Ευκαιρία νίκης στην Italia με 7.50!

προγνωστικά

Με προγνωστικά από τα κύπελλα της Ευρώπης καταπιάνεται ο #TheMagician, ρίχνοντας και δίχτυα για μεγάλη απόδοση στην Ιταλία.

Καλημέρα σας. Έχουμε μπροστά μας ένα μεσοβδόμαδο κουπόνι που κυριαρχούν οι αγώνες κυπέλλου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υπάρχουν ομάδες με παράδοση στο θεσμό και κάποιες που προσπαθούν να μπουν σφήνα στους μεγάλους. Πάμε όμως να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Στο ίδιο έργο θεατές

Ξεκινάμε με τα προγνωστικά με το κύπελλο Ολλανδίας. Απογοήτευσε το Σάββατο η Άλκμααρ απέναντι στην Φόλενταμ μένοντας στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1. Σπατάλησε 65 λεπτά χωρίς την μεγάλη φάση, έχοντας μια φλύαρη υπεροχή. Τελικά δέχτηκε πρώτη γκολ στο 62′ για να ανεβάσει έπειτα ρυθμούς και τελικά να ισοφαρίσει στο 83ο λεπτό, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πατήσει κορυφή. Στο κύπελλο τώρα όπου δείχνει πάντα ενδιαφέρον για τον θεσμό, απέκλεισε την Εξέλσιορ στο προηγούμενο γύρο εκτός έδρας με 4-1 παρατάσσοντας βασικούς, κάτι το οποίο αναμένουμε και σήμερα από τον προπονητή της Πασκάλ Γιάνσεν. Επιθετική στο γήπεδό της όπου αναλαμβάνει από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων. Θα απουσιάσουν ο μεσοεπιθετικός Ντε Βιτ (15 Συμ./5 Γκολ) και ο αμυντικός Μπέκεμα (16 Συμ.).

Η Ουτρέχτη για το πρωτάθλημα ξεπέρασε το εμπόδιο την Χέρενφεν (ομάδα με τους ίδιους στόχους) με τον Δουβίκα να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 69′ και να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του. Έτσι εδραιώθηκε στην έβδομη θέση και πλέον μπορεί να κοιτάει ακόμα πιο ψηλά. Αντίθετα με τους γηπεδούχους δεν συνηθίζει να κάνει μεγάλες πορείες στο κύπελλο. Τα τελευταία πέντε χρόνια κατάφερε μόνο να φθάσει μέχρι τους 16 της διοργάνωσης την σεζόν 18/19. Δεν είναι ομάδα που κλείνεται στο μισό γήπεδο αντιθέτως, κυνηγάει την νίκη αλλά δείχνει να έχει ταβάνι την πρώτη οχτάδα. Χωρίς σοβαρές απουσίες.

Οι δυο ομάδες γνωρίζονται καλά. Πριν δέκα μέρες για το πρωτάθλημα ήρθαν ισόπαλες με 5-5! Οι γηπεδούχοι είναι πιο κοντά στην πρόκριση, έχουν καλύτερη ομάδα αλλά πληρώνουν αμυντικά προβλήματα αυτή την περίοδο. Νοκ άουτ το παιχνίδι αλλά θ’ ακολουθήσουμε προϊστορία και φόρμα και θα κρατήσουμε το over 2,5 με απόδοση 1.70 στην Fonbet.gr.

Αντίπαλοι με ίδιο σερί

Πάμε Γερμανία. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με μόλις μια ήττα στα τελευταία δέκα για το πρωτάθλημα σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση, μόλις πέντε μακριά από την κορυφή. Τελευταίο θύμα της η Χέρτα, επί της οποίας επικράτησε εντός με 3-0. Με την δύναμη του κόσμου της παίρνει νίκες στο σπίτι της ενώ εκτός έδρας αρνείται να χάσει. Δέχεται τέρματα αλλά η επίθεση της την βγάζει ασπροπρόσωπη. Πέρα από την σεζόν 19/20 που αποκλείστηκε στα ημιτελικά δεν έχει να επιδείξει κάτι σοβαρό τα τελευταία χρόνια στο κύπελλο, αποκλειόμενη μάλιστα μερικές φορές από ομάδες δυο κατηγορίες χαμηλότερα από την ίδια. Φέτος προσπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Μαγδεμβούργου (δεύτερη κατ.) και έπειτα των Κίκερς Στουτγάρδης (πέμπτη κατ.). Η χρονιά πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής κάτι που μπορεί να το εξαργυρώσει και στο θεσμό του κυπέλλου.

Αντίπαλος της η Ντάρμσταντ. Ομάδα δεύτερης κατηγορίας αλλά πηγαίνει ολοταχώς για την άνοδο στην Bundesliga απολαμβάνοντας την κορυφή εδώ και οχτώ εβδομάδες. Το χαρακτηριστικό της είναι πως σε 19 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει μόνο μια ήττα, στην οποία δεν σκόραρε και έλαβε χώρα την πρώτη αγωνιστική. ‘Εκτοτε είναι αήττητη έχοντας σκοράρει σε 18 σερί αγώνες! Στο κύπελλο απέκλεισε αρχικά την Ίνγκολσταντ (τρίτη κατ.) με 3-0 εκτός έδρας και στην συνέχεια εντός έδρας την Γκλάντμπαχ (πρώτη κατ.) με 2-1. Θα κατέβει χωρίς αλλαγές θέλοντας να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης.

Χωρίς επαναληπτικό γύρο το παιχνίδι αλλά φαίνονται ικανές και οι δύο ομάδες στην κατάσταση που βρίσκονται να είναι ικανές να σκοράρουν. Κρατάμε το goal/goal με απόδοση 1.78 στην Fonbet.gr.

Παιχνίδι φωτιά στο Σαλέρνο

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας στην Ιταλία. Χρειάστηκε να περάσουν επτά αγωνιστικές με πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες, για να πάρει το τρίποντο η Σαλερνιτάνα στην έδρα της υπολογίσιμης Λέτσε. Προηγήθηκε στο 5ο και στο 20ο λεπτό για να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 2-1. Δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη και πήρε πρώτα απ’ όλα τρίποντο ψυχολογίας για την δύσκολη συνέχεια. Εντός έδρας μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε δέκα αγώνες (14 – 13  τέρματα), ενώ με τους 21 βαθμούς σε 20 αγώνες βρίσκεται στην 16η θέση στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού και την 18η Βερόνα χωρίς να έχει ξεμπερδέψει ακόμα με την παραμονή στην κατηγορία. Μαχητική εντός έδρας, δεν τα βγάζει πέρα με τους μεγάλους έχοντας ήττες από Νάπολι, Ρόμα, Μίλαν αλλά και την Λέτσε. Δεν θ’ αγωνιστούν οι Φάτσιο (Α – 12 Συμ./1 Γκολ), Ματσόκι (Α – 15 Συμ.-2 Γκολ-2 Ασ.)

Στην Γιουβέντους μετά την ανακοίνωση της αφαίρεσης 15 βαθμών, η ομάδα κλυδωνίστηκε. Έχει τρεις σερί απώλειες για το πρωτάθλημα, αρχικά ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στην Νάπολι (5-1) και ακολούθησαν εντός, η ισοπαλία με την Αταλάντα (3-3) και η ήττα από την Μόντσα (0-2). Πλέον είναι στην 13η θέση με 23 βαθμούς, δυο περισσότερους από την σημερινή της αντίπαλο. Έδειξε όμως θετικό πρόσωπο την Πέμπτη νικώντας εντός την Λάτσιο για τα προημιτελικά του κυπέλλου παίρνοντας τελικά την δύσκολη πρόκριση. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες σ’ εννέα παιχνίδια με 8/9 under 2,5. Λογικό είναι τα πρωτοκλασάτα ονόματα να θέλουν ν’ αγωνίζονται για τις θέσεις πρώτες θέσεις αλλά πληρώνουν ατασθαλίες της διοίκησης. Θ’ απουσιάσουν οι Μπονούτσι (Α – 9 Συμ.-1 Γκολ) , Πογκμπά (Μ) και Μίλικ (Ε – 17 Συμ.-6 Γκολ-1 Ασ.).

Ίσως να κόπηκαν τα φτερά των παιχτών της Γιουβέντους με την νέα πραγματικότητα αλλά πρέπει να τα βρουν πρώτα με τον εαυτό τους έπειτα με την ομάδα και να προσαρμοστούν στην νέα κατάσταση. Με υψηλό βαθμό ρίσκου και προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε την σύγχυση των φιλοξενούμενων και την ανάγκη για βαθμούς των γηπεδούχων θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά μας από την αναμέτρηση Σαλερνιτάνα over 1,5 γκολ και over 2,5 κάρτες και Γιουβέντους over 5,5 κόρνερ με απόδοση 13.50 στο BETBUILDER της Novibet.gr.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση

Δυάδα απόδοσης 3.02
19:45
Άλκμααρ - Ουτρέχτη
Over 2,5
1.70
21:45
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντάρμσταντ
Goal/goal
1.78
BET: 25 units
Fun bet
21:45
Σαλερνιτάνα - Γιουβέντους
Σαλερνιτάνα over 1,5 γκολ & over 2,5 κάρτες & Γιουβέντους over 5,5 κόρνερ
13.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις