Δίκαια φαβορί σε πρωτάθλημα και κύπελλο

προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας από τον Jim Tsilo, με το βάρος να πέφτει σε δύο αναμετρήσεις με τα φαβορί να έχουν το πρώτο λόγο.

Με όλα αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου μετά τον Δεκέμβρη στην Αγγλία, πραγματικά κάθε στήλη περνάει από τριπλό φιλτράρισμα προτού αποφασίσω τα σημεία. Μεσοβδόμαδη αγωνιστική στο Νησί, με το FA Cup και κάποια σκόρπια παιχνίδια από χαμηλές κατηγορίες να έχουν τη τιμητική τους στα σημερινά προγνωστικά Αγγλίας.

Προγνωστικά Αγγλίας: Δε την παίρνει άλλη «χασούρα»

Εκκίνηση από τη League One και την αναμέτρηση Πορτ Βέιλ – Άκρινγκτον. H Πόρτ Βέιλ δεν έχει τη δυναμική προηγούμενων ετών, αλλά δείχνει πως δε θα έχει θέματα με τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Κάνει τη μεγαλύτερη κοιλιά στη σεζόν αυτή τη στιγμή, οπότε μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που σαφώς την «έχει» θα φτιάξει κυρίως το ηθικό. Η Άκρινγκτον λογικά θα έχει προβλήματα φέτος. Δεν πείθει αγωνιστικά, αμυντικά έχει τρομερά θέματα, ενώ εκτός έδρας παραμένει παντελώς αναξιόπιστη. Δίκαιες οι τιμές στον άσο, θα στηρίξω την Πορτ Βέιλ που θέλει μια νίκη ψυχολογίας. 

Να τελειώσει ό,τι δε κατάφερε στο πρώτο

Την ίδια ώρα για το FA Cup έχουμε την αναμέτρηση Φλίτγουντ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Επαναληπτικός αγώνας μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού στην έδρα της Σέφιλντ. Φυσικά για το εν λόγω αποτέλεσμα η Φλίτγουντ θα πρέπει να ευχαριστεί και τη τύχη της, καθώς η Σέφιλντ υπερίσχυσε θεαματικά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να βρει τα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι διανύουν εξαιρετική σεζόν και μια διάκριση στο θεσμό του κυπέλλου φυσικά είναι στους στόχους τους. Οι γηπεδούχοι διανύουν ακόμη μια μέτρια σεζόν, χωρίς ιδιαίτερους στόχους και η μέχρι τώρα πορεία τους και στο κύπελλο θεωρείται επιτυχημένη. Η διαφορά στη ποιότητα είναι ξεκάθαρη φέτος και πραγματικά δε βρίσκω το τρόπο η Φλίτγουντ να είναι το ίδιο τυχερή για δεύτερο σερί παιχνίδι. 

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Μονό
21:45
Πορτ Βέιλ - Άκρινγκτον
1 & over 1,5
2.40
BET: 20 units
Μονό
21:45
Φλίτγουντ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ
2 & over 1,5
2.45
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις