ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με το 3.95 στο «Γκρουπάμα»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με το 3.95 στο «Γκρουπάμα»

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με το 3.95 στο «Γκρουπάμα»

Προγνωστικά Γαλλίας

Ποικιλία στα Προγνωστικά Γαλλίας από το σημερινό, γεμάτο ντέρμπι, πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Πολύ ενδιαφέρουσες οι σημερινές αναμετρήσεις στη Ligue 1 με τις οποίες ολοκληρώνεται και η 23η αγωνιστική. Αρκετά ντέρμπι στο πιάτο μας, πολλές οι σκέψεις και οι επιλογές για τα προγνωστικά Γαλλίας, πάμε στο ψητό…

Με το 3.95 στο «Γκρουπάμα»

Προγνωστικά Γαλλίας: Το μυαλό στη Σαχτάρ

Ξεκινάμε από το ματς στις 14.00 ανάμεσα σε Τουλούζ και Ρεν. Σπουδαία νίκη-πρόκριση πέτυχε την Τετάρτη η Τουλούζ απέναντι στην αήττητη για 13 παιχνίδια Ρεμς (3-1, θα αντιμετωπίσει τη Ροντέ στους «8»). Στο πρωτάθλημα οι «βιολά» προέρχονται από την ήττα στο Παρίσι (2-1) όπου βέβαια είχαν καλή εικόνα. Γενικότερα η ομάδα του Φιλίπ Μοντανιέ είναι εξαιρετική φέτος και δικαίως έχει ξεμπερδέψει από νωρίς με το θέμα της παραμονής στην κατηγορία.

Η Ρεν «χωλαίνει» εσχάτως. Έχασε και από την Λιλ (1-3) και πλέον μετρά τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Ενδεχομένως και το μυαλό της να είναι στο μεγάλο ματς της Πέμπτης απέναντι στη Σαχτάρ. Εντυπωσιακό το 10/10 goal/goal στα εκτός έδρας των «ρενέ».

Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να μπουν δυνατά στο ματς (όπως συνηθίζουν) και να εκμεταλλευτούν το κακό φεγγάρι της Ρεν. Στο 2.15 το να προηγηθεί η Τουλούζ στο παιχνίδι, θα το επιλέξουμε. Λογικό αλλά χαμηλό το αμφίτερμα, αξίζει μόνο αν μπει σε δυάδα.

«Εξάποντα» σε Ανζέ και Μονπελιέ

Στα ματς των 16.00, λίγο-πολύ γίνεται χαμός. Εξάποντο έχουμε στο «Ρεϊμόν Κοπά» ανάμεσα στις δύο τελευταίες ομάδες της Ligue 1, Ανζέ και Οσέρ. Παραμένουν χωρίς νίκη από τις 18 Σεπτεμβρίου (0-1 στη Νις) οι «ασπρόμαυροι» που έβαλαν ωστόσο τέλος στο αρνητικό σερί 13ων ηττών με το 0-0 στη Λοριάν. Ανταγωνιστική ήταν η Ανζέ και στο ντέρμπι με τη Ναντ μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο αλλά αποκλείστηκε τελικά στα πέναλτι.

Η Οσέρ φάνηκε να «θυσίασε» το Κύπελλο (αποκλείστηκε με 2-3 από την Ροντέ) ώστε να επικεντρωθεί στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στο πιο πρόσφατο ματς για τη Ligue 1 ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη φορμαρισμένη Ρεμς με τους «διπλωμάτες» να είναι στα σημεία καλύτεροι στον μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Μιλάμε για τη δεύτερη και τρίτη χειρότερη άμυνα της φετινής Ligue 1 (47 γκολ παθητικό η Ανζέ, 46 η Οσέρ), επομένως το αμφίτερμα στο 1.84 κρίνεται δίκαιο (εννιά στα έντεκα φέτος εντός έδρας η Ανζέ). Επιπλέον, θα πάμε και σε ένα combo με γκολ και κόρνερ (πέντε over 9,5 κόρνερ στα έξι τελευταία εκτός έδρας η Οσέρ).

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Το ΜονπελιέΜπρεστ έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί επέστρεψε στον πάγκο των γηπεδούχων ο Μισέλ ντε Ζακαριάν (προπονητής της για τέσσερεις σεζόν, από το 2017 έως το 2021), ο οποίος έφυγε από τη Μονπελιέ για να αναλάβει τη Μπρεστ, τη σημερινή δηλαδή αντίπαλο.

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες ισοβαθμούν εκτός της ζώνης (20 βαθμοί) οπότε και εδώ μιλάμε ουσιαστικά για ένα «εξάποντο». Σε καλύτερο μομέντουμ η Μπρεστ που είναι αήττητη στα πέντε τελευταία (1-4-0) την ώρα που η Μονπελιέ έχει χάσει τα πέντε από τα έξι τελευταία (κέρδισε μόνο στην Οσέρ).

Θετική παράδοση διατηρεί η Μονπελιέ απέναντι στη Μπρεστ από την οποία έχει ηττηθεί μόνο μία φορά εντός «Σταντ ντε λα Μοσόν» (6-4-1), το περσινό 1-2 στο οποίο μάλιστα διαιτητής ήταν ο ίδιος με σήμερα (Φλορέν Μπατά).

Δεν θα ασχοληθούμε με σημεία, στο 2.30 να έχουμε κόκκινη ή πέναλτι στο ματς (επτά κόκκινες φέτος η Μονπελιέ), θα το τιμήσουμε.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Late goal στο ντέρμπι της Βρετάνης

Ντέρμπι Βρετάνης έχουμε στις 18.00 μεταξύ των Ναντ και Λοριάν. Αμφότερες αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο (Τετάρτη η Ναντ, Πέμπτη η Λοριάν), η Ναντ προκρίθηκε στα πέναλτι απέναντι στην Ανζέ ενώ η Λοριάν αποκλείστηκε με τον ίδιο τρόπο από τη Λανς. Στα του πρωταθλήματος, η Ναντ έχει χάσει μόνο από τη Μαρσέιγ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της την ώρα που η Λοριάν κάνει την αναμενόμενη «κοιλιά» με μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα (1-2-2). Σαφώς οι «μπακαλιάροι» έχουν επηρεαστεί από το πάρε-δώσε του Ιανουαρίου ενώ θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να «κουμπώσουν» αυτοί που ήρθαν.

Λογικό φαβορί η Ναντ και με μία μέρα παραπάνω ξεκούραση. Προς τα αριστερά πηγαίνει το χέρι αλλά θα ήθελα λίγο πιο ψηλά τον άσο για να ασχοληθώ. Προτιμώ να πάω με το να σημειωθεί γκολ στο ματς μετά το 72′. 

Προγνωστικά Γαλλίας: Κόντρα στην παράδοση η Λανς

Πολύ αρνητική παράδοση έχει η Λανς όταν φιλοξενείται από τη Λιόν. Συγκεκριμένα σε 14 αναμετρήσεις από το 2000 έως σήμερα, οι «λανσουά» έχουν κερδίσει μόνο μία φορά, το 2014 με 0-1 (11-2-1). Αγωνιστικά βέβαια τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η Λανς τα τελευταία δύο χρόνια έχει εξελιχθεί σε μια άκρως υπολογίσιμη δύναμη. Πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες εκτός έδρας η Λανς, χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός η Λιόν.

Δεν γεμίζει το μάτι η Λιόν, πόσο μάλλον σε τιμές φαβορί. Πρώτη επιλογή από το ματς το να σημειωθεί γκολ με πέναλτι στο 3.95 κάτι που επαληθεύτηκε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους μέσα-έξω. Δεύτερη επιλογή το να σκοράρει ο ταχύτατος Οπέντα στο 3.20, που θα βρει χώρους απέναντι στο αργό δίδυμο Λόβρεν – Ντιομαντέ.

Καθημερινές γλυκιές προσφορές* Αγίου Βαλεντίνου στο Pamestoixima.gr

Δυάδα απόδοσης 2.98
14:00
Τουλούζ - Ρεν
Goal/goal
1.62
16:00
Ανζέ - Οσέρ
Goal/goal
1.84
BET: 15 units
Σκορ
14:00
Τουλούζ - Ρεν
Anytime score: 1-0
2.15
BET: 10 units
Combo
16:00
Ανζέ - Οσέρ
Over 1,5 & over 7,5 κόρνερ
1.91
BET: 20 units
Ειδικό
16:00
Μονπελιέ - Μπρεστ
Κόκκινη κάρτα ή καταλογισμός πέναλτι
2.30
BET: 7 units
Fun bet
16:00
Μονπελιέ - Μπρεστ
Γκολ Γουαχί & Λε Ντουαρόν
11.00
BET: 2 units
Ειδικό
18:00
Ναντ - Λοριάν
Γκολ μετά το 72:00
1.90
BET: 10 units
Ειδικό
21:45
Λιόν - Λανς
Γκολ με πέναλτι
3.95
BET: 7 units
Σκόρερ
21:45
Λιόν - Λανς
Γκολ Οπέντα
3.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις