
ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Για άλλη μια φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπαίνει μπροστά η ηθική, κι ας είναι κάτι νόμιμο. Και σωστά.
Ας πούμε, ίσως είχε ψήγματα νομιμότητας αλλά ήταν ανήθικο εκείνο το δεξιό λαμόγιο, ο Πάτσης, να αγοράζει κόκκινα δάνεια.
Ομολογώ πως παραξενεύτηκα με την ΑΕΚ, που θέλει εδώ και καιρό να λανσάρει κάτι το διαφορετικό, με την εμμονή της να πάρει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο «στα χαρτιά».
Προσέξτε: βάσει κανονισμών έχει κάθε μα κάθε δικαίωμα να το κάνει. Κάθε! Όπως είχε και προ δυόμισι ετών όταν μπορούσε να κάνει ένσταση ενάντια του ΠΑΟΚ και να βγει αντ’ αυτού στο Champions League. Και δεν το έπραξε, και την επικροτήσαμε διότι έκανε το ηθικώς σωστό. Οι αγώνες και οι τίτλοι πρέπει, το ξέρουμε όλοι, να κρίνονται στα γήπεδα και όχι εκτός αυτών.
Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;
Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook
Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube
Follow το Koubanezos.gr στο Twitter
Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram
Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook