Combo του 2.45 για την «Φλα»

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Ο #Fidel επανέρχεται με στήλη, αναλύοντας τον αγώνα Φλαμένγκο - Αλ Χιλάλ και καταλήγοντας σε combo του 2.45.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Η αλήθεια είναι πως καιρό είχα να γράψω ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, καθώς χρειαζόμουν κάποιες ανάσες και λίγη ξεκούραση. Γι’ αυτό έλλειψα άλλωστε για μία εβδομάδα. Γέμισα τις μπαταρίες μου και επανέρχομαι δριμύτερος, με σκοπό και στόχο να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η κάβα μας.

Στη σημερινή στήλη και στα σημερινά ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος θα σταθώ στην αναμέτρηση της Φλαμένγκο απέναντι στην Αλ Χιλάλ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Αναμέτρηση για τα ημιτελικά του θεσμού, όποιος προκριθεί πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό.

Δυσκολεύτηκε στον προηγούμενο γύρο η Αλ Χιλάλ κόντρα στην Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις και πήρε πρόκριση στα πέναλτι. Είναι από τις πιο σημαντικές ομάδες της Ασίας, ούσα η σημαντικότερη στη χώρα της, τη Σαουδική Αραβία. Εκτός ο Μοχάμαντ Κάνο, ενώ στην ενδεκάδα της θα έχει δύο παίκτες που πήρε από την Φλαμένγκο. Τον Κολομβιανό χαφ Κουέγιαρ και τον εξαιρετικό (το 2020) με την Φλαμένγκο, μεσοεπιθετικό Μιζαέλ.

Η Φλαμένγκο διαθέτει πιο ποιοτικό και έμπειρο σύνολο. «ΟΚ», σοβαρός σύλλογος η Αλ Χιλάλ, όχι όμως στα επίπεδα της «Φλα». Εκτιμώ πως οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν υποψιασμένες και δύσκολα θα πάρει έκταση το σκορ. Μοιραία, ο άσος με under 3,5 στο εξαιρετικό 2.45 από τη Fonbet θα μπει στα προγνωστικά μας.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση

Combo
21:00
Φλαμένγκο - Αλ Χιλάλ
1 & under 3,5
2.45
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις