Ήρθε η ώρα να σπάσει ένα μυθικό ρεκόρ;

προγνωστικά nba

Προγνωστικά NBA: Όλος ο μπασκετικός πλανήτης περιμένει από τον Λεμπρόν Τζέιμς να γίνει μύθος. Θα το πετύχει απόψε; Ο #Bibas δίνει απαντήσεις.

Καλησπέρα στους φίλους του ΝΒΑ! Μονοπωλεί το ενδιαφέρον το παιχνίδι όπου πιθανόν να καταρριφθεί ένα φοβερό ρεκόρ. Όμως υπάρχουν και άλλες επιλογές που μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο στα αποψινά προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Λέικερς – Θάντερ

Δεν θα ανακαλύψουμε και την Αμερική αν ποντάρουμε στον Λεμπρόν Τζέιμς να σπάσει απόψε το ρεκόρ περισσότερων πόντων, ρεκόρ που κατέχει ακόμα ο θρυλικός Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ. Δίνεται αμφίβολος, αν και είναι κάτι που συνέβη και στους προηγούμενους αγώνες, όπου και αγωνίστηκε κανονικά. Το μόνο που μου βάζει σκέψεις, είναι αν αγωνίστηκε στους προηγούμενους αγώνες, για να σπάσει το ρεκόρ απέναντι στον Γιάννη Αντετοκούμπο, τον παίκτη στον οποίο στην ουσία παρέδωσε τα σκήπτρα του κυρίαρχου παίκτη στο ΝΒΑ. Το προσπερνάω όμως και ποντάρω στο over 32,5 πόντους με απόδοση 1.60.

Ήρθε η ώρα να σπάσει ένα μυθικό ρεκόρ;

Μπρούκλιν Νετς – Φοίνιξ Σανς

Από την στιγμή που τραυματίστηκε ο Κέβιν Ντουράντ, αυξήθηκε ο χρόνος συμμετοχής του ΝίκολαςΚλάξτον. Ασφαλώς δεν αγωνίζονται στην ίδια θέση, αλλά δεν παύει να «αναγκάζονται» οι Νετς να ψάξουν αλλού περισσότερα ποιοτικά λεπτά, κάτι που μπορεί να κάνει ο σέντερ των Νετς. Το ότι αποχώρησε και ο Καιρί Ίρβινγκ, τον φορτώνει με ακόμη περισσότερες ευθύνες. Τον εμπιστεύομαι, μιας και στους δύο τελευταίους αγώνες έχει 15+ και σε πόντους και σε ριμπάουντ. Ξεκάθαρο double – double με απόδοση 1.65.

Πέλικανς – Ατλάντα Χοκς

Έχω επισημάνει πολλές φορές το πόσο επιρρεπής είναι στα φάουλ ο Γιόνας Βαλαντσιούνας. Επιπροσθέτως δίνεται απόψε αμφίβολος. Ακόμα όμως και να αγωνιστεί, θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια δυνατή δυάδα σέντερ, αποτελούμενη από τον βασικό Κλιντ Καπέλα και τον αναπληρωματικό Ονιέκα Οκόνγκουου. Ο Βαλαντσιούνας είναι παίκτης που δεν φοβάται να βγει και να σουτάρει από την περιφέρεια. Ο Καπέλα δεν φημίζεται να βγαίνει στην περιφέρεια να μαρκάρει τον αντίπαλο σέντερ. Αυτό μπορεί να του προσφέρει «σκουπίδια», στατιστικά στα οποία έτσι και αλλιώς είναι εξαιρετικά ικανός. Over 10,5 ριμπάουντ με απόδοση 1.83.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Μονό
02:30
Μπρούκλιν Νετς - Φοίνιξ Σανς
Νίκολας Κλάξτον double - double
1.65
BET: 20 units
Μονό
02:30
Πέλικανς - Ατλάντα Χοκς
Κλιντ Καπέλα over 10,5 ριμπάουντ
1.83
BET: 20 units
Μονό
05:10
Λος Άντζελες Λέικερς - Οκλαχομα Σίτι Θάντερ
Λεμπρόν Τζέιμς over 32,5 πόντοι
1.60
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις