Παιχνίδι στο Μπρούκλιν με ειδικά παικτών

προγνωστικά nba

Προγνωστικά NBA: Με τέσσερις επιλογές σε ειδικά παικτών θα πάει ο #Νash στα σημερινά προγνωστικά του για το NBA

Χαιρετώ εκ νέου φίλες και φίλοι. Καλή μέρα η χθεσινή καθώς πέρασαν άνετα τα πονταρίσματα στο Σακραμέντο, μας τα χάλασε όμως  ο Πουλ που επέλεξε κυρίως να μοιράσει τη μπάλα και έμεινε στους 21 πόντους. Προχωράμε στα σημερινά προγνωστικά NBA που έχουμε τέσσερις επιλογές σε ειδικά παικτών.

Παιχνίδι στο Μπρούκλιν με ειδικά παικτών

Προγνωστικά: Μπρούκλιν Νετς-Φοίνιξ Σανς

Πολύ ωραίο παιχνίδι στο Μπρούκλιν με τους Νετς να υποδέχονται τους Σανς.

Μπερδεμένοι οι γηπεδούχοι εν μέσω της ανταλλαγής του Ίρβιν στο Ντάλας και των φημών που κυκλοφορούν για τον Ντουράντ. Άγνωστο παραμένει αν θα αγωνιστούν οι δύο νέοι παίκτες που έφτασαν, στο πλαίσιο της ανταλλαγής αυτής, Φίνεϊ Σμιθ και Ντινγουίντι (πιθανότατα δεν θα παίξουν). Από την άλλη το Φοίνιξ βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης και εσχάτως παίρνει αποτελέσματα που στερούταν τόσο καιρό ελέω των πολλών απουσιών βασικών παικτών, σήμερα κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του και ο προσωπικός αγαπημένος Ντέβιν Μπούκερ.

Γνωρίζουμε  από χθες ότι θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Πρακτικά αυτό σημαίνει γύρω στα 20-25 λεπτά συμμετοχής εικάζω. Το όριο των πόντων έχει ανοίξει στο 20,5 και θα ρισκάρω με το under. Πάνω από ένα μήνα απουσίασε, έχει λογική και αξία το bet αυτό.

Επιπλέον από τη μεριά των Σανς θα τιμήσω και τον Μικάλ Μπρίτζις. Βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια και μαζί του «ρόλαρε» και όλη η ομάδα. Εξαιτίας της επιστροφής του Μπούκερ βλέπουμε τα όρια του σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ να βρίσκονται σε πολύ βατά επίπεδα αλλά συνεχίζουμε στη λογική του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής που θα πάρει ο Μπούκερ.

Το συνδυαστικό άθροισμα των πόντων, ριμπάουντ και ασίστ βρίσκεται στο 23,5 και εκείνος μετρά 8/10 over στα τελευταία ματς.

Κλείνοντας από αυτό το παιχνίδι θα επιλέξω και τα ριμπάουντ του σέντερ των γηπεδούχων, Κλάξτον. Κάνει απίστευτη δουλειά τον τελευταίο μήνα, τόσο επιθετικά όσο και στα ριμπάουντ και το όριο σήμερα βρίσκεται στο εξαιρετικά βατό 10,5. Πέραν του κάπως… soft Έιτον, το Φοίνιξ δεν διαθέτει κάποιον ψηλό φόβητρο και μπορεί να τα κατεβάσει για πλάκα τα ριμπάουντ. Μετράει 8/10 over στα τελευταία παιχνίδια του.

Προγνωστικά NBA: Μέμφις Γκρίζλις-Σικάγο Μπουλς

Πάμε μια βόλτα και από το Μέμφις. Εκεί οι Γρκίζλις υποδέχονται τους Σικάγο Μπουλς. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση και θα κρατήσω μια αγορά που στηρίζεται στη φόρμα του Ζα Μοράντ.

Ο βασικός σέντερ της ομάδας του Μέμφις απουσιάζει, με τον Μοράντ να κάνει πλέον όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο. Συνδυαστικά παίρνουμε λοιπόν ριμπάουντ και ασίστ στο 15,5.  Μετράει 5/5 over στα τελευταία παιχνίδια τρέχει ο πολυμήχανος σταρ των Γκρίζλις.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Μονό
02:30
Μπρούκλιν Νετς - Φοίνιξ Σανς
Μπούκερ under 20,5
1.82
BET: 15 units
Μονό
02:30
Μπρούκλιν Νετς - Φοίνιξ Σανς
Mπρίζτις over 23,5 πόντους & ριμπάουντ & ασίστ
1.82
BET: 15 units
Μονό
02:30
Μπρούκλιν Νετς - Φοίνιξ Σανς
Κλάξτον over 10,5 ριμπάουντ
1.88
BET: 15 units
Μονό
03:00
Μέμφις Γκρίζλις - Σικάγο Μπουλς
Μοράντ over 15,5 ριμπάουντ & ασίστ
1.88
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις