.70
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις