Επιλογές έως 8.50 στο Superbowl

προγνωστικά Superbowl

Παρέα με τρία δυνατά στα προγνωστικά Superbowl από τον #bilias1974 θα δούμε φέτος το συναρπαστικό παιχνίδι του NFL.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Η επιλογή μας τις προάλλες δεν βγήκε παρά το ότι o Μπούμπλικ προηγήθηκε με break στο καθοριστικό σετ και είχε ευκαιρίες να βγει νικητής και να μας πληρώσει. Στη σημερινή στήλη θα κάνουμε ένα διάλλειμα από τα προγνωστικά τένις και θα ασχοληθούμε με τη μεγάλη γιορτή του αμερικανικού αθλητισμού, το διάσημο Superbowl, που διεξάγεται τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Glendale της Αριζόνα. προγνωστικά superbowl

Επιλογές έως 8.50 στο Superbowl

Προγνωστικά Superbowl

Στο μεγάλο αυτό αγώνα που αποτελεί την επιτομή της αμερικανικής αθλητικής κουλτούρας και είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα και διάσημα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, αναμετρώνται οι Κάνσας Σίτυ Τσιφς εναντίον των Φιλαδέλφεια Ιγκλς. Πρόκειται για τις δύο καλύτερες ομάδες της σεζόν οι οποίες μάλιστα φτάσανε στον τελικό με το ίδιο ρεκόρ νικών/ηττών (16-3, 14-3 στην κανονική περίοδο).

Στατιστικά, οι δύο ομάδες είναι επίσης πολύ κοντά με τους Τσιφς να έχουν την καλύτερη επίθεση αλλά οι Ιγκλς είναι πολύ κοντά τους στη δεύτερη θέση και έχουν και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Από πλευράς εμπειρίας από τέτοιους αγώνες οι Τσιφς έχουν προβάδισμα καθώς φτάνουν στον τρίτο τους τελικό τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχοντας κερδίσει το βαρύτιμο τίτλο το 2020 αλλά και έχοντας χάσει από τους Τάμπα Μπέι Μπακανίρς του μεγάλου Τομ Μπρέιντι στον τελικό του 2021.

Οι αποδόσεις για τον νικητή είναι ως αναμενόταν αρκετά μοιρασμένες και αν και οι Ιγκλς είναι ελαφρύ φαβορί, αποτελεί ρίσκο να ποντάρουμε εναντίον των πιο έμπειρων Τσιφς που έχουν δείξει ότι έχουν το μέταλλο να φτάσουν ξανά στην κατάκτηση του τίτλου.

Αρχικά λοιπόν στα προγνωστικά Superbowl, θα προτείνουμε μια bet builder επιλογή για να συμμετάσχουμε και στο σχετικό mission που βρίσκουμε στην Stoiximan. Αυτό αποτελείται πρώτα από το over 13,5 γυάρδες υποδοχής του running back των Τσίφς Αιζάια Πατσέκο που λογικά θα αποτελέσει σημαντικό στόχο του quarterback των Τσιφς Πάτρικ Μαχόουμς στην προσπάθεια του να αποφύγει την πίεση που αναμένεται να δεχτεί από την πολύ δυνατή άμυνα της Φιλαδέλφεια.

Θα προσθέσουμε και το under 246,5 γυάρδες του quarterback των Ιγκλς Τζείλεν Χερτς, που από τότε που τραυμάτισε τον ώμο προς το τέλος της κανονικής περιόδου έχει 4/5 αγώνες που έχει χαμηλότερα νούμερα σε συνολικές γυάρδες με πάσα και θα κλείσουμε με ένα γενναίο χάντικαπ υπέρ της Φιλαδέλφεια στους +9,5 πόντους. Συνολικά λοιπόν το bet builder μας βγάζει απόδοση 3.98 στη Stoiximan και αποτελεί την πρώτη μας πρόταση στα προγνωστικά Superbowl.

Καθημερινές γλυκιές προσφορές* Αγίου Βαλεντίνου στο Pamestoixima.gr

Η δεύτερη μας επιλογή θα είναι και αυτή με ειδικό χαρακτήρα και βασίζεται στην πολύ καλή άμυνα των Ιγκλς η οποία έκανε 70 sacks στην κανονική περίοδο νούμερο που αποτελεί την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο NFL. Μάλιστα, η άμυνα της είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό sacks κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία. Το να έχει περισσότερα sacks η Φιλαδέλφεια έναντι του Κάνσας Σίτυ έχει απόδοση 1.75 στη Winmasters και θα αποτελέσει τη δεύτερη μας σημερινή επιλογή.

H τελευταία μας επιλογή στα προγνωστικά Superbowl θα είναι πιο πολύ fun bet αλλά βασισμένη και στη λογική που προαναφέρθηκε, ότι ο quarterback των Τσιφς θα «αναγκαστεί» να χρησιμοποιήσει περισσότερο ως receiver τον βασικό του running back Αιζάια Πατσέκο. Στον τελικό της AFC περιφέρειας (ημιτελικός ουσιαστικά πριν το Superbowl) εναντίον των Μπένγκαλς πέτυχε 59 γυάρδες οπότε το να ξεπεράσει πάλι τις 50 αξίζει μια ζαριά. Η επιλογή πληρώνει 8.50 στη Stoiximan και θα αποτελέσει την τρίτη μας επιλογή για σήμερα.

Μακάρι να δούμε άλλον ένα συναρπαστικό τελικό και καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Novibet – 0% Γκανιότα Κάθε Μέρα

Bet builder απόδοσης 3.98
01:30
Φιλαδέλφεια Ιγκλς - Κάνσας Σίτι Τσιφς
Isiah Pacheco Receiving Yards: Over 13,5
1.88
01:30
Φιλαδέλφεια Ιγκλς - Κάνσας Σίτι Τσιφς
Jalen Hurts Passing Yards: Under 246,5
1.75
01:30
Φιλαδέλφεια Ιγκλς - Κάνσας Σίτι Τσιφς
Χάντικαπ (με Παράταση): Φιλαδέλφεια Ιγκλς +9,5
1.21
BET: 20 units
Μονό
01:30
Φιλαδέλφεια Ιγκλς - Κάνσας Σίτι Τσιφς
Περισσότερα sacks Φιλαδέλφεια Ιγκλς
1.75
BET: 20 units
Fun bet
01:30
Φιλαδέλφεια Ιγκλς - Κάνσας Σίτι Τσιφς
Isiah Pacheco 50+ Receiving Yards
8.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις