Ντέρμπι στα όρια σε Ελλάδα και Αγγλία

προγνωστικά παοκ ολυμπιακός

Σε δύο μεγάλες αναμετρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Νότιγχαμ επικεντρώνεται για τα προγνωστικά του Σαββάτου ο #Roume.

Καλημέρες Κουβανέζοι μου. Είχαμε ένα μικρό μπρέικ λόγω υποχρεώσεων, οι οποίες και συνεχίζονται, όμως βλέποντας τα αυριανά ματς δεν μπορούσα να μην γράψω πέντε γραμμές. Ενδιαφέροντα ματς βαθμολογικά τα οποία τυγχάνουν να κρύβουν και αντιπαλότητες. Προγνωστικά Κυριακής, λοιπόν, με επιλογές από τη Fonbet.

Ντέρμπι λεπτομερειών στη Τούμπα

Ξεκινάμε από τα δικά μας. Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με την ελληνική Super League, όμως το επερχόμενο ματς μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, είναι πιστεύω το ματς της χρονιάς μέχρι στιγμής, ίσως πιο σημαντικό από το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός του Ιανουαρίου. Ο Ολυμπιακός μεσοεπιθετικά ίσως έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ της λίγκας, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο οποίο έδειξαν όλα όσα χαρακτηρίζουν το παιχνίδι τους. Δημιούργησαν ευκαιρίες με το τσουβάλι, όμως πίσω ήταν… ύποπτοι, με τους κρητικούς να χάνουν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος να ισοφαρίσουν. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, συνεχίζουν στο δρόμο που χάραξαν έπειτα από την ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά από τις επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό, κέρδισαν και τον Λεβαδειακό, δείχνοντας όμως και εκείνοι αδυναμίες στο παιχνίδι τους.

Εκτίμηση: Ένα ματς γκραν-γκινιόλ, με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θαρρώ πως ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει παραπάνω την νίκη, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό του, όμως πρωταρχικός στόχος θα είναι η αποφυγή της ήττας. Προς αμφίσκορο το βλέπω, όμως μου αρέσει πολύ και η ισοπαλία στις τρεις μονάδες, την οποία και θα επιλέξω.

Ο θάνατος σου, η ζωή μου

Σιγά μην έγραφα στήλη χωρίς Premier League, ας είμαστε λίγο σοβαροί. Μένουμε σε παρόμοιο περιβάλλον, αφού θα μιλήσουμε για την άλλη ομάδα που βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας Μαρινάκη, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία υποδέχεται την Λιντς. Όλα πάνε βάση προγράμματος στο «Σίτι Γκράουντ». Όποιος περίμενε μια ομάδα με 20 νέους ποδοσφαιριστές να δέσει κατευθείαν και να αποδώσει στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα του κόσμου μάλλον είναι αφελής, όπως και αυτός που περίμενε το εν λόγω ρόστερ να δυσκολευτεί και για πολύ παραπάνω.

Έχει πολύ ποιότητα η Φόρεστ και με σύμμαχο την έδρα της έχει βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Τα «παγώνια», από την άλλη, έχουν πάρει κάποια σημαντικά αποτελέσματα με τον Μαρς στον πάγκο, ενώ ενισχύθηκαν τον Γενάρη στη προσπάθεια που κάνουν να μείνουν στη κατηγορία για τέταρτη σερί σεζόν.

Εκτίμηση: Σε παρόμοια θέση οι δύο ομάδες. Στους τρεις πόντους με ένα ματς λιγότερο από την Έβερτον η Νότιγχαμ, στην ισοβαθμία με δύο αγώνες λιγότερους η Λιντς. Μια κόντρα… από τα παλιά για το αγγλικό ποδόσφαιρο, με δύο ομάδες που γενικά προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Θα είναι δυνατή μάχη, η ατμόσφαιρα θα είναι τρομερή και πιστεύω ότι το ματς θα έχει γκολ. Αμφίσκορο μαζί με over 2,5 στο 2.18.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Combo
16:00
Νότιγχαμ Φόρεστ - Λιντς
Goal/goal & οver 2,5
2.18
BET: 10 units
Μονό
20:30
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Χ
3.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις