Διαφορές προτεραιοτήτων μέχρι 3.00

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez ασχολείται σήμερα με Eurocup και Κύπελλο Γαλλίας σε προγνωστικά που ακουμπούν τον τριπλασιασμό

Καλησπέρα σε όλους. Άλλη μία μέρα με προγνωστικά, η οποία έχει το δικό της ενδιαφέρον. Επιλογές από το Eurocup από το ματς του Προμηθέα κόντρα στην Σκλασκ και φυσικά από το σούπερ βραδινό «γαλλικό» ντέρμπι ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν. Αφήνουμε τις περιττές εισαγωγές, πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές μας.

Προγνωστικά: Ανοίγουν οι άμυνες στη Πάτρα

Αρχή από τον αγώνα του Προμηθέα εναντίον της Σλασκ Βρότσλαβ. Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί αφού οι Πολωνοί είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης, έχοντας γίνει ο απόλυτος σάκος του μποξ στον όμιλο. Μιλάμε για μία ομάδα χαμηλού επιπέδου, δίχως λύσεις και με μέτριο ρόστερ. Βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις μία νίκη και ελπίδα… δεν έχουν για τίποτα οπότε θα κατέβουν με ελεύθερο στυλ για ό,τι καλύτερο προκύψει.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη προκρίθηκαν στην επόμενη φάση και μαθηματικά, θέλουν να ανέβουν στην βαθμολογία και βγάζουν υγεία μετά από αρκετό καιρό. Ο Χριστόπουλος έχει ανακαλύψει τον τρόπο να δέσει την ομάδα, η μεταγραφή του Τόμασον βγαίνει στο έπακρο και η επιστροφή του Κόντιτ δίνει δύναμη στην ρακέτα. Εντός έδρας παίζει με μεγαλύτερη ενέργεια και ένταση, θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί απέναντι σε μία κατώτερη ομάδα. Έχει παιχνίδι την Δευτέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, οπότε ίσως κρατήσει δυνάμεις και δεν παίξει τόσο καλή άμυνα, ειδικά άμα καθαρίσει το ματς στο ημίχρονο.

Δύσκολα δεν θα διαλύσει την Σλασκ ο Προμηθέας. Διαθέτει περισσότερη εμπειρία, μεγαλύτερο ρόστερ και καλύτερη ψυχολογία. Εδώ επιλέγουμε το combo του over 82,5 πόντους του γηπεδούχου σε συνδυασμό με το over 67,5 της Σλασκ, στο 1.75 αφού ανοιχτό ματς περιμένουμε. 

Διαφορά προτεραιοτήτων

Το βράδυ στη Μασσαλία, το «Βελοντρόμ» ανοίγει τις πύλες του για το μεγαλύτερο ντέρμπι της Γαλλίας, αυτό ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν. Τεράστιο παιχνίδι από όλες τις απόψεις, σε μόνο κιόλας ματς που όλα είναι πιθανά. Οι γηπεδούχοι του Τούντορ προέρχονται από δυνατή σφαλιάρα στο γήπεδο τους από την Νις, σε ένα ματς που μπλόκαραν για δέκα λεπτά και δέχθηκαν δύο γκολ. Αυτή η ήττα τους έκοψε τα φτερά για κάτι παραπάνω από την τετράδα στο πρωτάθλημα, ενώ έχοντας μείνει εκτός Ευρώπης από νωρίς, ρίχνουν αυτόματα το βάρος στο Κύπελλο. Είναι μεγάλη υπόθεση να επιστρέψει ένα Κύπελλο στην πόλη, αφού εδώ και περίπου έντεκα χρόνια υπάρχει γενικότερη ξηρασία από τίτλους. Απουσίες υπάρχουν, ο Κροάτης προπονητής θα ρίξει το βάρος στην προστασία της άμυνας και στο πως θα διαχειριστεί τις επιθετικές λύσεις των γηπεδούχων.

Οι Παριζιάνοι από την άλλη έχουν τα δικά τους προβλήματα. Ταξιδεύουν στην μισητή έδρα χωρίς Εμπαπέ, αμφίβολος παραμένει ο Νεϊμάρ και το κλίμα δεν είναι καλό αφού οι εμφανίσεις στο πρωτάθλημα δεν πείθουν. Νιώθουν απίστευτη πίεση όσο πλησιάζει ο πρώτος αγώνας με την Μπάγερν για το Champions League, βλέποντας πως τα περιθώρια στενεύουν. Για να λέμε την αλήθεια το Κύπελλο δεν τους ενδιαφέρει σαν θεσμός, καθώς εδώ και χρόνια το σνομπάρουν. Η προτεραιότητα τους μετά την απόκτηση και του Μέσι είναι το ευρωπαϊκό, αναμένεται εκεί να τα δώσουν όλα.

Όπως και να έχει, ένα ντέρμπι είναι ένα ντέρμπι. Η Μαρσέιγ θα τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο μπροστά στο παθιασμένο κοινό της. Δεν μας εμπνέει η εικόνα της Παρί, ειδικά άμα παραταχθεί χωρίς τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ. Επιλέγουμε το 1Χ αφού μιλάμε ξεκάθαρα για… διαφορά προτεραιοτήτων. Μια ζαριά επίσης στο αντίστοιχο μακροχρόνιο αφού η διπλή ευκαιρία κατάκτησης της Μαρσέιγ ή της Λανς στο 3.00 μοιάζει να έχει αξία. 

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Combo
19:30
Προμηθέας - Σλασκ
Προμηθέας over 82,5 & Σλασκ over 67,5
1.75
BET: 20 units
Μονό
22:10
Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν
1.75
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Κύπελλο Γαλλίας
Κύπελλο Γαλλίας - Νικητής
Μαρσέιγ ή Λανς
3.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις