Ευρωπαϊκά τρίποντα μέχρι 13.50

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Με επιλογές από τις αναμετρήσεις του Eurocup συνεχίζει ο #Dogass, που φτάνουν μέχρι το 13.50.

Καλημέρα σε όλους. Συνεχίζουμε, στα προγνωστικά μπάσκετ, με επιλογές από το Eurocup.

Προγνωστικά μπάσκετ: Λιετκαμπέλις vs Βενέτσια

Νίκη, μισή πρόκριση, πέτυχε η Λιετκαμπέλις στην έδρα της Κλουζ, καθώς την άφησε δύο νίκες πίσω και πρακτικά πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει την πρόκριση. Το 77-75 προέκυψε από την εξαιρετική εμφάνιση του Γκεντιμίνας Ορέλικ με 20 πόντους.

Από την άλλη, η Βενέτσια περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, καθώς τρέχει σερί τριών ηττών. Τελευταία ήττα ήταν αυτή από την Τσεντεβίτα με 73-77. Ο Τζέισον Γκρέιντζερ με 19 πόντους ήταν πρώτος της σκόρερ. Πολύ καλός και ο Μίτσελ Βατ με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Εκτίμηση: Φαβορί η Βενέτσια, καθώς διαθέτει ρόστερ με παίκτες επιπέδου Euroleague. Η Λιετκαμπέλις θέλει μία νίκη για να προκριθεί μαθηματικά και θα το επιδιώξει από σήμερα, οπότε δεν θα μπλέξουμε με σημείο. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον πολύπειρο Μάρκο Σπίσου. Ο βραχύσωμος γκαρντ είναι εξαιρετικός σουτέρ τριών πόντων. Ξεκινάει βασικός, αγωνίζεται συνήθως 25 με 30 λεπτά και παίρνει από τρια έως και δέκα σουτ τριών πόντων σε κάθε αναμέτρηση. Σήμερα θα βρει απέναντί του μία ομάδα που ζητούμενό της είναι το γρήγορο παιχνίδι. Επομένως οι κενοί χώροι και τα ελεύθερα σουτ δεν θα λείψουν.

Εμείς θέλουμε, να σκοράρει δύο τρίποντα (που δίνεται στο εξαιρετικό 2.10) και στα μάτια μου είναι αρκετά πιθανό για τα σουτ που παίρνει και τις ευκαιρίες που θα βρει.

Ειδικά παικτών με τον ελληνικό και τον ουκρανικό Προμηθέα

Τέλος θα πάρω κάποια ειδικά από τις αναμετρήσεις της Προμετέι με την Τσεντεβίτα και του Προμηθέα με τη Σλασκ. Η πρώτη δυάδα ειδικών είναι τα over 1,5 τρίποντα των Κλαβέλ και Σίμπσον. Σεσημασμένοι σκόρερ και οι δύο και στην καλή τους μέρα μπορούν να πληρώσουν νωρίς. Το δεύτερο είναι οι over 5,5 πόντοι του γερόλυκου Αρτιόμ Παρακχούσκι. Ο Λευκορώσος γίγαντας ,αν πάρει τη μπάλα στο ζωγραφιστό, δεν θα έχει αντίπαλο. Το να σκοράρει 3 φορές το βρίσκω ελκυστικό. Συνοψίζοντας θα πάρουμε καθαρά σαν fun bet επιλογή τις over 3,5 ασιστ του Σίμπσον. Ο Αμερικανός σκόρερ συνήθως φτάνει τις δύο ασιστ. Εμείς θέλουμε να… ξύσει το ταβάνι του.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Ειδικό
19:00
Λιετκαμπέλις - Βενέτσια
Σπίσου over 1,5 τρίποντα
2.10
BET: 40 units
Fun bet
19:00
Λιετκαμπέλις - Βενέτσια
Σπίσου over 2,5 τρίποντα
4.40
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.10
19:00
Προμετέι - Τσεντεβίτα
Κλαβέλ over 1,5 τρίποντα
1.40
19:30
Προμηθέας - Σλασκ
Σίμπσον over 1,5 τρίποντα
1.50
BET: 25 units
Ειδικό
19:30
Προμηθέας - Σλασκ
Παρακχούσκι over 5,5 πόντοι
1.85
BET: 15 units
Fun bet
19:30
Προμηθέας - Σλασκ
Σίμπσον over 3,5 ασίστ
13.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις