Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

  • «Καμπ Νου» (99.354), Βαρκελώνη.
  • Διαιτητής: Μαουρίτσιο Μαριάνι.
  • Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο με έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, έναντι τριών νικών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
  • Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετρούν οι «μπλαουγκράνα» απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους».
  • Η Μπαρτσελόνα έχει 43 νίκες, 23 ισοπαλίες και 22 ήττες κόντρα σε ομάδες από την Αγγλία, έχοντας ηττηθεί μόλις σε ένα από τα τελευταία οκτώ από αυτά τα παιχνίδια. Η Γιουνάιτεντ έχει απολογισμό 19-25-24 όταν αντιμετωπίζει ομάδες από την Ισπανία.

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Ο πρώτος (και μεγαλύτερος) στόχος της χρονιάς χάθηκε υπερβολικά πρόωρα. Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε την σεζόν με βλέψεις για κατάκτηση του Champions League, όμως η τρίτη θέση στον «όμιλο του θανάτου» με Μπάγερν και Ίντερ της έκοψε τα φτερά. Δεύτερη συνεχόμενη φορά που δεν καταφέρνει να προκριθεί στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, και μάλιστα η κλήρωση της έφερε μια από τις ισχυρότερες ομάδες του Europa League, πριν καν φτάσει στη φάση των «16». Σε εγχώριο επίπεδο οι «μπλαουγκράνα» τα πάνε εξαιρετικά. Πέρασαν διά πυρός και σιδήρου από το «Θεράμικα» και παρά τη μέτρια εμφάνιση επικράτησαν με 1-0 επί της Βιγιαρεάλ, για να φτάσουν στο +11 από τη δεύτερη Ρεάλ, που έχει παίξει ένα ματς λιγότερο.

Stat attack: Έχει απολογισμό 13-3-0 στα τελευταία 16 παιχνίδια.

Απουσίες: Ο Ντεμπελέ και ο Μπουσκέτς θα μείνουν εκτός λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Άλμπα – Ντε Γιονγκ, Κεσί, Πέδρι – Ραφίνια, Φ. Τόρες, Λεβαντόφσκι.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Απέτυχε να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της παρότι ήταν το φαβορί έναντι της Σοσιεδάδ κι έτσι η συνέχεια της στη διοργάνωση κρίνεται αμφίβολη. Οι δύο ομάδες τερμάτισαν ισόβαθμες, είχαν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα στα μεταξύ τους ματς (νίκη με 1-0 στην έδρα της άλλης), αλλά οι Βάσκοι είχαν καλύτερη διαφορά τερμάτων. Στην Premier League, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση με 46 βαθμούς, μετά το σημαντικό διπλό στην έδρα της Λιντς με 2-0. Ο Ράσφορντ κι ο Γκαρνάτσο «χτύπησαν» στο 80’ και στο 85’ αντίστοιχα για να φέρουν τη Γιουνάιτεντ στο -2 από την Σίτι (με ματς παραπάνω) και στο -5 από την πρώτη Άρσεναλ (με δύο ματς παραπάνω).

Stat attack: Σε πέντε από τα έξι φετινά της ματς στο Europa League έχει επιβεβαιωθεί το no goal.

Απουσίες: Τραυματίες οι Άντονι, Έρικσεν, Μαρσιάλ, ΜακΤόμινεϊ και Φαν Ντε Μπέεκ, τιμωρημένος ο Λισάντρο Μαρτίνεζ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Σο, Μαλάσια – Ζάμπιτσερ, Κασεμίρο – Σάντσο, Ράσφορντ, Βέγκχορστ.

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά: Κάλλιστα αυτή η αναμέτρηση θα μπορούσε να είναι ο τελικός της διοργάνωσης. Ωστόσο, η αφέλεια των δύο ομάδων στην αρχή της σεζόν τις έφερε αντιμέτωπες στα μπαράζ με στόχο τη φάση των «16» του Europa League. Σταθερά καλή ομάδα η Γιουνάιτεντ, αλλά ένα «κλικ» πάνω ποιοτικά η Μπαρτσελόνα. Ειδικά στην έδρα τους οι Καταλανοί δεν χαρίζονται σε κανέναν. Αντιθέτως, η ομάδα του Τεν Χαγκ μοιάζει πιο ευάλωτη μακριά από το γήπεδό της, ακόμα κι όταν κερδίζει. Άσος και over 1,5 η επιλογή μας, στο 2.20 της Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
19:45
Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1 & over 1,5
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις