Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

  • «Στάδιο Έμιρεϊτς» (60.260), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Στο FA Cup: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 1-0.
  • Η Σίτι μετρά έξι σερί νίκες απέναντι στην Άρσεναλ και 13 στα τελευταία 14 μεταξύ τους ματς.
  • Στην Premier League, η Σίτι έχει δέκα συνεχόμενες νίκες και 13 σερί ματς χωρίς ήττα απέναντι στην Άρσεναλ. Τελευταία νίκη της Άρσεναλ ήταν με 2-1 στις 21/12/2015.
  • Μόλις σε δύο από τις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις τους σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Άρσεναλ

Ρεπορτάζ: Για πρώτη φορά στην σεζόν απέτυχε να κερδίσει για δύο συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος, έπειτα κι από το εντός έδρας 1-1 με την Μπρέντφορντ. Ήταν κατώτερη των περιστάσεων, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου τη γλίτωσε σε ορισμένες περιπτώσεις όπως το δοκάρι του Τόνι (25’). Ήταν καλύτερη και κυρίαρχη μετά την ανάπαυλα, με τον Τροσάρ να γίνεται -προσωρινά- ο ήρωάς της, καθώς ερχόμενος από τον πάγκο άνοιξε το σκορ στο 66’. Στο 74’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν μετά από τρικυμία στην άμυνα των «κανονιέρηδων» σε εκτέλεση φάουλ, με το VAR πάντως λανθασμένα να μην καταλογίζει οφσάιντ πριν την επίτευξη του γκολ. Δεύτερη εντός έδρας γκέλα στο πρωτάθλημα για την Άρσεναλ, η οποία έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα τελευταία τρία επίσημα παιχνίδια. Η διαφορά από τη δεύτερη θέση πλέον βρίσκεται στους τρεις βαθμούς, με την Σίτι να έχει παίξει ένα ματς παραπάνω.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία 13 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Επέστρεψαν στις προπονήσεις αλλά παραμένουν ανέτοιμοι οι Ζεσούς, Σμιθ-Ρόου και Νέλσον, μαζί με τον μακροχρόνια τραυματία Ελνένι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Έντεγκαρντ, Πάρτεϊ, Τσάκα – Σάκα, Τροσάρ, Ενκέτια.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Μάντσεστερ Σίτι

Ρεπορτάζ: Επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο και πολύ καλή εμφάνιση, επικρατώντας εύκολα με 3-1 επί της Άστον Βίλα. Ήταν άψογη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 3-0 χάρη σε τέρματα των Ρόδρι (4’), Γκουντογάν (39’) και Μαχρέζ με πέναλτι (45+1’). Τυπική διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι απελευθερώθηκαν και έγιναν πιο απειλητικοί. Ο Γουότκινς μείωσε στο 61’ κι ο Ντουράν είχε δοκάρι στο 90+2’, ενώ κι η Σίτι είχε ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Μαχρέζ στο 84’. Πέμπτη διαδοχική νίκη στο «Έτιχαντ» για τους «πολίτες», που μοιάζουν ανεπηρέαστοι ψυχολογικά από την όλη υπόθεση παραβίασης των κανόνων του Financial Fair Play και της ενδεχόμενης αφαίρεσης βαθμών. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα πλέον απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή, έχοντας παίξει ένα ματς παραπάνω.

Stat attack: Έχει τρεις συνεχόμενες ήττες σε εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Απουσίες: Ο Στόουνς αποτελεί τη μοναδική σίγουρη απουσία. Ο Χάαλαντ βγήκε στο ημίχρονο του αγώνα με την Άστον Βίλα λόγω τραυματισμού, μάλλον προληπτικά. Ο Γκουαρδιόλα δεν ξεκαθάρισε αν θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Λιούις – Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα – Μαχρέζ, Γκρίλις, Χάαλαντ.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά: Πρόκειται για το ματς της χρονιάς στην Αγγλία (μέχρι την επόμενη συνάντησή τους). Κυρίως η Σίτι περιμένει αυτό το παιχνίδι καιρό, ώστε να μπορέσει να πλησιάσει άμεσα την κορυφή. Ντεφορμέ παρουσιάζονται οι γηπεδούχοι αλλά δύο κακές εμφανίσεις δεν ακυρώνουν ό,τι έχουν δείξει φέτος. Αδικαιολόγητο αουτσάιντερ στην έδρα της η Άρσεναλ που έχει να ηττηθεί εντός για την Premier League από πέρσι τον Απρίλιο, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι εκτός έδρας η Σίτι έχει να κερδίσει παραπάνω από έναν μήνα. Υπάρχει αξία στο 2.10 της Novibet για τον άσο draw no bet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:30
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι
1 dnb
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις