«Βροχή» πόντων στο Λος Άντζελες

προγνωστικά nba

Προγνωστικά NBA: Με νικητή στο Μπρούκλιν και πληθώρα επιλογών πόντων και ριμπάουντ στο Λος Άντζελες θα κινηθεί σήμερα ο #Loverdose.

Καλησπέρα NBAερς, ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα. Τα προγνωστικά μας σήμερα ξεκινούν με την αναμέτρηση Νετς – Σανς και στη συνέχεια στο ματς του Λος Άντζελες. Εκεί που θα είναι στραμμένη η προσοχή όλων, μιας και υπάρχει πιθανότητα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς να ξεπεράσει τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, και να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά NBA.

«Βροχή» πόντων στο Λος Άντζελες

Προγνωστικά NBA: Μπρούκλιν Νετς – Φοίνιξ Σανς

Απόψε ξεκινάμε το ταξίδι μας από το «Μπάρκλεϊς Σέντερ» και την αναμέτρηση Μπρούκλιν Νετς – Φοίνιξ Σανς. Οι γηπεδούχοι έχουν παρουσιαστεί αξιοπρεπέστατα στις δύο αναμετρήσεις χωρίς τον Άιρβινγκ, αλλά δε δείχνουν να αποτελούν απειλή για μία ομάδα όπως οι Σανς. Οι καλές τους εμφανίσεις οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στον Καμ Τόμας, με τον νεαρό γκαρντ να πετυχαίνει 44 και 47 πόντους σε αυτά τα παιχνίδια. Από την άλλη, οι πρωταθλητές της Δύσης του 2021, θα έχουν ξανά στη διάθεση τους τον Ντέβιν Μπούκερ μετά από 1,5 μήνα απουσίας. Θεωρώ πως οι Σανς θα καταφέρουν να περιορίσουν τους Νετς και θα έχουν ένα εύκολο βράδυ στο Μπρούκλιν. Θα επιλέξω τη νίκη των Σανς με χάντικαπ 5 πόντων, που βρίσκω στο 1.90 στη Fonbet.

Λος Άντζελες Λέικερς – Οκλαχομα Σίτι Θάντερ

Επόμενη στάση το «Κρύπτο.κομ Αρένα» για την αναμέτρηση Λος Άντζελες Λέικερς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Οι Λέικερς πέταξαν στα σκουπίδια το καλό πρώτο ημίχρονο στη Νέα Ορλεάνη την Κυριακή. Οι μόλις 20 πόντοι που πέτυχαν στην τελευταία περίοδο, στέρησαν σε εκείνους τη νίκη και σε εμάς δύο δυνατά ταμεία. Παρόλα αυτά κατάφεραν να πετύχουν 126 πόντους. Απόψε απέναντι τους θα βρουν τους Θάντερ. Έχω αναφέρει πολλάκις στη συγκεκριμένη στήλη, ότι οι Θάντερ και οι Λέικερς είναι δύο ομάδες που βασίζονται στην επίθεση τους. Οι δύο αυτές ομάδες, οφείλουν τις περισσότερες νίκες τους στο ότι κατάφεραν να τραβήξουν ψηλά το σκορ, μιας και σχεδόν αγνοούν το αμυντικό κομμάτι. Γι αυτό και οι περισσότερες αγορές που θα επιλέξουμε σήμερα βασίζονται σε πόντους.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Οι Λέικερς είναι η ομάδα που επιτρέπει στους αντιπάλους της, να επιχειρούν τα περισσότερα σουτ (93,9). Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που οι Λέικερς συγκεντρώνουν τα δεύτερα περισσότερα αμυντικά ριμπάουντ ανά αγώνα (35,6). Την ίδια στιγμή οι Θάντερ επιχειρούν περισσότερα σουτ από κάθε άλλη ομάδα (92,8). Τα πολλά σουτ έχουν σαν αποτελέσμα οι Θάντερ να επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να μαζεύουν 47.2 ριμπάουντ ανά αγώνα, την χειρότερη επίδοση στη λίγκα.

Οι Λέικερς με 117,1 ενεργητικό και 118,4 παθητικό, έχουν μέσω όρο 235,5 πόντους ανά αγώνα. Την ίδια στιγμή στα παιχνίδια των Θάντερ σημειώνονται 233,9 πόντοι, με τους 117,3 υπέρ τους και τους 116,6 κατά. Οι μπουκ βλέπουν το σημερινό όριο στους 237,5 πόντους, αρκετά δελεαστικό το over 237,5 σε απόδοση 1.87 στη Stoiximan.

Προγνωστικά NBA: Άντονι Ντέιβις

Ο Σέντερ των Λέικερς είναι εδώ και είναι καλά! Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας παρακολουθεί την κατάσταση του κάθε μέρα, αλλά πλέον παίρνει πλήρη χρόνο συμμετοχής και διαπρέπει στο ζωγραφιστό. Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις ξεπέρασε τους 30 πόντους, ενώ μάζεψε από 14 ριμπάουντ. Απέναντι στους Θάντερ δε θεωρώ πως θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να επαναλάβει μία αντίστοιχη εμφάνιση. Ο προσωπικός του αντίπαλος θα είναι ο Μάικ Μουσιάλα, ο οποίος δεν κατάφερε να βρει ρόλο βασικού σε καμιά ομάδα στην ενδεκαετή παρουσία του στο NBA. Θα επιλέξω και τα δύο όρια του Ντέιβις σήμερα, το over 26,5 πόντων και το over 12,5 ριμπάουντ, σε απόδοση 1.80 και 1.83 αντίστοιχα στην Stoiximan.

Προγνωστικά NBA: Λεμπρόν Τζέιμς

Το παιχνίδι που οι αναλυτές θεωρούσαν πιο πιθανό ο ΛεΜπρόν να σπάσει το ρεκόρ του Καρίμ. Το παιχνίδι που πούλησε εισιτήρια 17.000$. Για να σπάσει αυτό το ρεκόρ απόψε, ο «Βασιλιάς» θα πρέπει να πετύχει 36 πόντους. Σίγουρα εφικτό για τον ΛεΜπρόν, ειδικά απέναντι σε μία ομάδα όπως οι Θάντερ. Θεωρώ πως δεν θα τα καταφέρει απόψε, αλλά σε δύο βράδια απέναντι στους Μπακς. Για τον ίδιο δεν έχει μεγάλη διαφορά, οπότε δεν πιστεύω πως θα παίξει ανορθόδοξα μόνο και μόνο για να σπάσει το ρεκόρ. Θεωρώ πως δε θα κάνει κάτι τέτοιο εις βάρος της ομάδας του, σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι πολύτιμη. Εξωαγωνιστικά, τα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα ξεκινούν από τα 115$, 12 ώρες πριν την έναρξη. Από την άλλη, δύο μέρες και 12 ώρες πριν το παιχνίδι με τους Μπακς ξεκινούν από τα 512$.

Το όριο του σήμερα σχηματίζεται στους 34,5 πόντους, όριο το οποίο ξεπέρασε μόλις μία φορά στους τελευταίους πέντε αγώνες με τον ΈιΝτι στο παρκέ. Τα ριμπάουντ από την άλλη τα βρίσκουμε στο δελεαστικό 8,5, όριο που ξεπέρασε 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις. Θα επιλέξω με ρίσκο το under 34,5 πόντων σε απόδοση 1.85 στη Fonbet. Καθώς και τα over 8,5 και 9,5 ριμπάουντ σε απόδοση 1.72 και 2.25 στη Novibet.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Μονό
02:40
Μπρούκλιν Νετς - Φοίνιξ Σανς
2 (-5,5)
1.90
BET: 21 units
Μονό
05:10
Λος Άντζελες Λέικερς - Οκλαχομα Σίτι Θάντερ
Over 237,5
1.87
BET: 21 units
Μονό
05:10
Λος Άντζελες Λέικερς - Οκλαχομα Σίτι Θάντερ
Αν. Ντέιβις over 26,5 πόντους
1.80
BET: 22 units
Μονό
05:10
Λος Άντζελες Λέικερς - Οκλαχομα Σίτι Θάντερ
Αν. Ντέιβις over 12,5 ριμπάουντ
1.83
BET: 22 units
Μονό
05:10
Λος Άντζελες Λέικερς - Οκλαχομα Σίτι Θάντερ
ΛεΜπρόν Τζέιμς under 34,5 πόντους
1.85
BET: 21 units
Μονό
05:10
Λος Άντζελες Λέικερς - Οκλαχομα Σίτι Θάντερ
ΛεΜπρόν Τζέιμς over 8,5 ριμπάουντ
1.72
BET: 23 units
Μονό
05:10
Λος Άντζελες Λέικερς - Οκλαχομα Σίτι Θάντερ
ΛεΜπρόν Τζέιμς over 9,5 ριμπάουντ
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις