Εκπλήξεις σε ειδικά μέχρι 6.80

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Με ειδικά παικτών επιλέγει να ασχοληθεί ο #Dogass , σε αποδόσεις που φτάνουν το 6.80.

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια, στα προγνωστικά Euroleague, με επιλογές από την 24η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Προγνωστικά Euroleague: Μακάμπι vs Ερυθρός Αστέρας

Μεγάλο παιχνίδι στο Μενόρα Μιφταχίμ (ή αλλιώς όπως το μάθαμε μικροί Γιαντ Ελιάου) με τη Μακάμπι να αντιμερωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα. Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες καθώς, θέλουν διακαώς την είσοδο στην οχτάδα. Εδώ δεν θα ασχοληθούμε με σημείο. Θα πάρουμε την over 0,5 ασιστ του Τζαρέλ Μάρτιν. Ο Αμερικανός φόργουορντ σκοράρει πολύ όμως, η απουσία του Λορέντζο Μπράουν αναγκάζει όλους τους παίκτες της Μακάμπι να σκεφτούν τη δημιουργία για να καλύψουν το κενό του. Θεωρούμε ελκυστικη απόδοση το 2.18 και θα το βάλουμε στα προγνωστικά μας.

Βίρτους Μπολόνια vs Μπαρτσελόνα

Επικίνδυνη έξοδος για τη Μπαρτσελόνα στη Μπολόνια αλλά, είναι λογικό φαβορί. Εμείς θα ασχοληθούμε με δύο ειδικά. Το πρώτο είναι οι over 2,5 ασίστ του Αλεχάντρο Παγιόλα. Ο Ιταλός γκαρντ είναι πολύ καλός δημιουργός. Υπήρξαν παιχνίδια που έδωσε μέχρι και έξι ασίστ. Οπότε θεωρώ υπερβολικό το 2.45 της Stoiximan για να βγάλει τουλάχιστον τρεις ασίστ.

Τελευταία επιλογή είναι το over 0,5 κόψιμο του Γιαν Βέσελι. Ο Τσέχος σέντερ μπορεί να έχει χάσει σε εκρηκτικότητα αλλά, συνεχίζει να είναι εξαιρετικός αμυντικός. Το να κάνει μία τάπα μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά είναι πέρα για πέρα στο ρεπερτόριό του και σήμερα, θα βρει αντιπάλους στα μέτρα του.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Ειδικό
21:05
Μακάμπι - Ερυθρό Αστέρας
Μάρτιν over 0,5 ασίστ 
2.18
BET: 30 units
Fun bet
21:05
Μακάμπι - Ερυθρό Αστέρας
Μάρτιν over 1,5 ασίστ
6.80
BET: 5 units
Ειδικό
21:30
Βίρτους - Μπαρτσελόνα
Παγιόλα over 2,5 ασίστ
2.45
BET: 15 units
Ειδικό
21:30
Βίρτους - Μπαρτσελόνα
Βέσελι over 0,5 κόψιμο
4.15
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις