ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Δυάδες για φίλημα έως έως 4.24

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Δυάδες για φίλημα έως έως 4.24

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Δυάδες για φίλημα έως έως 4.24

προγνωστικά

Προγνωστικά: Με τον θεσμό των εκπλήξεων για κερδοφόρες αποδόσεις, ασχολείται ο #TheMagician σήμερα Τετάρτη στην στήλη του.

Καλημέρα σας! Τα κύπελλα πολλών χωρών έχουν μπει στην τελική ευθεία και ήρθε η ώρα να ξεμπερδέψουμε με τις ομάδες που μπορούν ή θέλουν να προχωρήσουν στον θεσμό. Όλα τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ, χωρίς ρεβάνς. Πάμε ν’ αναλύσουμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Θα ζητήσει εκδίκηση

Εκκινούμε τα προγνωστικά μας από την Ολλανδία. Η Αϊντχόφεν έπαιξε την Κυριακή το ντέρμπι της αγωνιστικής στην έδρα της πρωτοπόρου Φέγενορντ και στάθηκε πολύ καλά. Προηγήθηκε με 0-1, δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο 65′, σκόραρε δεύτερο γκολ αλλά έμεινε στην ισοπαλία με 2-2 έπειτα από αφόρητη πίεση των γηπεδούχων και γκολ στο 96′! Έχασε έτσι την μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή και έμεινε στο -4. Στο κύπελλο προσπέρασε το εμπόδιο την μαχητικής φέτος Σπάρτα Ρότερνταμ με νίκη 2-1 εκτός έδρας χρησιμοποιώντας κυρίως βασικούς. Εντός έδρας έχει 8-1-1 για το πρωτάθλημα δείχνοντας πιο δυνατή στο «Φίλιπς Στάντιουμ». Περσινή κάτοχος του θεσμού και πάντα ενδιαφερόμενη για το κύπελλο. Αναμένεται να ψάξει για εκδίκηση από την πρόσφατη εκτός έδρας ήττα για το πρωτάθλημα με 1-0 από την σημερινή της αντίπαλο.

Πρώτη σκέψη των ανθρώπων της Έμεν για φέτος, είναι να σώσει την κατηγορία. Είναι στην 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού, στο +3 από τον απευθείας υποβιβασμό και στο -1 από την σωτηρία. Κλασικό παράδειγμα ομάδας που προσπαθεί ν’ αλιεύσει βαθμούς στην έδρα της κυρίως ενώ εκτός παρουσιάζεται αδύναμη. Εντός έδρας έχει μαζέψει 13 βαθμούς ενώ μακριά από αυτή μόλις τρεις. Δεν έχει να παρουσιάσει κάτι σοβαρό τα τελευταία χρόνια στο θεσμό του κυπέλλου με το ταβάνι της να φθάνει στην φάση των 16 ενώ πολλές φορές αποκλείστηκε και από ημιεπαγγελματίες. Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε στην παράταση την Χέεμσκερ (τέταρτη κατ.) και έπειτα την Φένλο (δεύτερη κατ.) με 2-3 σκοράροντας στο 90+4′!

Σε πέντε επισκέψεις συνολικά στην έδρα της Αϊντχόφεν, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με βαριά ήττα στην πλάτη. Κάτι αντίστοιχο αναμένουμε και σήμερα. Κρατάμε τον άσο και over 2,5 με απόδοση 1.80 στην Fonbet.

Υπόσχονται θέαμα

Μεταφέρουμε τα προγνωστικά μας στην Γερμανία. Έχει αρχίσει να φαίνεται φως στο τούνελ, στο στρατόπεδο της Μπόχουμ από την πρόσληψη και μετά του προπονητή Τόμας Λετς. Η ομάδα έχει βρει σταθερότητα, ειδικά στα εντός έδρα παιχνίδια που μεταφράζεται σε πειστικές συνεχείς νίκες. Φαίνεται πως ο τωρινός προπονητής βρήκε τον τρόπο να την ξεκλειδώσει επιθετικά χωρίς όμως να έχει βρει το τρόπο να μην δέχεται γκολ. Στο πρωτάθλημα το Σάββατο σκόραρε πέντε γκολ για το 5-2 εναντίον της Χόφενχαϊμ. Την περσινή χρονιά αποκλείστηκε στα ημιτελικά του θεσμού ενώ φέτος απέκλεισε στον πρώτο γύρο την Βικτόρια Βερολίνου (τέταρτη κατ.) με 3-0 και μετά την Έλβεσμπεργκ (τρίτη κατ.) με 1-0 αμφότερες εκτός έδρας. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ειδικά εντός έδρας είναι πλέον υπολογίσιμη.

Μεγάλη σημασία στον θεσμό του κυπέλλου δίνει η σημερινή της αντίπαλος Μπορούσια Ντόρτμουντ. Βρίσκεται και αυτή μετά την διακοπή σε περίοδο συνεχόμενων νικών (4/4) σκοράροντας τουλάχιστον δυο τέρματα. Στο τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα φιλοδώρησε με πέντε τέρματα την Φράιμπουργκ για το τελικό 5-1 στο «Σίγκναλ Ιντούνα Πάρκ». Τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή και το όνειρο για κατάκτηση παραμένει ζωντανό. Στο θεσμό του κυπέλλου τα τελευταία χρόνια κολλάει στην φάση των 16 όπου και αποκλείεται αλλά τις δυο φορές που πέρασε το κατέκτησε (20/21 και 16/17). Τρίτος γύρος και τρίτος εκτός έδρας αγώνας αυτός με την Μπόχουμ.  Στον πρώτο απέκλεισε την Μόναχο 1860 με 3-0 και στον δεύτερο το Αννόβερο με 2-0. Σταθερά καλή επιθετικά αλλά σε δύσκολες έδρες ζορίζεται αμυντικά.

Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν την νίκη αλλά οι γηπεδούχοι δείχνουν έτοιμοι, ειδικά εντός έδρας, να βάλουν δύσκολα στο φαβορί. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.93 στην Fonbet.

Προγνωστικά: (Ξανά) Βάρυνε η φανέλα

Παύση από το κύπελλο και πάμε στην Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πλέον εκεί που την είχαμε συνηθίσει, στις πρώτες θέσεις. Στους οχτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή και με εντυπωσιακές εντός έδρας επιδόσεις. Ηττήθηκε την πρώτη αγωνιστική εντός με 0-1 από την Μπράιτον αλλά έκτοτε έχει 8-1-0 σε εννέα αγώνες. Μοναδικό ψεγάδι τις τελευταίες 15 αγωνιστικές η ήττα εκτός έδρας από την Άρσεναλ στις λεπτομέρειες με 3-2 σ’ ένα θαυμάσιο παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Τελευταίο θύμα των <<κόκκινων διαβόλων>> η Κρίσταλ Πάλας όπου της επιβλήθηκε με 2-1 στο «Θέατρο των Ονείρων» με σκόρερ τους Μπρούνο Φερνάντες (7′ πέναλτι) και Μάρκους Ράσφορντ (62′ σουτ). Βγάζουν σταθερότητα οι γηπεδούχοι στην πιο κατάλληλη στιγμή του πρωταθλήματος. Θ’ απουσιάσουν λόγω τραυματισμού οι Έρικσεν (Μ – 19 Συμ – 1 Γκ – 7 Ασ), Μακ Τόμινεϊ (Μ – 15 Συμ) και Φαν ντε Μπέεκ (Μ – 7 Συμ).

Σε πτωτική πορεία συνεχίζει η Λιντς. Με δυο νίκες σε 15 αγώνες βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας και στην στην ισοβαθμία είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού. Αναμενόμενο ήταν να γίνουν αλλαγές για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα με πρώτη αυτή του προπονητή. Η ήττα της Κυριακής με 1-0 από την Νότιγχαμ Φόρεστ έφερε ανακατατάξεις. Έφυγε ο Τζέσε Μάρτς, (ο οποίος ξόδεψε 140 εκ. λίρες σε μεταγραφές) με τον σύλλογο ν’ ανακοινώνει πως η τριάδα Σκουμπάλα (προπονητής U21), Αρμάς (βοηθός προπονητή) και Γκαγιάρδο (προπονητής τεχνικής βελτίωσης) θα καθοδηγήσουν την ομάδα μέχρι τον ορισμό νέου προπονητή. Ζητούνται νίκες πλέον και γρήγορα, δύσκολα όμως θα βρει ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι. Τις τελευταίες δυο χρονιές που ήταν η Λιντς στην μεγάλη κατηγορία έφυγε με βαριές ήττες από το Μάνστεστερ (5-1 και 6-2).

Οι γηπεδούχοι βρίσκουν τον τρόπο πλέον και καταπίνουν ομάδες επιπέδου Λιντς εύκολα ή δύσκολα. Οι μεν κυνηγάνε την κορυφή ενώ οι δε να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού. Κρατάμε τον άσο και over 1,5 με απόδοση 1.67 στην Fonbet καθώς αναμένουμε να σκοράρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περισσότερα από ένα τέρμα.

Ώρα για αποδείξεις

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με το κύπελλο Γαλλίας. Είχε συμπληρώσει δέκα παιχνίδια αήττητη η Μαρσέιγ με εννέα νίκες και μια ισοπαλία πριν ηττηθεί εντός έδρας από την Νις με 1-3 στο «Βελοντρόμ». Η διαφορά των πέντε βαθμών από την κορυφή πήγε στους οχτώ την στιγμή που έδειχνε έτοιμη για διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ίσως και να έκανε καλό αυτή η ήττα για να αφυπνίσει τους παίχτες του Ιγκόρ Τούντορ. Στρέφει τώρα την προσοχή της στο κύπελλο ενάντια στην πολυνίκη του θεσμού με 14 κατακτήσεις, Παρί Σεν Ζερμέν . Είναι σε καλή κατάσταση έχοντας γιατρέψει παθογένειες που την κρατούσαν μακριά από τις πρώτες θέσεις τα τελευταία χρόνια. Επίσης διατηρεί σταθερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και στην έδρα της παρουσιάζεται πιο επιθετική κερδίζοντας αρκετές φορές με μεγάλα σκορ. Προκρίθηκε κερδίζοντας πρώτα την Ιέρ (τέταρτη κατ.) εκτός έδρας με 2-0 και έπειτα εντός την Ρεν (πρώτη κατ.) με 1-0.

Οι πρωταθλητές της Παρί Σεν Ζερμέν από την άλλη παρουσιάζονται ως φαβορί για την νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση. Στα τελευταία παιχνίδια βέβαια παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Νίκησαν στο τελευταίο παιχνίδι με 2-1 την Τουλούζ ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο δεύτερο μέρος με δράστη τον Μέσι στο 58ο λεπτό. Τα τελευταία οχτώ χρόνια κατέκτησε το κύπελλο έξι φορές και μία έφτασε στον τελικό. Κέρδισε εκτός έδρας στον τρίτο γύρο την Λε Σατορού (τρίτη κατ.) με 3-1  και την ερασιτεχνική Κασέλ στον επόμενο γύρο με 7-0. Ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά με Μονακό εκτός (11/02), Μπάγερν εντός (Champions League 14/02), Λιλ εντός (19/02) και Μαρσέιγ εκτός (26/02). Απόντες οι Εμπαπέ, Σάντσες, Κιμπεμπέ, Ράμος ενώ αμφίβολοι είναι οι Νεϊμάρ και Χακίμι.

Το παιχνίδι όπως είναι δύσκολο για τους γηπεδούχους αντίστοιχα είναι και για τους φιλοξενούμενους ενώ αποτελεί ένα κλασικό ντέρμπι της Γαλλίας με μεγάλη αντιπαλότητα. Το γήπεδο θα βράζει, οι φιλοξενούμενοι έχουν να σκεφτούν τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, να διαχειριστούν απουσίες και επίσης την όχι και τόσο καλή απόδοση των τελευταίων παιχνιδιών. Θα κρατήσουμε από το παιχνίδι την μίνι έκπληξη με πρόκριση της Μαρσέιγ με απόδοση 2.20 στην Fonbet.

Καλή επιτυχία!

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Δυάδα απόδοσης 3.00
19:45
Αιντχόφεν - Έμεν
1 & over 2,5
1.80
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λιντς
1 & over 1,5
1.67
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 4.24
21:45
Μπόχουμ - Ντόρτμουντ
Goal/goal & over 2,5
1.93
22:10
Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν
Πρόκριση: Μαρσέιγ
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις