Άλματα εξάδας έως 2.33

Προγνωστικά

Στη σημαντική αναμέτρηση για τα play off της Super League, ανάμεσα σε Βόλο και Ατρόμητο τα προγνωστικά του #Blackbird σε απόδοση 2.33.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Με μια αναμέτρηση θα ασχοληθούμε σήμερα στα προγνωστικά μας.

Άλματα εξάδας έως 2.33

Προγνωστικά: Combo στο Πανθεσσαλικό

Με την αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο θα ασχοληθούμε σήμερα. Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για το Βόλο την περασμένη αγωνιστική στην έδρα του Λεβαδειακού με το εμφατικό 0-3. Σε ένα ονειρεμένο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος σκόραρε εις τριπλούν και έβαλε τέλος σε ένα σερί με αρνητικά αποτελέσματα. Σημαντικό βήμα για την εξάδα, ενώ έχει και βλέψεις για την πέμπτη θέση, ειδικά αν δεν συνέλθει σύντομα ο Άρης.

Καθημερινές γλυκιές προσφορές* Αγίου Βαλεντίνου στο Pamestoixima.gr

Ο Ατρόμητος δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, λόγω της γνωστής ιστορίας με τα δοκάρια στο Περιστέρι, η οποία σήκωσε και μεγάλη συζήτηση. Στο πιο πρόσφατο ματς, ήρθε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ωστόσο ψάχνει νίκες ώστε να προλάβει έστω και τελευταία στιγμή την εξάδα. Σημαντικό να πάρει νίκη σήμερα κόντρα στο Βόλο που είναι εντός της ζώνης των play off.

Αρκετά επικίνδυνη ομάδα ο Βόλος και πάντα είναι μετρήσιμος αντίπαλος.  Ο Ατρόμητος δεν έχει να χάσει τίποτα και θεωρώ πως θα ψάξει το διπλό. Προς τα δεξιά με κάλυψη θα πάω, συνδυαστικά με το over 1,5 σε απόδοση 2.33 στο Pamestoixima.

Combo
16:00
Βόλος - Ατρόμητος
Χ2 & over 1,5
2.33
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις