Ώρα League Cup στην Ιαπωνία

Ώρα League Cup στην Ιαπωνία

Χαιρετώ άπαντες τους κουβανέζους. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά. Καλό μήνα να έχουμε, καλή και ομαλή επιστροφή στη καθημερινότητα και μακριά από κακοτοπιές, συναθροίσεις με πολύ κόσμο και κυρίως από εκπέμποντες αρνητική ενέργεια και διάθεση.

Η στήλη και η αφεντιά μου θα είμαστε εδώ τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, για να συνεχίσουμε την ανάλυση των πρωταθλημάτων, τα οποία μας απασχολούν κατά κύριο λόγο, αλλά και για να προσθέσουμε και κάποιες άλλες επιλογές από πρωταθλήματα που ξεκινούν σύντομα. Πρωταρχικός στόχος παραμένει η σωστή πληροφόρηση όλων σας, η αναζήτηση των λαθών στις αποδόσεις των εταιρειών και η καλύτερη δυνατή ανάλυση των αγώνων. Σύντομα δρομολογούνται και αλλαγές στο site, για τη καλύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση σας.

Απολογισμός

Και η Κυριακή ήταν εξαιρετικά πετυχημένη, αφού στο μεγάλο τελικό της A-League καταφέραμε, να αναλύσουμε καταρχήν απόλυτα τη ροή του ματς και κατά δεύτερον, να πληρωθούμε απόδοση άνω του 4.00. 0-0 στη κανονική διάρκεια και πλερουά η πρώτη πρόταση, 1-0 και 5ο πρωτάθλημα η Σίδνεϊ στο 110’ της παράτασης, με το cash out της δεύτερης επιλογής να τετραπλασιάζει το αρχικό ποντάρισμα.

Μεγάλη υπόθεση η δυνατότητα πρώιμης πληρωμής και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους σας. Καταλαβαίνω, ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι συνεχώς πάνω από ένα υπολογιστή, tablet ή κινητό, αλλά μπορώ να απαριθμήσω ατελείωτα παραδείγματα χρήσης της, που όχι μόνο έσωσαν ένα ποντάρισμα, αλλά επέφεραν και σημαντικό κέρδος. Άρα καλό θα είναι όσοι έχετε τη δυνατότητα, να μην παραβλέπετε. 90 μέρες παρουσίας της στήλης στο διαδίκτυο και ήδη το κέρδος της αρχικής κάβας έχει φτάσει σε εξαιρετικά νούμερα. Έτσι σκοπεύουμε, να συνεχίσουμε, ευελπιστώντας σε ακόμη καλύτερα νούμερα.

Η ώρα των προημιτελικών

Με την αγαπημένη Ιαπωνία θα ασχοληθούμε πάλι και σήμερα, αφού το μεσημέρι της Τετάρτης διεξάγονται οι τέσσερις προημιτελικοί του J. League Cup. Όλοι οι αγώνες μέχρι το μεγάλο τελικό είναι νοκ ουτ, με παράταση και πέναλτι, εφόσον χρειαστεί.

Η αρχή θα γίνει και πάλι από τη πόλη της Κόμπε, εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξενεί στις 13:00 την ομάδα της Καβασάκι σε μια επανάληψη του πρόσφατου αγώνα μεταξύ τους πριν μερικές μέρες για το πρωτάθλημα της J1.

Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από την προηγούμενη αναμέτρηση τους. Οι πρωτοπόροι της J1 συνεχίσουν με το πόδι στο γκάζι και σκορπούν τρόμο σε κάθε έδρα. Η παραγωγικότητα τους έχει πλέον φτάσει σε ασύλληπτα νούμερα με το μ.ο γκολ τους, να ξεπερνάει τα 3,5 ανά ματς. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι αυτό που αποτελεί και το πρωταρχικό στόχο της ομάδας, αλλά δεν αναμένονται και παρά πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με το θεσμό να θεωρείται εξίσου σημαντικός για το πρεστίζ του συλλόγου.

Από την άλλη η Κόμπε αρχίζει, να βρίσκει τα πατήματα της και να παράγει όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά τα αμυντικά της κενά είναι δεδομένα. Έχει μείνει αρκετά πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος και σίγουρα η προοπτική του Champions League μέσω του κυπέλλου φαντάζει πιο βατή υπόθεση.

Περιμένω άλλο ένα συναρπαστικό ματς με ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο και από τις δύο πλευρές και τουλάχιστον ένα γκολ εκατέρωθεν. Δεν θα πάω με τα πολλά γκολ όμως, γιατί φοβάμαι ιδιαίτερα το βαθμό του πιθανού ροτέισον και το ποσό μπορεί αυτό ενδεχομένως, να επηρεάσει τη συνοχή και την επιθετική ικανότητα των δύο αντιπάλων. Δεδομένης και της παράτασης θα διαλέξω τη διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων, αφού ποιοτικά υπερέχουν σε όλες τις γραμμές.

Την ίδια ώρα διεξάγεται και η αναμέτρηση της Σαπόρο με τους πρωταθλητές Μαρίνος της Γιοκοχάμα. Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι στο δρόμο για τα ημιτελικά του θεσμού. Οι γηπεδούχοι παρόλο που είναι μαχητικοί και προσπαθούν, να τσουλήσουν το τόπι, παράγοντας και σημειώνοντας γκολ, εν τούτοις είναι πολύ κακοί αμυντικά και στερούνται πολλών λύσεων σε θέσεις κλειδιά. Το ρόστερ κινείται σε χαμηλό ποιοτικό επίπεδο αλλά ο μη υποβιβασμός που ισχύει για τη φετινή χρονιά, αποτελεί ευκαιρία για πειράματα στη διάταξη, δοκιμές νέων ποδοσφαιριστών και παιχνιδιού χωρίς σκοπιμότητες.

Οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν τους σημερινούς τους αντιπάλους πριν μια εβδομάδα στη δική τους έδρα και έκαναν επίδειξη δύναμης, επικρατώντας με 4-1. Η ομάδα του Ποστέκογλου πλέον τρέχει ένα πολύ καλό σερί νικών και το κυριότερο αρχίζει και πάλι, να θυμίζει τη περσινή εκδοχή της, που της χάρισε και το πρωτάθλημα. Βέβαια τα αμυντικά της κενά παραμένουν, αλλά όσο μπροστά πετάει φωτιές, κερδίζει χρόνο και ηρεμία για να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Και εδώ αναμένω παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες σκοπιμότητες, με τους μεν γηπεδούχους, να κυνηγούν την έκπληξη και τη πρόκριση και τους δε φιλοξενούμενους να έχουν το πρώτο και τελευταίο λόγο για τη νίκη. Και εδώ θα παραμείνω όμως επιφυλακτικός, όσον αφορά ένα καθαρό σημείο, αφού και στο συγκεκριμένο ματς το ροτέισον είναι δεδομένο και τροχοπέδη για ασφαλή συμπεράσματα. Βλέπω γκολ εκατέρωθεν και λόγω ποιοτικής ανωτερότητας, θα το συνδυάσω με τη διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων.

Δυάδα απόδοσης (3.29)

13:00 Βίσελ Κόμπε – Καβασάκι: Χ2 & goal/goal (1.90)

13:00 Σαπόρο – Γιοκοχάμα Μαρίνος: Χ2 & goal/goal (1.72)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις