Κλειδί ο Μάιλς

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Με ειδικά παικτών από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λιμόζ αρχίζει την εβδομάδα ο #Dogass, σε αποδόσεις που φτάνουν το 5.80

Προγνωστικά μπάσκετ: ΑΕΚ vs Λιμόζ

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στο Αλεξάνδρειο (ή αλλιώς Nick Galis Hall) καθώς, ηττήθηκε από τον Άρη με 64-74. Ο Ακίλ Μίτσελ ήταν για άλλο ένα παιχνίδι εξαιρετικός με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Από την άλλη, η Λιμόζ στα πλαίσια του γαλλικού πρωταθλήματος ηττήθηκε απο τη Μπουργκ με 75-98. Διασώθηκε ο Νίκολας Λανγκ με 16 πόντους.

Εκτίμηση: Σωστός ο φαβοριτισμός της ΑΕΚ αλλά, όχι για 1.45. Η Λιμόζ σήμερα θα παίξει τα ρέστα της για την πρόκριση. Η ΑΕΚ σε ενδεχόμενο νίκης μπαίνει στη διεκδίκηση της δευτερης θέσης με αξιώσεις οπότε δεν θα μπλέξουμε με σημείο. Θα πάρουμε τους over 12,5 πόντους του Αϊζάια Μάιλς. Τον ψηλό της ΑΕΚ τον γνωρίζουμε από την περσινή του θητεία στον Προμηθέα. Το παιχνίδι του, σε έναν τεράστιο βαθμό, βασίζεται στα σουτ τριών πόντων. Παίρνει από πέντε έως οχτώ τρίποντα σε κάθε παιχνίδι. Αν βρει δύο στην αρχή του παιχνιδιού, είναι πιθανό να βγάλει αυτό το όριο. Ακόμη αν βρει το χέρι του, δεν θα μας κάνει εντύπωση να βγει πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Τέλος, σαν fun bet επιλογή θα πάρουμε το combo των under 6,5 πόντων του Γιάνκοβιτς σε συνδυασμό με τις over 1,5 ασίστ. Ο Γιάνκοβιτς δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και πιστεύω πως θα πάρει μικρό χρόνο συμμετοχής.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση

Ειδικό
19:30
ΑΕΚ - Λιμόζ
Μάιλς over 12,5 πόντους
1.82
BET: 30 units
Combo
19:30
ΑΕΚ - Λιμόζ
Γιάνκοβιτς under 6,5 πόντοι & Μάιλς over 1,5 ασίστ
5.80
BET: 5 units
Fun bet
19:30
ΑΕΚ - Λιμόζ
Μάιλς πρώτος σκόρερ του αγώνα
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις