Αουτσάιντερ και ειδικά μέχρι 12.72!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην δεύτερη βραδιά της 24ης αγωνιστικής, ποντάροντας σε ειδικά παικτών και όχι μόνο.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Δεν πήγαμε καλά χθες, αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να διαβάζουμε σωστά τα σημεία μας. Να μπούμε και να παίξουμε δεν μπορούμε. Οπότε αν ο κύριος Κάνααν έχει 1/5 τρίποντα, μας στέλνει στον κουβά με συνοπτικές διαδικασίες. Συνεχίζουμε στην ίδια λογική που μας πληρώνει και έτσι θα επιστρέψουμε στα ταμεία.

Αουτσάιντερ και ειδικά μέχρι 12.72!

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών

Στη σκιά του σεισμού στην Τουρκία, απόψε γίνονται τρία παιχνίδια, αφού η αναμέτρηση της Εφές αναβλήθηκε. Αποφεύγουμε χαρακτηριστικά το ματς της Βίρτους με την Μπαρτσελόνα και πάμε στα άλλα δυο. Ξεκινάμε από το Τελ Αβίβ, όπου η Μακάμπι υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Ισραηλινοί είναι πιο δυνατοί εντός και ηττήθηκαν με ένα πόντο στο Βελιγράδι. Θέλουν απλή νίκη σήμερα ουσιαστικά για να έχουν και την ισοβαθμία. Ο Ερυθρός δεν είναι στα καλά του, γιατί ξαφνικά ο Ιβάνοβιτς άλλαξε τις ισορροπίες στην ομάδα, χάνοντας το ρυθμό. Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με τον Πετρούσεφ, αφού όταν μπαίνει μέσα, η ομάδα του παίρνει πόντους από τη ρακέτα. Όσοι με διαβάζετε θα ξέρετε από πρόπερσι πόσο πιστεύω τον Σέρβο. Απόψε θα ποντάρουμε πάνω του, πιστεύοντας ότι θα τα πάει καλά. Συμπληρωματικά, αξίζει να ψάξουμε τουλάχιστον ένα τρίποντο από τον Ντόμπριτς, ο οποίος κατάφερε να πετύχει αυτό το στατιστικό σχεδόν σε όλα τα τελευταία ματς. Στην άλλη πλευρά του παρκέ, μετάνιωσα που δεν έδωσα τον Μάρτιν την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά θα το κάνω τώρα. Χαμηλά το line του και δεν το έχει ξεπεράσει μόνο στο ΣΕΦ, όπου φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ. Όσο για το αποτέλεσμα του αγώνα, θεωρώ ότι θα δούμε σχετικά μεγάλο σκορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν θα πέσουν εύκολα. Έτσι κι αλλιώς οι Ισραηλινοί έχουν αρκετά νεκρά διαστήματα.

Η Fonbet φέρνει τον Άγιο Βαλεντίνο με νέο δώρο* χωρίς κατάθεση!

Λίγο αργότερα, στο Μόναχο, η Μπάγερν φιλοξενεί την φορμαρισμένη Παρτιζάν. Άλλο ένα ματς που οι Σέρβοι δίνονται σαν αουτσάιντερ, αλλά δε θα μου κάνει εντύπωση να φύγουν με το διπλό. Αξίζει να τους στηρίξουμε με τις απαραίτητες καλύψεις. Στα ειδικά παικτών, έχω κυκλώσει τον Ρούμπιτ. Ποντάραμε πάνω του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και πλήρωσε αδρά. Τότε έκανε double double. Απόψε ψάχνουμε 4-5 ριμπάουντ. Είναι πολύ αθλητικός και θα χρειαστεί απέναντι στην front line των Σέρβων.

Combo
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ερυθρός Αστέρας
Πετρούσεφ over 9,5 πόντοι & Ντόμπριτς over 0,5 τρίποντο
2.10
BET: 25 units
Ειδικό
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ερυθρός Αστέρας
Μάρτιν over 7,5 πόντοι
1.85
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.84
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ερυθρός Αστέρας
2 (+13,5) & over 147,5
1.65
21:00
Μπάγερν Μονάχου - Παρτιζάν
2 (+9,5) & over 152,5
1.72
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 12.72
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ερυθρός Αστέρας
Μάρτιν over 8,5 πόντοι & Πετρούσεφ over 13,5 πόντοι
6.00
21:00
Μπάγερν Μονάχου - Παρτιζάν
Ρούμπιτ over 4,5 ριμπάουντ
2.12
BET: 10 units
Combo
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Παρτιζάν
Ρούμπιτ over 3,5 ριμπάουντ & Παρτιζάν over 72,5
2.10
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις