Μάχη στην «OPAP Arena» για το 2.06

Ολυμπιακός - ΑΕΚ προγνωστικά

Προγνωστικά από το τεράστιο παιχνίδια ΑΕΚ-Ολυμπιακού, αλλά και από το Κύπελλο Ολλανδίας σε αποδόσεις διπλασιασμού από τον #Makrakis

Καλημέρα σε όλους. Μέρα με ελάχιστα παιχνίδια σήμερα, με το Κύπελλο Ελλάδας να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Προφανώς και θα ασχοληθούμε με προγνωστικά από το παιχνίδι της “OPAP ARENA», αλλά και το παιχνίδι Τβέντε – Άγιαξ για το κύπελλο Ολλανδίας.

Προγνωστικά: Τβέντε – Άγιαξ

Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν πριν περίπου έναν μήνα για το πρωτάθλημα, στην έδρα του «Αίαντα». Εκεί η Τβέντε κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αήττητες και οι δύο για επτά σερί παιχνίδια. Φαβορί δίνεται ο Άγιαξ, δικαίως, αφού έχει καλύτερο ρόστερ. Τις δύο ομάδες ωστόσο, στην βαθμολογία του πρωταθλήματος τις χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί. Οι γηπεδούχοι μετά από σερί δύσκολες χρονιές, φέτος είναι ξανά ανταγωνιστικοί και θέλουν να κάνουν την δυναμική τους επιστροφή. Θα πάω με την έδρα και το 1Χ στο 1.83 από την Fonbet.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στην Ελλάδα. Σε εξαιρετική κατάσταση η ΑΕΚ, η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Στο «ρελαντί» επικράτησε του Άρη στο τελευταίο πρόσφατο παιχνίδι της, αφού με τον Ατρόμητο το Σαββατοκύριακο η αναμέτρηση αναβλήθηκε, για τους λόγους που ξέρουμε όλοι. Ο Ολυμπιακός, δεν είχε την απόδοση που θα ήθελε στην Τούμπα, παρόλα αυτά κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν. Έρχεται για πρώτη φορά ως αουτσάιντερ κόντρα στην Ένωση, μετρώντας αήττητο 16 αγώνων απέναντι στους αποψινούς αντιπάλους.

Περιμένω την ΑΕΚ να έχει την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και τον Ολυμπιακό να κοιτάει περισσότερο τα μετόπισθεν. Δεν περιμένω πολλές επιθέσεις από τους «ερυθρόλευκους» και πάνω σε αυτό θα στηρίξω την επιλογή under 3,5 στα κόρνερ τους. Επίσης, πιστεύω πως ένα ημίχρονο μπορούν να αντέξουν οι φιλοξενούμενοι. Δεν ρισκάρω στην ισοπαλία, αφού στο δεύτερο ημίχρονο ίσως μιλήσει η κούραση, αλλά και οι απουσίες που ενδέχεται να έχουν οι πειραιώτες.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Μονό
19:45
Τβέντε - Άγιαξ
1.83
Μονό
20:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Under 3,5 κόρνερ Ολυμπιακός
2.03
Μονό
20:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Χ ημίχρονο
2.06
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις