Μεγάλα σκορ σε Γερμανία και Ισραήλ

προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Speaker14 δίνει τα προγνωστικά του, που περιλαμβάνουν μπασκετικές αναμετρήσεις με υψηλά σκορ και ωραίο θέαμα.

Καλησπέρα φίλοι. Δεν με δικαίωσαν στα προγνωστικά Αρμάνι και Ερυθρός Αστέρας, καθώς έμειναν πολύ χαμηλά, ενώ ξεκίνησαν δυναμικά. Δεν πειράζει. Θα βρούμε το δρόμο μας και αυτό είναι δεδομένο. Αυτή τη φορά θα ταξιδέψουμε στη Γερμανία και το Ισραήλ.

Μεγάλα σκορ σε Γερμανία και Ισραήλ

Προγνωστικά μπάσκετ για… μεγάλο σκορ

Το ζευγάρι της Άλμπα απέναντι στον Ολυμπιακό είναι γνωστό για το υψηλό σκορ. Ασχέτως με το ποιος θα φτάσει τελικά στη νίκη, οι αναμετρήσεις των δυο ομάδων πάνε ψηλά.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Έκαναν νίκη κόντρα στην Εφές (76-70) και συνολικά 8 σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι το παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο αναβλήθηκε, καταλαβαίνει κανείς ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει γεμίσει μπαταρίες. Εκτός παραμένουν Σλούκας, Πίτερς.

Από την άλλη, η Άλμπα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στη φετινή διοργάνωση. Με μόλις 6 νίκες είναι στην τελευταία θέση, όμως αυτό δε σημαίνει πως έχει παραδώσει τα όπλα. Παλεύει με όλες τις δυνάμεις της, κυρίως τα εντός έδρας παιχνίδια αν και έκανε εύκολη ήττα στην Κωνσταντινούπολη (101-86).

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου μόνο εύκολο δεν ήταν για τον Ολυμπιακό. Μπορεί τελικά να πήρε τη νίκη με 86-76, όμως στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα.

Με δεδομένο ότι θα πάμε σε δυάδα, θα επιλέξουμε το over 157,5 σε απόδοση 1.45.

Ωραίο παιχνίδι στο Τελ Αβίβ με πλούσιο θέαμα

Ακόμα δυο ομάδες που πάνε πολύ ψηλά τα σκορ στα παιχνίδια τους στο Τελ Αβίβ. Η Χάποελ υποδέχεται τη Γκραν Κανάρια σε μια μάχη που ίσως κρίνει και πρωτιά. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θα παλέψουν για την πρωτιά.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου έγιναν πράγματα και θαύματα. Οι Ισραηλινοί είχαν το προβάδισμα με 75-83, 3.40 πριν από το φινάλε. Παρόλα αυτά, οι Ισπανοί με εκπληκτικό σερί 10-0, έφτασαν στην ανατροπή και τη νίκη με 85-83. Κάτι αντίστοιχο όσον αφορά τους πόντους αναμένουμε και τώρα καθώς στο παιχνίδι είδαμε και περίοδο με 50 πόντους ενεργητικό.

Χωρίς να μπορούμε να προβλέψουμε το νικητή θα πάμε στο over 157,5 στο 1.42 για τα προγνωστικά μπάσκετ.

Καλή επιτυχία σε όλους μας και να θυμίσω πως παίζουμε όσο αντέχουμε και όχι όσο πραγματικά θέλουμε.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Δυάδα απόδοσης 2.05
20:00
Χάποελ Τελ Αβίβ - Γκραν Κανάρια
Over 157,5
1.42
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός
Over 157,5
1.45
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις