ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Επίδοξοι πρωταθλητές με αποδοσάρες!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Επίδοξοι πρωταθλητές με αποδοσάρες!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Επίδοξοι πρωταθλητές με αποδοσάρες!

Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ προγνωστικά

Προγνωστικά Σαββάτου από τον #TheMagician με μεγάλες αποδόσεις των πρωτοπόρων - φαβορί για το πρωτάθλημα στην Ευρώπη.

Καλημέρα σας! Με τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών θεσμών να είναι προ των πυλών καθώς θα μας συνοδέψουν σε λίγες μέρες, θ’ ασχοληθούμε σήμερα με ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, ξέρουμε για το τι είναι ικανές και μπορούν να ανταποκριθούν στις προβλέψεις μας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Επίδοξοι πρωταθλητές με αποδοσάρες!

Προγνωστικά: Πάμε σαν άλλοτε

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Γερμανία. Είχε κλείσει τον Ιανουάριο με 3/3 ισοπαλίες η Μπάγερν Μονάχου αλλά κάπου εκεί αφυπνίστηκε και συνέχισε με δυο νίκες, σκοράροντας από τέσσερα τέρματα, πρώτα για το κύπελλο μέσα στην Μάιντς και έπειτα για το πρωτάθλημα μέσα στην Βόλφσμπουργκ. Κάποιες μικρές μουρμούρες είχαν αρχίσει να ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν, οπότε ο 35χρονος προπονητής δίνει πλέον κάθε φορά εξετάσεις. Οι «Βαυαροί» όποτε κερδίζουν εντός το κάνουν με πειστικό τρόπο, με μεγάλα σκορ, δίνοντας ταυτόχρονα και θέαμα. Χωρίς περιθώρια απώλειας βαθμών αφού ακολουθούν Ουνιόν Βερολίνου στον πόντο και η Ντόρτμουντ στους τρεις.

Τις πρώτες 13 αγωνιστικές η Μπόχουμ, είχε δυο νίκες και τις τελευταίες έξι πήρε τέσσερις νίκες. Εντυπωσιακή αλλαγή αλλά μόνο εντός έδρας μπορεί και γίνεται ανταγωνιστική έχοντας μαζέψει τους 16 από τους 19 βαθμούς της. Την τελευταία αγωνιστική ισοπέδωσε εντός την Χόφενχάιμ με 5-2 αλλά την Τετάρτη ηττήθηκε με 1-2 από την Μπορούσια Ντόρντμουντ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου. Εκτός έδρας έχει την μικρότερη συγκομιδή βαθμών (3) απο τις ομάδες της Bundesliga με μόλις μια νίκη και εννέα ήττες σε δέκα αγώνες διαθέτοντας την χειρότερη άμυνα και την δεύτερη χειρότερη επίθεση. Μάλλον έχουν κυκλώσει την ήττα και επικεντρώνονται στο επόμενο παιχνίδι, εντός με την Φράιμπουργκ.

Την τρίτη αγωνιστική (α’ γύρος) Μπόχουμ-Μπάγερν Μονάχου 0-7! Οι γηπεδούχοι μπορούν να κερδίσουν με μεγάλη διαφορά και θεωρώ πως θα δείξουν σοβαρότητα να τελειώσουν γρήγορα το παιχνίδι γιατί ακολουθεί και η Παρί Σεν Ζερμέν, εκτός έδρας για το Champions League. Κρατάμε τον άσο και over 3,5 με απόδοση 1.82 στην Fonbet.gr

Νίκη στο κάστρο της

Συνεχίζουμε στην Γερμανία. Η Φράϊμπουργκ έχασε το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπορούσια Ντόρντμουντ και έμεινε έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή. Κέρδισε όμως μεσοβδόμαδα στην έδρα της Σαντχάουζεν για το κύπελλο με 0-2 και πέρασε στην επόμενη φάση. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η αποτελεσματικότητα που βγάζει στην έδρα της (6-2-1) ενώ εκτός δυσκολεύεται κυρίως όμως με τους μεγάλους. Με νίκη σήμερα μπαίνει δυνατά στο κόλπο της τετράδας. Την ευνοεί το πρόγραμμα καθώς ακολουθούν βατά παιχνίδια τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Από την άλλη η Στουτγάρδη βυθίζεται σιγά σιγά στην αβεβαιότητα. Δεν κατάφερε να κερδίσει την Βέρντερ Βρέμης εντός έδρας (0-2) και έμεινε εντός ζώνης υποβιβασμού και πιο συγκεκριμένα στην 16η θέση με 16 βαθμούς σε 19 αγώνες. Συμπλήρωσε αισίως πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη αποκομίζοντας μόνο δυο βαθμούς. Δύναμη της είναι η έδρα της γιατί εκτός έχει μόνο τέσσερις ισοπαλίες σε σε εννέα αγώνες με επτά over 2,5. Σε ομάδες που δίνουν βάση στην έδρα της όπως της σημερινής της αντιπάλου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Θ’ απουσιάσουν τρεις βασικοί της παίχτες της επιθετικής της γραμμής (Τόμας, Γκιρασί και Σίλας) που συνολικά έχουν πετύχει τα 14 από 22 γκολ της Στουτγάρδης.

Έξι νίκες έχει εντός η γηπεδούχος ομάδα, οι πέντε ήρθαν με over 1,5 όπως αντίστοιχα πέντε ήττες στα εννέα εκτός για τους φιλοξενούμενους όλες με over 1,5. Κρατάμε από την αναμέτρηση για τα προγνωστικά μας τον άσο και over 1,5 με απόδοση 2.17 στην Fonbet.gr

Προγνωστικά: Επιστρέφει στις νίκες

Μεταφερόμαστε στην Αγγλία. Η Άρσεναλ ηττήθηκε στο Λίβερπουλ από την Έβερτον με 1-0 αλλά ευτυχώς για εκείνη δεν της στοίχισε καθόλου καθώς η δεύτερη της βαθμολογίας Μάντσεστερ Σίτι έχασε και αυτή. Μόλις η δεύτερη ήττα της σεζόν μετά από εκείνη στις αρχές Σεπτεμβρίου στο «Όλντ Τράφορντ» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1. Με 50 βαθμούς είναι στην κορυφή στο +5 από την δεύτερη θέση και με παιχνίδι λιγότερο. Εντός έδρας σ’ εννέα παιχνίδια έχει οχτώ νίκες όλες με over 2,5 και μια ισοπαλία απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος Νιούκαστλ με 0-0. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα και είναι ξεκάθαρο φαβορί για το πρωτάθλημα τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζει αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει. Δέχεται γκολ στο «Έμιρεϊτς» αλλά σκοράρει τουλάχιστον δυο τέρματα και εν τέλει κερδίζει.

Η Μπρέντφορντ τα πάει πολύ καλά φέτος και με τους 33 βαθμούς βρίσκεται στην έβδομη θέση. Δυο νίκες σε δέκα αγώνες εκτός έδρας αλλά με και μ’ ένα ξεχωριστό παράσημο νίκης από το διπλό στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 στα μέσα Νοεμβρίου. Τρέχει σερί εννέα αγώνων χωρίς ήττα με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στο τελευταίο της αγώνα επικράτησε χωρίς προβλήματα επί της ουραγού Σάουθαμπτον με 3-0. Μεγάλο στοίχημα για την ομάδα η κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Θα παραταχθεί χωρίς απουσίες.

Η Μπρέντφορντ πετυχαίνει ένα από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που θα μπορούσε να διακόψει το αήττητο σερί τους. Σε αναζήτηση νίκης η Άρσεναλ για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Στον πρώτο γύρο Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 0-3. Θα κρατήσουμε τον άσο και over 2,5 με απόδοση 2.10 στην Fonbet μιας και οι γηπεδούχοι στην έδρα τους έχουν σχεδόν το απόλυτο και δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν το πλεονέκτημα που έχουν για τον τίτλο.

Καλπάζει χωρίς φρένα

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με αγώνα από την Τσεχία. Η Σλάβια Πράγας είναι πρώτη στην βαθμολογία με 43 βαθμούς σε 18 αγώνες, στο +1 από την Βικτόρια Πλεν και στο +7 από την Σπάρτα Πράγας. Δικαίως βρίσκεται εκεί αφού παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και ειδικά στην έδρα της καταπίνει τους αντιπάλους της με 9/9 νίκες όλες με over 2,5! Έχει την καλύτερη άμυνα εντός έδρας (5) και έχει πετύχει τα διπλάσια γκολ (40) από την δεύτερη καλύτερη επίθεση. Τα ντέρμπι αργούν λίγες αγωνιστικές ακόμα και θέλει να φθάσει εκεί χωρίς απώλειες βαθμών.

Η Μπρνο θα κάνει το ταξίδι στην Πράγα, η οποία βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 21 βαθμούς που οδηγεί στα playouts. Η έξοδος από τα playoyts είναι δυο βαθμούς μακριά αλλά φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο να πάρει βαθμούς σήμερα. Τους απομένουν έντεκα αγώνες για να καταφέρει τον σκοπό τους ενώ κυρίως θα στηριχτεί στα παιχνίδια με ομάδες του βεληνεκές της για να το καταφέρει. Τέσσερις ήττες εκτός έδρας σε εννέα παιχνίδια, όλες με over 2,5. Αλλού πρέπει να ψάξουν για βαθμούς οι φιλοξενούμενοι.

Πολύ καλύτερο σύνολο αυτό των γηπεδούχων που μπορούν εύκολα να επιβληθούν ακόμα και αν πιάσουν μια στάνταρ απόδοση. Θα κρατήσουμε τον άσο και over 3,5 με απόδοση 2.13 στην Fonbet.gr

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Δυάδα απόδοσης 3.84
16:30
Μπάγερν Μονάχου - Μπόχουμ
1 & over 3,5
1.83
17:00
Άρσεναλ _ Μπρέντφορντ
1 & over 2.5
2.10
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 4.62
16:30
Φράιμπουργκ - Στουτγκάρδη
1 & over 1,5
2.17
19:00
Σλάβια Πράγας - Μπρνο
1 & over 3,5
2.13
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις