Επιστρέφουν στις νίκες οι «λύκοι» στο 3.26

προγνωστικά

Δυάδα απόδοσης 3.26 από Γερμανία και Αυστρία μας προτείνει για σήμερα Παρασκευή στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr αλλά και της στήλης μας, η οποία η αλήθεια είναι πως δεν είναι και στο καλύτερο φεγγάρι της τελευταία. Ελπίζουμε όμως σε αντιστροφή του αρνητικού σερί με τα σημερινά προγνωστικά να περιέχουν σημεία από Γερμανία και Αυστρία και πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.

Προγνωστικά Παρασκευής: Με το «διπλό» της Βόλφσμπουργκ

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Σάλκε με τη Βόλφσμπουργκ, με τη γηπεδούχο να είναι «κολλημένη» στον πάτο της βαθμολογίας και τη φιλοξενούμενη να παλεύει να βγει στις θέσεις της Ευρώπης για τη νέα χρονιά.

Συνεχίζει να μην μπορεί να κερδίσει η Σάλκε (έχει να κερδίσει από τις 9 Νοεμβρίου), η οποία όμως κατάφερε και να μη χάσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της, φέρνοντας «λευκές» ισοπαλίες με Κολωνία και Γκλάντμπαχ. Κάτι παραπάνω από εμφανές το επιθετικό της πρόβλημα, αφού διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μέσο όρο λιγότερο από ένα τέρμα ανά παιχνίδι.

Ενώ ξεκίνησε φουριόζα μετά τη διακοπή η φιλοξενούμενη σκοράροντας έντεκα τέρματα σε δύο αναμετρήσεις, στη συνέχεια υπέστη δύο συνεχόμενες ήττες (τρεις αν συνοπολογίσουμε και το κύπελλο) με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από την 6η θέση, η οποία είναι ο στόχος της αν θέλει να βγει στην Ευρώπη. Βρίσκει κατά τη γνώμη μου «ιδανικό» αντίπαλο για την επιστροφή στις νίκες, ενώ ακολουθεί μετά δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Λειψίας. Εκτός έδρας σε δέκα αναμετρήσεις μετράει 4-2-4 με τέρματα 15-12 υπέρ της, ενώ έχει υποστεί μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Με βάση όλα τα παραπάνω θα κρατήσω το διπλό σε απόδοση 1.95 στη Fonbet.

Ντέρμπι φορμαρισμένων στην Αυστρία

Η στήλη θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση της Στουρμ Γκρατς απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης, με τις δύο ομάδες να έρχονται από προκρίσεις στο κύπελλο.

Η Στουρμ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του 2023, κατάφερε να αποκλείσει τη Σάλτσμπουργκ και μάλιστα εκτός έδρας στη διαδικασία των πέναλτι, και έτσι πήρε ψυχολογία ενόψει της αντεπίθεσης που θέλει να κάνει για να πάρει το πρωτάθλημα μετά από χρόνια. Βρίσκεται στη 2η θέση με έξι βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ και θα προσπαθήσει να καλύψει την απόσταση η οποία δεν είναι και απαγορευτική. Στην έδρα της έχει ρεκόρ 6-1-1 σε οκτώ αναμετρήσεις, ενώ στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στη Βιέννη είχε επικρατήσει με 1-2.

Η Ραπίντ επικράτησε και αυτή μετά τα 90 λεπτά στο δικό της ματς κυπέλλου, αποκλείοντας τη Βόλφσμπεργκερ με σκορ 1-3 στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια). Βρίσκεται στην 4η  θέση αυτή τη στιγμή και στόχος της είναι να παραμείνει στην προνομιούχο εξάδα των πλέι-οφ, και εκεί να διεκδικήσει όσο γίνεται καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός έδρας είναι αξιόμαχη και σε οκτώ παιχνίδια έχει ρεκόρ 4-2-2 με τέρματα 14-8 υπέρ της.

Δύσκολο να μπλέξουμε με σημείο στον αγώνα και έτσι θα πάω πιο συντηρητικά στο goal/goal σε απόδοση 1.67 στη Fonbet, το οποίο μάλιστα επιβεβαιώθηκε και στα πέντε τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση

Δυάδα απόδοσης 3.26
21:30
Σάλκε - Βόλφσμπουργκ
2
1.95
21:30
Στουρμ Γκρατς - Ραπίντ Βιέννης
Goal/goal
1.67
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις