«Καθαρίζει» ο ΠΑΟΚ στο 2.60

Ο Ζίβκοβιτς… μοίρασε 1.111€ στο Stoiximan Master!

Ο #Kouros ασχολείται με το κύπελλο Ελλάδας στα σημερινά του προγνωστικά και έχει επιλογές από το παιχνίδι της Φθιώτιδας

Καλημέρα στους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Πέμπτη σήμερα, ημέρα κυπέλλου και την παράσταση κρύβει η μονομαχία ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Εμείς όμως στα σημερινά μας προγνωστικά θα ασχοληθούμε με την άλλη αναμέτρηση της ημέρας, αυτή της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

«Καθαρίζει» ο ΠΑΟΚ στο 2.60

Προγνωστικά: Λαμία – ΠΑΟΚ

Λαμία εναντίον ΠΑΟΚ λοιπόν στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της ημέρας. Η ομάδα του Λουτσέσκου επιβεβαίωσε και κόντρα στον Ολυμπιακό την καλή αγωνιστική της κατάσταση. Το μόνο που της έλειψε ήταν το γκολ για να κερδίσει το παιχνίδι.

Από την άλλη η Λαμία, αν και ήταν καλύτερη απ’ ότι μας έχει συνηθίσει, δεν κατάφερε να πάρει τίποτα στην Λεωφόρο, σε ένα έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολα παιχνίδι. Στην παρούσα φάση ο Σάββας Παντελίδης ξέρει καλά ότι προτεραιότητα της ομάδας είναι η παραμονή οπότε αναμένεται να αφήσει σε δεύτερη μοίρα το κύπελλο. Αλλαγές αναμένονται και από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, η διαφορά ποιότητας είναι τέτοια που εκτιμώ ότι ο Δικέφαλος θα πάρει το τρίποντο.

Η Fonbet φέρνει τον Άγιο Βαλεντίνο με νέο δώρο* χωρίς κατάθεση!

Περιμένω μια επαγγελματική νίκη του στυλ 0-1, 0-2 από αυτές που μας έχει δείξει ότι ξέρει να παίρνει ο Λουτσέσκου για αυτό και επιλέγω το διπλό με under 3,5 στο 2,20 της Fonbet. Από κοντά και το διπλό χωρίς να δεχτεί γκολ ο βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα αμυντικά ΠΑΟΚ, στο 2,60 στην ίδια εταιρία.

Μονό
18:30
Λαμία - ΠΑΟΚ
2 & under 3,5
2.20
BET: 30 units
Μονό
18:30
Λαμία - ΠΑΟΚ
2 & no goal
2.60
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις