Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Euroleague

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • Γήπεδο: «Δύο Αοράκια»
  • Χωρητικότητα: 5.222
  • Προϊστορία: Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει μεταξύ τους οι δυο ομάδες, ο Ολυμπιακός μετράει 10 νίκες ενώ ο Παναθηναϊκός καμία.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Η διακοπή της Ευρωλίγκα βρίσκει τον Ολυμπιακό πρώτο και καλύτερο. Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνουν όλο τους το βάρος και την προσοχή στο Κύπελλο, με στόχο τον δεύτερο φετινό επίσημο τίτλο μετά το Σούπερ Κάπ. Στον προημιτελικό απέναντι στον Άρη, ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, νικώντας με  82-51.

Stat attack: 11 σερί νίκες για τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Όλοι παρόντες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, πέραν του Τζοέλ Μπολομπόι που επιλέχθηκε να μείνει εκτός.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Ένα παιχνίδι που ήλεγχε από την πρώτη στιγμή, εξελίχτηκε σε δύσκολο έργο για τον Παναθηναϊκό. Ο προημιτελικός ήταν περίπλοκος κόντρα στον Κολοσσό, ωστόσο οι «πράσινοι» τα κατάφεραν με 87-80, και τα δίνουν ολα για ολα στον ημιτελικό, όπου σε περίπτωση ήττας από τον Ολυμπιακό θα «πυροδοτήσει» εξελίξεις.

Stat Attack: 2 σερί νίκες κόντρα σε Προμηθέα και Κολοσσό Ρόδου για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ο Παναθηναϊκός, ωστόσο οι Ματ Τόμας και Μάριους Γκριγκόνις δεν έχουν δηλωθεί και δεν θα αγωνιστούν.

 

 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Τα «αιώνια» ντέρμπι συχνά κρίνονται από την επιθετική δεινότητα των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα επιθετικά, η άμυνα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει προβλήματα, την στιγμή που η επίθεση του παραδόξως βρίσκεται σε…καλά επίπεδα. Το over είναι ασφαλής επιλογή. Over 156.5 συνολικοί πόντοι σε απόδοση 1.91 από την novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
19:15
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Over 156.5 συνολικοί πόντοι
1.91
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις