Μετά βασάνων

Μετά βασάνων

Προγνωστικά: τριάδα αγώνων στην laliga σήμερα με τρεις ζευγάρια που θέλουν την νίκη και μπόνους αγώνας από την πάντα απρόβλεπτη Laliga2. Γράφει ο #Eltoro.

Επιστροφή της στήλης και της αφεντιάς μου έπειτα από μια απουσία για λόγους υγείας. Με γονάτισαν τα βάρη της ζωής. Χεχεχε. Βέβαια οι σημειώσεις που κράτησα από την αγωνιστική που πέρασε ήταν ότι χειρότερο. Με σχεδόν όλα τα φαβορί να σπάνε ήταν αγωνιστική χαρακίρι…!  Αφήνουμε το παρελθόν όμως και χωρίς να χάνουμε άλλο χρόνο πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: φαινομενικά ντέρμπι

Βαλένθια – Μπιλμπάο η αναμέτρηση και το ,όχι και τόσο, ντέρμπι θα μας απασχολήσει περισσότερο. Σε κακό χάλι η Βαλένθια αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι. Ήττα από την Χιρόνα με 1-0 σε ένα μέτριο  παιχνίδι, που ήταν για άλλη μια φορά κατώτερη των περιστάσεων, παρά την αλλαγή προπονητή. Τελευταία φορά που νίκησε στο πρωτάθλημα ήταν ακριβώς δύο μήνες πριν, στις 10/11/22, την Μπέτις με 3-0! Έκτοτε την πήρε ο κατήφορος με 5 ήττες μια ισοπαλία και έναν αποκλεισμό στο κύπελλο.  Από την άλλη οι Βάσκοι μετά την άδικη ήττα από την Θέλτα, επέστρεψαν στις νίκες με το 4-1 επί της Καντίθ.  Σε πολύ καλή κατάσταση και σε απόσταση βολής από τις θέσεις που χαρίζουν έξοδο στην Ευρώπη. Υπερβολικές οι αποδόσεις στο 2,00+ που βλέπω στους φιλοξενούμενους, καλύτερη ομάδα είναι καλύτερη φόρμα έχουν. Διπλό χωρίς φόβο από εμένα.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα νωρίς το μεσημέρι έχουμε την αναμέτρηση Αλμερία – Μπέτις. Δεν πάω σε σημείο, δύσκολη έδρα η Αλμερία, κομβικές απουσίες λόγο τιμωριών η Μπέτις, ηγετικός Φεκίρ, ο Πορτογάλος μέσος Καρβάλιο και ο αμυντικός Λουίς Φελίπε. Πάω στο goal/goal, εύκολα ή δύσκολα θα το επαληθεύσουν. Τέλος με αρκετό ρίσκο θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους στην αναμέτρηση Σεβίλλη – Μαγιόρκα. Δείχνει να βρίσκει το εαυτό της και ρισκάρω παρά την, τυχερή, νίκη της Μαγιόρκα κόντρα στην Ρεάλ.

Μπόνους έρχεται από την Β κατηγορία στην αναμέτρηση Μιραντές  – Βιγιαρεάλ β΄. Δυνατή εντός η Μιραντές, οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, οι μικροί της Βιγιαρεάλ δεν καταλαβαίνουν από έδρες παίζουν όσα φάμε όσα βάλουμε. Ποντάρω χωριστά και στον άσσο και στο over σε αποδόσεις διπλασιασμού αξίζουν.

Καλή συνέχεια.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Μονό
15:00
Αλμερία - Μπέτις
Goal/goal
1.90
BET: 20 units
Μονό
19:30
Σεβίλλη - Μαγιόρκα
1
1.95
BET: 20 units
Μονό
19:30
Μιραντές - Βιγιαρεάλ Β΄
1
2.20
BET: 20 units
Μονό
19:30
Μιραντές - Βιγιαρεάλ Β΄
Over 2,5
1.90
BET: 20 units
Μονό
22:00
Βαλένθια - Μπιλμπάο
2
2.50
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις