Στήριξη με αξία σε Ροδίτες και Ρωμαίους

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά από Basket League και Serie A σε τιμές αξίας στηρίζοντας φιλοξενούμενους

Καλησπέρα σε όλους. Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για θέαμα, αφού το πρόγραμμα είναι πραγματικά γεμάτο. Οι επιλογές μας είναι συγκεκριμένες και αυτή την φορά στο μικροσκόπιο αγώνες από την Basket League και την Serie A. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για απόψε σε δύο πονταρίσματα με αξία κοντά στον διπλασιασμό.

Στήριξη με αξία σε Ροδίτες και Ρωμαίους

Προγνωστικά: Πείθει περισσότερο ο Κολοσσός

Ξεκινάμε από τον αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Παιχνίδι με αμφίρροπο χαρακτήρα και μπόλικο μυστήριο για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από κακή εμφάνιση και ήττα στη Νίκαια που φανερώσε σοβαρά προβλήματα στην συγκέντρωση της ομάδας. Βασικές μονάδες όπως ο Ράιλι, ο Ρένφρο και ο Χαντς βγάζουν σοβαρή αστάθεια και καθόλου σοβαρότητα ορισμένες φορές. Επιθετικά άμα θέλεις τους εγκλωβίζεις εύκολα, μετά τον Γενάρη γενικά έχουν μείνει από δυνάμεις. Στόχος είναι μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα όμως τα ποσοστά τους τελευταία έχουν πέσει, υπάρχει εσωστρέφεια και η νίκη μονόδρομος.

Από την άλλη η ομάδα της Ρόδου με τον Παπαθεωδόρου στον πάγκο παρουσιάζει αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο. Σε όλες τις ομάδες που έχει παίξει έως τώρα, έχει μπορέσει έστω και για λίγο να επιβάλλει τον ρυθμό της. Στην ρακέτα με τον Μορέιρα έχει δυναμική, στην περιφέρεια υπάρχει ποιότητα και εμπειρία ακόμα και στον πάγκο βάθος. Το γεγονός μάλιστα ότι δεν έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, τους δίνει ένα ξεκάθαρα προβάδισμα ξεκούρασης. Το ματς είναι ντέρμπι, ο Κολοσσός Ρόδου μας αρέσει και τον στηρίζουμε.  Επιλέγουμε διπλό +6,5 στο 1.75. 

Προγνωστικά: Ξέρει τον τρόπο στα εκτός η Ρόμα

Αργότερα η Λέτσε υποδέχεται την Ρόμα σε ένα από τα πλέον κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν, για τους φιλοξενούμενους. Οι Ρωμαίοι μετά την τιμωρία της Γιουβέντους θέλουν να μπουν στην τετράδα και να επιστρέψουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την αποτυχία στο Κύπελλο, η πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πρέπει να θεωρείται ο μεγαλύτερος στόχος της σεζόν. Εάν δεν υπάρξει αυτό, τότε θα υπάρξουν αλλαγές το καλοκαίρι που ίσως αφορούν και τον Μουρίνιο. Βέβαια η ομάδα εκτός έδρας αποδίδει αρκετά καλύτερα, βγάζει ενέργεια και μεγαλύτερη σοβαρότητα. Η αυτοπεποίθηση της είναι μεγαλύτερη, φαίνεται με καλύτερο τρόπο η ποιότητα της.

Από την άλλη τρομερή αστάθεια για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν από τον οποιονδήποτε. Λίγα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι, ενδέχεται να μην βρει λύσεις κόντρα σε μία καλοδουλεμένη άμυνα που παίζει πίσω… όταν προηγηθεί.

Η Ρόμα φέτος είναι καλύτερη εκτός έδρας, σκοράρει και παίζει άμυνα καλύτερα. Δεν θα μας κάνει εντύπωση να πετύχει ακόμα ένα διπλό, κρατάμε την νίκη της στο 1.95.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Μονό
16:00
ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου
2 (+6,5)
1.75
BET: 20 units
Μονό
19:00
Λέτσε - Ρόμα
2
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις