Σκοράρουν και… διπλασιάζουν οι Νοτιοαφρικανοί!

Σκοράρουν και... διπλασιάζουν οι Νοτιοαφρικανοί!

Καλημέρα και καλό φθινόπωρο σε όλους! Με 40άρια μπήκε ο Σεπτέμβρης και όσοι από εσάς είστε τυχεροί παίρνοντας άδεια αυτή την περίοδο, θα απολαύσετε τις βουτιές σας λίγο περισσότερο, έστω κι αν τυπικά το καλοκαιράκι μας χαιρέτισε από χθες…  

Στην προηγούμενη στήλη δεν πιάσαμε το αναμενόμενο ποσοστό επιτυχίας, καθώς η Νόρκεπινγκ έκανε το… θαύμα της και ηττήθηκε από την Έρεμπρο δεχόμενη τέσσερα τέρματα, ευτυχώς όμως το τελευταίο στο 94ο λεπτό, πληρώνοντάς μας τουλάχιστον το late goal. Επίσης, το αμφίτερμα στη Φινλανδία επιβεβαιώθηκε στο πρώτο 20λεπτο και μας έδωσε έναν ωραιότατο διπλασιασμό, αλλά η Μάριεχαμν δεν κατάφερε να σκοράρει και στο δεύτερο ημίχρονο ώστε να μας πληρώσει ξανά. Όσο για το 3ο ματς από τη Σουηδία, έσβησε στο 1-0, καθώς η Λιουνγκσκίλε έμοιαζε ανήμπορη να ισοφαρίσει, έστω, την Ακρόπολις. 

Περιμένοντας σιγά σιγά τη σέντρα των μεγάλων πρωταθλημάτων και των ευρωπαϊκών προκριματικών αναμετρήσεων, συνεχίζουμε να αλιεύουμε πιθανές ευκαιρίες σε όχι τόσο δημοφιλείς λίγκες, οι οποίες ωστόσο αξίζουν το ρίσκο. Σήμερα ταξιδεύουμε στη «μαύρη ήπειρο» και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής. 

Ο θάνατός σου, η ζωή μου! 

Η Πολοκβάνε Σίτι που βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και καίγεται για βαθμούς ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό, υποδέχεται την Μαμέλοντι Σάνταουνς που θέλει να κόψει πρώτη το νήμα παίρνοντας το φετινό πρωτάθλημα. 

Οι γηπεδούχοι απέχουν έναν βαθμό από τη 15η θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού και ρεαλιστικός τους στόχος είναι το εκτόπισμα της ομάδας των Μπλακ Λέοπαρντς που αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκεί. Άλλωστε, με 2 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Η Πολοκβάνε θα προσπαθήσει να μη δεχθεί γκολ αρχικά και μετά να χτυπήσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο πετυχαίνει τα περισσότερα τέρματά της στους εντός έδρας αγώνες της. Η αποψινή αντίπαλος όμως, είναι δεδομένα πολύ υψηλό εμπόδιο. 

Η Μαμέλοντι, λοιπόν, βρίσκεται ισόβαθμη με την Κάιζερ Τσιφς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία. Ψάχνει δύο νίκες στις ισάριθμες εναπομείνασες αγωνιστικές για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Εκτός έδρας σκοράρει αρκετά, έχοντας 20 γκολ ενεργητικό αλλά η άμυνά της εμφανίζει αδυναμίες. Μετρά 6 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 14 εκτός έδρας αναμετρήσεις και τα 14 από τα είκοσι τέρματα τα έχει πετύχει στο πρώτο ημίχρονο. Ευελπιστεί να κάνει το ίδιο και απόψε, καθώς χρειάζεται τους τρεις βαθμούς χωρίς να μπει σε περιπέτειες.

Περιμένω αρκετά γκολ στον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν δείξει ότι μπορούν να παίξουν παιχνίδι σκοπιμότητας. Πάμε στο over 2,5 και στη συνέχεια σε fun bet να σκοράρουν οι δύο ομάδες και στα δύο ημίχρονα. 

Μονό 

19:00 Πολοκβάνε ΣίτιΜαμέλοντι Σαντάουνς: Οver 2,5 (2.05) 

Fun bet 

19:00 Πολοκβάνε ΣίτιΜαμέλοντι Σάνταουνς: Goal/goal και στα δύο ημίχ. (21.00) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις