ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ο Γιάννης μάχεται, όμως φαβορί είναι η Βοστώνη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ο Γιάννης μάχεται, όμως φαβορί είναι η Βοστώνη

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ο Γιάννης μάχεται, όμως φαβορί είναι η Βοστώνη

Προγνωστικά NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καταφέρνει να… κλέβει καρδιές με τις εμφανίσεις του κάθε χρόνο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκ ιΜπακς μάχονται για τον τίτλο του πρωταθλητή του NBA. Ο Έλληνας άσος στοχεύει κάθε χρόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που κατάφερε μονάχα το 2021, όταν οι Μιλγουόκι επικράτησαν στους τελικούς με 4-2 των Φοίνιξ Σανς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καταφέρνει να… κλέβει καρδιές με τις εμφανίσεις του κάθε χρόνο, ενώ οι Έλληνες ομογενείς στις ΗΠΑ γεμίζουν με ελληνικές σημαίες κάθε στάδιο που αγωνίζεται ο υψηλόσωμος NBAer. Είναι όμως οι Μιλγουόκι Μπακς το φαβορί του φετινού πρωταθλήματος;

Η συντακτική ομάδα της Bwin σας δίνει τις απαντήσεις για τη φετινή λίγκα, αναλύοντας τα φετινά φαβορί σε Ανατολή και Δύση.

Ο μεγάλος αντίπαλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι οι Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι πλασάρονται στην πρώτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και βάσει των στοιχηματικών αποδόσεων, αποτελούν το πρώτο φαβορί, τόσο για την κατάκτηση του τίτλου, όσο και για την πρώτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας.

Η Bwin προσφέρει σε απόδοση 2.80 το ενδεχόμενο να τερματίσει η Βοστώνη στην πρώτη θέση της Ανατολής και σε απόδοση 5.00 την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξεχωρίζουν στο ρόστερ της Βοστώνης οι Τζέισον Τέιτουμ, Τζέιλεν Μπράουν και Μάρκους Σμαρτ.

Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποτελεί το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της Ανατολής, αλλά και γενικότερα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μιλγουόκι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ο Γιάννης αποτελεί το πρώτο βιολί του κόουτς Μάικ Μπουντενχόλτσερ, όμως βρίσκει πολύτιμες βοήθειες στα πρόσωπα των Μπρουκ Λόπεζ, Κρις Μίντλτον και Τζρου Χόλιντεϊ. Η Bwin προσφέρει στο 3.80 την πρωτιά των Μπακς στην Ανατολική Περιφέρεια και σε απόδοση 6.50 το ενδεχόμενο να στεφθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταθλητής.

Από εκεί και πέρα, οι Μπρούκλιν Νετς και οι Ντένβερ Νάγκετς ακολουθούν στις θέσεις των φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι πρώτοι βρίσκονται στην Ανατολική Περιφέρεια, μαζί με τα δύο πρώτα φαβορί του πρωταθλήματος, άρα ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει επικίνδυνα για τους Κέβιν Ντουράν και Κάιρι Ίρβινγκ, οι οποίοι προσφέρονται σε απόδοση 9.00 για να κατακτήσουν το δαχτυλίδι των πρωταθλητών.

Σε παρόμοια απόδοση και οι ΝτένβερΝάγκετς, οι οποίοι προπορεύονται της Δυτικής Περιφέρειας. Ο Νίκολα Γιόκιτς αποτελεί πραγματικό φόβητρο για τον εκάστοτε αντίπαλο, με τον 27χρονο Σέρβο σταρ να σουτάρει με περισσότερο από 65% επιτυχία στα δίποντα, να διαθέτει μέσο όρο 25 πόντους ανά παιχνίδι, αλλά και 10+ ριμπάουντ και 9+ στις ασίστ. Πραγματικός σταρ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και να παίρνει από το χέρι τους Νάγκετς.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ολοκληρώνουν την πεντάδα των φαβορί. Η παρέα του Στεφ Κάρι έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στο φετινό πρωτάθλημα και δεν βρίσκεται καν στην πρώτη τετράδα της Δυτικής Περιφέρειας. Όμως, το ρόστερ των Γουόριορς είναι κάτι παραπάνω από ποιοτικό και έμπειρο. Μοιραία δημιουργούν προβληματισμούς στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες και γι’ αυτό προσφέρονται ως πέμπτο φαβορί (και σε απόδοση 10.00) για να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις