Νις έλα. Έλα με φόρα!

προγνωστικά

Ο #Speaker14 δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη Νις και δίνει τα προγνωστικά του με γκολ στην Ολλανδία σε μονά, αλλά και σε δυάδα.

Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς η Άλμπα δεν ήθελε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα το οver να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια μας. Τα προγνωστικά μας θα είναι από ποδόσφαιρο, με επιλογές από Γαλλία και Ολλανδία.

Δεν πας κόντρα στα προγνωστικά

Στην Ολλανδία, η Αλκμάαρ δοκιμάζει τις αντοχές της Εξέλσιορ. Οι γηπεδούχοι είναι πληγωμένοι από τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο. Μάλιστα αυτό συνέβη εντός έδρας, καθώς ηττήθηκαν από την Ουτρέχτη στην παράταση (1-2). Δεν ήταν τόσο το σοκ, όσο ότι έχασαν ένα ρεαλιστικό στόχο, όπως είναι το κύπελλο.

Πλέον, στόχος είναι μόνο το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Παυλίδη μπορεί να εκμεταλλευτεί τις κακές εμφανίσεις των Άγιαξ και Αϊντχόφεν. Από την άλλη, η Εξέλσιορ δεν έχει καλή παράδοση καθώς συνήθως φεύγει από τα μεταξύ τους παιχνίδια με αρκετά γκολ στην πλάτη.

Μεσοβδόμαδα η Αλκμάαρ δεν ήταν καλή και δικαίως έχασε την πρόκριση. Δε γίνεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να είναι τόσο κακή.

Σε αυτό το στατιστικό δίνω βάση και θα πάω με τη νίκη της Αλκμάαρ μαζί με over 3,5 γκολ στο παιχνίδι σε απόδοση 2.28.

Με την «αύρα» της Νις

Μετά την Ολλανδία, θα πάμε μια βόλτα στη Γαλλία. Εκεί η Νις παίζει με την Αζαξιό και θέλει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τελευταία.

Με όπλο της η παράδοση και την αγωνιστική εικόνα των δυο ομάδων, θεωρώ πως η σοβαρή Νις δε θα έχει πρόβλημα να φτάσει στην 4η σερί της νίκη.

Η νίκη στην έδρα της Μαρσέιγ (1-3)  έχει τονώσει πολύ το ηθικό της ομάδας του Ντιγκάρ. Έτσι, επιθυμεί να δώσει συνέχεια στην προσπάθειά της για Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Επιλέγω τη νίκη των γηπεδούχων με over 1,5 γκολ σε απόδοση 2.05.

Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε και να θυμάστε πως παίζω πάντα όσο μπορώ και όχι όσο θέλω.

Μονό
21:00
Άλκμααρ - Εξέλσιορ
1 & over 3,5
2.28
BET: 10 units
Μονό
22:00
Νις - Αζαξιό
1 & over 1,5
2.05
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 4.67
21:00
Άλκμααρ - Εξέλσιορ
1 & over 3,5
2.28
22:00
Νις - Αζαξιό
1 & over 1,5
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις