ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ντέρμπι στο Λονδίνο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ντέρμπι στο Λονδίνο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ντέρμπι στο Λονδίνο

προγνωστικά

Προγνωστικά με τρείς δυνατές δυάδες αλλά και ένα αρκετά καλό μονό αποδεκτό στο παιχνίδι της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Τσέλσι έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, με μεγάλο κέρδος ξεκίνησε η εβδομάδα αφού τα πήγαμε περίφημα στο ΝΒΑ με τα βασικά μας σημεία να πηγαίνουν τρένο. Κάτι βγάλαμε και στο τέλεγκραμ αφού έχουμε καλή παρέα και αρκετά δυνατά live. Πάμε όμως να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά από όλη την Ευρώπη.

Ντέρμπι στο Λονδίνο

  • Ξεκινάμε με το ντέρμπι του Λονδίνου, με την Τσέλσι που έχει την έδρα της στο δυτικό Λονδίνο, σε μία από τις πιο εύπορες περιοχές δηλαδή, να αποτελεί κόκκινο πανί για την ομάδα της εργατικής τάξης την Γουέστ Χαμ. Αγωνιστικά πιστεύω πως οι ομάδες δεν έχουν τις μεγάλες διαφορές και ας βρίσκεται χαμηλά η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» δεν διασύρθηκαν και κοίταξαν κατάματα τον αντίπαλο τους σε όλα τα μεγάλα ντέρμπι. Καλές ομάδες και οι δύο για αυτό θα επιλέξω το goal/goal σε απόδοση σχεδόν διπλασιασμού.

  • Συνεχίζουμε με την Μονακό που αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Παρί Σεν Ζερμέν. Και οι δύο παίζουν σε λίγες μέρες με Γερμανικές ομάδες για τις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Συντηρητικά θα πάνε αφού το μυαλό τους είναι αλλού. Πρώτη επιλογή το goal/goal αφού αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο αμφότερες.

  • Η Χόφενχαϊμ τώρα, αντιμετωπίζει την Μπάγερ Λεβερκούζεν σε ένα ματς αρκετά κομβικό και για τις δύο αφού έρχονται από διαδοχικές ήττες. Πιστεύω το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν οι γηπεδούχοι αφού μετράνε δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη ενώ έχουν δεχτεί και τα περισσότερα γκολ στα τελευταία αυτά ματς. Σε επίσημα και ανεπίσημα φέτος επιβεβαιώνεται το goal/goal σε όλα τα παιχνίδια για την ομάδα τη Χόφενχαϊμ και εμείς δεν μπορούμε να επιλέξουμε κάτι άλλο.

  • Επιστρέφουμε στην Αγγλία και πηγαίνουμε στο «Κινγκ Πάουερ» με την Λέστερ να υποδέχεται την Τότεναμ. Φαίνεται να ξυπνάνε οι «αλεπούδες» αφού περάσανε με το εμφατικό 2-4 από την Άστον Βίλα. Η Τότεναμ πάλι δεν θα έχει στην διάθεση της τον Ρομέρο, που πιστεύω είναι ο μοναδικός που αξίζει στην αμυντική τριπλέτα ενώ εκτός θα είναι και ο πορτιέρο της, Ούγκο Γιορίς. Θα βρει τον τρόπο της η Λέστερ και θα σκοράρει για αυτό και εδώ επιλέγω το goal/goal αφού δύσκολα βγάζεις σημείο.

  • Η Νιουκάστλ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Γουέστ Χαμ και είδε την Τότεναμ να την φτάνει σε απόσταση αναπνοής. Σήμερα ταξιδεύει μέχρι το Μπόρνμουθ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες για αυτό πηγαίνουμε με τους «ανθρακωρύχους».

  • Στην Πορτογαλία τώρα η Αρούκα αντιμετωπίζει την Σάντα Κλάρα η οποία δεν πατάει τόσο καλά στα εκτός έδρας ματς σε αντίθεση με την Αρούκα που πετάει φωτιές εντός. Επιλέγουμε τον άσο με κάλυψη στο draw no bet.

  • Κλείνουμε με το παιχνίδι της Κάλιαρι κόντρα στην Μπενεβέντο. Έχουν και οι δύο κίνητρο αλλά διαφορετικό. Οι γηπεδούχοι θέλουν να μπουν στα play off και να κυνηγήσουν στα μπαράζ την άνοδο ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται δεύτεροι από το τέλος και παλεύουν για την σωτηρία. Δίνουμε έμφαση στην έδρα της Κάλιαρι που είναι η δεύτερη πιο δυνατή παρόλο που βρίσκεται στην 9η θέση.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Μονό
14:30
Γουέστ Χαμ - Τσέλσι
Goal/goal
1.95
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.47
16:30
Χόφενχαϊμ - Μπάγερ Λεβερκούζεν
Goal/goal
1.57
18:00
Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν
Goal/goal
1.57
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.55
17:00
Λέστερ - Τότεναμ
Goal/goal
1.57
19:30
Μπόρνμουθ - Νιουκάστλ
2
1.62
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
15:00
Κάλιαρι - Μπενεβέντο
1 dnb
1.50
20:00
Αρούκα - Σάντα Κλάρα
1 dnb
1.55
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις