Mατσάρει το 1.82 στο ΟΑΚΑ

Mατσάρει το 1.82 στο ΟΑΚΑ

Eπιλογές για ταμείο από τον #Georgiou με δύο αναμετρήσεις για την 24η αγωνιστική της Euroleague σε Μονακό και ΟΑΚΑ

Μετά τα όσα περίεργα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, αυτή την εβδομάδα επιλέγω δύο παιχνίδια από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ με σκοπό να πάτε ταμείο. Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Προγνωστικά: Μονακό – Βιλερμπάν

Γαλλικός εμφύλιος σήμερα στο «Σαλέ Γκαστόν Μεντεσίν», στο Πριγκιπάτο του Μονακό, με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς να υποδέχεται την Βιλερμπάν. Οι Μονεγάσκοι καίγονται για τη νίκη προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά πλέι οφ, καθώς βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 14-9. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στη διαβολοβδομάδα στο Βερολίνο απέναντι σε Άλμπα με 102-84 και ήττα εντός έδρας από την Ρεάλ με 91-95, σε δύο παιχνίδια που το σκορ πήγε αρκετά ψηλά και θα μπορούσαν να κάνουν το 2 στα 2, αλλά οι Μαδριλένοι όντας πιο εύστοχοι προς το τέλος κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα. Αυτή θα είναι η τέταρτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την παρέα του Μάικ Τζέιμς να έχει χαμογελάσει στις 2 εξ αυτών και μάλιστα εκτός έδρας στο ματς του πρώτου γύρου με 84-75. Περιμένουμε να δούμε το δίδυμο Μονέκε-Χολ να δίνουν λύσεις στο «ζωγραφιστό», όπως επίσης τους Τζέιμς-Οκόμπο στην περιφέρεια.

Από την πλευρά της η Βιλερμπάν αν και βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, υπάρχουν φορές που δείχνει να είναι ιδιαίτερα μαχητική, σε σημείο να νιώθει κάποιος πως αδικείται από την θέση που βρίσκεται. Απόψε η αποστολή της κόντρα στην συμπολίτισσα Μονακό, είναι να επιδιώξει να πάει το παιχνίδι σε ένα χαμηλό ρυθμό, καθώς αν γίνει το αντίθετο, τα πράγματα δυσκολεύουν. Προέρχεται από δύο ήττες στη διαβολοβδομάδα με Παρτιζάν και Βίρτους Μπολόνια και ο Τι Τζέι Πάρκερ περιμένει να δει από τους παίκτες του να ανακάμπτουν, κυρίως από τους Μάθιους και Λάιτι που είναι οι στυλοβάτες της ομάδας, αλλά και τους Ντε Κολό και Ντι Μποστ.

Παναθηναϊκός – Βαλένθια

Αέρας αισιοδοξίας πνέει στις τάξεις του Παναθηναϊκού, μιας και η αποψινή αναμέτρηση με τη Βαλένθια, θεωρείται η πρόβα τζενεράλε πριν τη διεξαγωγή του Final-Eight του Κυπέλλου Ελλάδας την ερχόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως τις προηγούμενες μέρες ανακοινώθηκαν δύο νέα πρόσωπα στο ρόστερ, αυτό του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ Ματ Τόμας, αλλά και του Δημήτρη Αγραβάνη που έρχεται να δώσει με την εμπειρία του πολλά στην front line. Στη διαβολοβδομάδα η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, αν και γνώρισε την ήττα από τις Ρεάλ και Μπασκόνια στην Ισπανία, εντούτοις απέναντι στους Βάσκους έδειξε πως αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να πάρει το διπλό. Απών θα είναι ο Ματέους Πονίτκα παρότι τις τελευταίες μέρες προσπάθησε να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά τον τραυματισμό του ενώ αναμένεται να δούμε τους Τόμας και Αγραβάνη να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους και κατ’ επέκταση να δίνουν λύσεις σε περιφέρεια και χαμηλό ποστ.

Η Βαλένθια έρχεται στο ΟΑΚΑ με άγριες διαθέσεις, μιας και η εντός έδρας ήττα την περασμένη βδομάδα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όχι μόνο την πλήγωσε, αλλά την άφησε εκτός οκτάδας.  Υπενθυμίζεται πως στο ματς του πρώτου γύρου, οι «νυχτερίδες» είχαν επικρατήσει δύσκολα των πρασίνων με 94-91, έπειτα από παράταση. O Άλεξ Μουμπρού ξέρει πως να εμψυχώσει τους παίκτες του, ωστόσο έχει μάθει να παίζει και χωρίς τα μεγάλα αστέρια της ομάδας. Συγκεκριμένα αμφίβολοι είναι οι Ντούμπλιεβιτς και Αροστέγκι, παίκτες που δίνουν πολλά στοιχεία στο παιχνίδι σε περιφέρεια και πικ εν ποπ, όμως το ρόλο αυτό, μπορούν να ανταποκριθούν και οι Πρέπελιτς και Ριβέρο, με τον δεύτερο να είναι εκείνος που χάρισε τη νίκη κόντρα στο τριφύλλι. Κοινή επιλογή και στα δύο παιχνίδια είναι το over 82,5 πόντους γηπεδούχου που βρίσκουμε σε απόδοση 1.79 και 1.82 στη Novibet, σε Πριγκιπάτο και ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Μονό
20:00
Μονακό - Βιλερμπάν
Moνακό over 82,5
1.79
BET: 10 units
Moνό
21:00
Παναθηναϊκός - Βαλένθια
Παναθηναϊκός over 82,5
1.82
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις