Μάχες σε Ελλάδα και Πορτογαλία μέχρι 35.00

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για την σημερινή ημέρα σε τιμές που φτάνουν το μαγικό 35.00

Καλησπέρα σε όλους. Δευτέρα σήμερα και η αυλαία του Σαββατοκύριακου κλείνει με αγώνες σε Ελλάδα και Πορτογαλία. Στη Βοιωτία έχουμε μία σημαντική μάχη ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΝΠΣ Βόλο ενώ το βράδυ στην Βίγια ντο Κόντε στην Ιβηρική η Σπόρτινγκ καλείται να αποδείξει την ανωτερότητα της απέναντι στην Ρίο Άβε. Προγνωστικά, σκέψεις και προτάσεις σε τιμές αξίας και μία “πονηρή ” βόμβα στο 35.00.

Προγνωστικά: Μάχη με φαβορί στην Λειβαδιά

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του Λεβαδειακού κόντρα στον Βόλο. Το παιχνίδι αυτό έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία αφού αμφότερες οι ομάδες θέλουν το τρίποντο για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή εικόνα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και τώρα θέλουν μόνο το τρίποντο (ειδικά μετά την νίκη του Ιωνικού και την ήττα της Λαμίας) ώστε να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Βέλιτς έχει φτιάξει μία αξιόλογη ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες σε κάποιες μονάδες, η οποία όμως μακριά από την Βοιωτία χάνει την δυναμική της. Θα ψάξει να βάλει ένα γκολ και να κλειστεί πίσω, εξάλλου περισσότερο αμυντικές είναι οι αρετές της.

Από την άλλη η ομάδα της Μαγνησίας δεν έχει δείξει καλά δείγματα μετά την διακοπή. Λίγα πράγματα, μεγάλα αμυντικά κενά και προβλήματα σχεδόν σε όλες τις γραμμές. Χημεία δεν υπάρχει, οι μεταγραφές δεν έχουν βγει και γενικά μοιάζουν με ένα σύνολο που βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας και όχι μέσα στη σεζόν. Δύσκολα θα διατηρήσει την θέση της στην εξάδα, ειδικά άμα δεν αλλάξει την εικόνα της.

Φαβορί για εμάς είναι δικαίως οι γηπεδούχοι. Καλύτερη ομάδα, με κίνητρο και ομοιογένεια. Το να κερδίσουν στο ημίχρονο ή στο τέλος, πληρώνει όμορφα στο 1.80. Για τους πονηρούς έχει μία αξία το Funbet του διπλού ημιχρόνου, άσσου τελικού στο 35.00.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Προγνωστικά: Διαφορά ποιότητας

Συνεχίζουμε με τον αγώνα στην Πορτογαλία ανάμεσα σε Ρίο Άβε και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Εξαιρετική εικόνα για τους φιλοξενούμενους στο ντέρμπι απέναντι στη Μπράγκα, την οποία διέλυσαν με 5-0. Μπορεί φέτος να μην είναι η χρονιά τους σε πολλά επίπεδα αλλά ακόμα ο Αμορίμ έχει διατηρήσει ένα όμορφο κλίμα. Η σταθερότητα υπάρχει, οι σημαντικές επικρατήσεις έρχονται και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσει στην τριάδα. Παραμένει αρκετά επιθετική ομάδα, έχει αρκετή ποιότητα και μπόλικο ταλέντο στο ρόστερ της, με τους νεαρούς παίκτες να κυριαρχούν, όπως μας είχε συνηθίσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Από την άλλη, μία μέτρια ομάδα παραμένουν οι γηπεδούχοι, λίγα πράγματα κόντρα στους μεγάλους και δεν μπορούν να σταθούν κόντρα σε τόσο ποιοτικά σύνολα. Στόχος είναι η αποφυγή του υποβιβασμού και… έως εκεί.

Το ματς έχει φαβορί και το στηρίζουμε με ένα ποντάρισμα. Το διπλό με -1 πληρώνει αρκετά καλά στο 1.83.

Μονό
16:00
Λεβαδειακός - ΝΠΣ Βόλος
1 ημίχρονο ή τελικό
1.80
BET: 25 units
Funbet
16:00
Λεβαδειακός - ΝΠΣ Βόλος
2 ημίχ. / 1 τελ.
35.00
BET: 3 units
Μονό
23:15
Ρίο Άβε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
2 (-1)
1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις