Άρης – Παναθηναϊκός με σούπερ αποδόσεις και δώρο* με… ραντεβού στα τριπλά!

Άρης – Παναθηναϊκός με σούπερ αποδόσεις και δώρο* με… ραντεβού στα τριπλά!

Το σπουδαίο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα.

Εσύ ζεις στη Fonbet τις μάχες της συναρπαστικής φετινή; Super League με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση αλλά και τριπλή προσφορά* καλωσορίσματος!

Ο Άρης γύρισε σελίδα μετά το νέο… στραπάτσο, αυτή τη φορά μάλιστα από τον Ιωνικό (1-0), γνωρίζοντας την πέμπτη ήττα του στα τελευταία έξι. Κάπως έτσι γράφτηκε το τέλος και του Άλαν Πάρντιου, φέρνοντας (εκ νέου…) τον Τόλη Τερζή. Νέο απόκτημα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, εξέτισε ο Ετέμπο ενώ επιστρέφει κι ο αρχισκόρερ Πάλμα. Για τον Παναθηναϊκό ήταν επιβεβλημένη η αντίδραση κόντρα στη Λαμία, την έβγαλε με 2-0 αλλά εκ νέου χωρίς να πείσει. Και βρέθηκε ξανά στην κορυφή, έστω με ματς παραπάνω από την ΑΕΚ ενώ περιθώρια γι’ άλλες απώλειες δεν υπάρχουν. Εξέτισε ο Κουρμπέλης.

Ραντεβού στα τριπλά! Νέο δώρο* χωρίς κατάθεση

Στο 20-19-22 η συνολική τους παράδοση στη Θεσσαλονίκη, χωρίς νίκη ο Παναθηναϊκός στα τελευταία τρία (1-2-0, δεν σκόραρε καν ο ΠΑΟ) ενώ έξι τελευταία τους στη συμπρωτεύουσα ήταν no goal, όπως τα 13 από τα τελευταία 14 ανεξαρτήτως έδρας. Στα, δε, τελευταία τους 12 και στις δύο έδρες, η εκάστοτε γηπεδούχος νίκησε μόνο τέσσερις φορές.

Εννέα φορές έχει αντιμετωπίσει τον Άρη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με μοιρασμένο απολογισμό: 3-3-3. Μάλιστα και τα 9 αυτά παιχνίδια έληξαν με σκορ under 2,5.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις