«Κλειδώνει» εισιτήριο στο 2.03

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Ο #Fidel επιστρέφει αναλύοντας την αναμέτρηση Λαμία – ΠΑΟΚ και καταλήγει σε δύο μονά αποδεκτά.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεν ήταν σωστή η ανάλυσή μου στην αναμέτρηση της Φλαμένγκο απέναντι στην Αλ Χιλάλ και μοιραία δεν πέρασαν τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος που έδωσα για την αναμέτρηση. «ΟΚ», ήταν εξ’ αρχής δύσκολο το 2.45 του combo που δόθηκε, όμως σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να σημειώσουν τρία τέρματα οι Σαουδάραβες. Οφείλω να προχωρήσω όμως.

Κύπελλο Ελλάδας σήμερα στο προσκήνιο. Λαμία – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Ολυμπιακός τα δύο ζευγάρια, πρώτοι ημιτελικοί. Φαβορί οι δύο δικέφαλοι αετοί, με τους «ασπρόμαυρους» γενικώς να θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού. Έχουν άλλωστε τον πιο βατό αντίπαλο για να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης.

Θα ασχοληθώ με το πρώτο χρονικά παιχνίδι, εκείνο στη Φθιώτιδα. Η Λαμία γνωρίζει τη δυσκολία της αποστολής της απέναντι στον ΠΑΟΚ και παράλληλα μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία. Μεγαλύτερο σε βάθος το ρόστερ των φιλοξενούμενων και σαφέστατα πιο ποιοτικό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα ψάξει πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο. Τόσο για να σκεφτεί τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και για να επιχειρήσει rotation στον επαναληπτικό.

Δεν νομίζω πως θα δυσκολευτεί ο ΠΑΟΚ. Και στο πρωτάθλημα πέρασε σαν σίφουνας από το «ΔΑΚ Λαμίας». Στα ψαγμένα προγνωστικά μου κρατάω τόσο το διπλό του 1.67 από τη Fonbet, όσο και το over 1,5 των φιλοξενούμενων σε απόδοση 2.03. Δύο μονά αποδεκτά.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση

Μονό
18:30
Λαμία – ΠΑΟΚ
2
1.67
BET: 40 units
Μονό
18:30
Λαμία – ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ over 1,5
2.03
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις