ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Αξιοζήλευτες δυάδες μέχρι και 9.00

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Αξιοζήλευτες δυάδες μέχρι και 9.00

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Αξιοζήλευτες δυάδες μέχρι και 9.00

προγνωστικά

Προγνωστικά Κυριακής από τον #TheMagician με αποδόσεις των φαβορί που σε κάνουν να τρίβεις τα χέρια σου...

Καλημέρα σας! Ομάδες από κάθε γωνιά της Ευρώπης μαζέψαμε σήμερα που μας έχουν δείξει για το τι είναι ικανές. Συμπεριλάβαμε αποδόσεις χαμηλού και υψηλού ρίσκου για να επιλέξετε. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Φαβορί στην έδρα της

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Γαλλία. Η Λοριάν βρίσκεται στην έκτη θέση με 35 βαθμούς, πέντε μακριά από την Ρεν που κατέχει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα μπορεί και δείχνει ικανή να το κυνηγήσει. Αδίκησε όμως τον εαυτό της την προηγούμενη αγωνιστική και παρόλο που προηγήθηκε με 1-2 στο ημίχρονο έχασε με 4-2. Εντός έδρας σε δέκα αγώνες έχει πέντε νίκες σε συνδυασμό με over 2,5 ενώ συνολικά έχει 8/10 παιχνίδια με τουλάχιστον τρία τέρματα. Πολύ καλή επιθετικά αλλά αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Μόλις μια το κατάφερε εντός και συνολικά τρεις στο πρωτάθλημα. Απών θα είναι οι βασικοί Μνογκό (Τ) και Λαπόρτ (Α).

Από την άλλη η Ανζέ μάλλον προετοιμάζει βαλίτσες για την δεύτερη κατηγορία μιας και έχει 13 σερί ήττες στο πρωτάθλημα, οι εννέα με over 2,5! Μόλις οχτώ βαθμούς στο σακούλι σε 21 αγωνιστικές, με τα στατιστικά της να απογοητεύουν. Έχει τη χειρότερη άμυνα και επίθεση της κατηγορίας, ενώ εκτός έδρας μετράει οχτώ ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη. Σάκος του μποξ για της ομάδες της Ligue 1, που (δικαίως) τη βλέπουν ως ένα εύκολο τρίποντο. Θα παραταχθεί χωρίς απουσίες.

Πρώτη μας επιλογή ο άσος με απόδοση 1.85 στη Fonbet. Την στοιχειώδη σοβαρότητα να δείξουν οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν εύκολα. Κρατάμε επίσης τον άσο και over 2,5 με απόδοση 2.90 στη Fonbet.

Ακόμη μια ζαριά

Θεωρώ πως η νίκη που θα πανηγυρίσουν περισσότερο οι οπαδοί του Στρασβούργου, θα είναι αυτή εντός έδρας εάν επιτευχθεί. Όλες οι ομάδες της κατηγορίας έχουν κερδίσει μέσα στην έδρα τους ή και μακριά από αυτή, εκτός από το Στρασβούργο, που σε έντεκα παιχνίδια εντός έχει 0-6-5. Βρίσκει δίχτυα αλλά η άμυνα δεν μπορεί να κρατήσει την εστία ανέπαφη για 14 σερί παιχνίδια. Με τους 15 βαθμούς είναι εντός ζώνης υποβιβασμού και καίγεται για την νίκη ώστε να βγει εκτός αυτής. Ταξίδεψε στην Ρεν την προηγούμενη αγωνιστική αλλά ηττήθηκε εύκολα με 3-0, ίσως στην πιο δύσκολη έδρα της Γαλλίας. Κάλλιστα μπορεί να σκοράρει αλλά άλλο τόσο μπορεί επίσης να δεχτεί γκολ.

Αντίπαλος θα είναι σήμερα η Μονπελιέ η οποία ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική με 1-3 εντός από την Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως ήταν λογικό δέχτηκε πίεση από την αρχή του παιχνιδιού αλλά κατάφερε να βγάλει φάσεις απέναντι στους πρωταθλητές. Ασφαλής δεν αισθάνεται με τους 20 βαθμούς που έχει, αφού απέχει μόλις πέντε από την επικίνδυνη ζώνη και σε περίπτωση ήττας θα αγχωθεί ακόμα περισσότερο. Καλή επιθετικά αλλά με κενά στην άμυνα, μόλις δυο φόρες δεν σκόραρε στις δέκα εξόδους της και συγκεκριμένα στις καλύτερες εντός έδρας άμυνες της Λανς και της Ρεν. Έχει τέσσερα over 2,5 στα τελευταία πέντε στο πρωτάθλημα.

Αμφότερες θα ψάξουν την νίκη για τους λόγους τους, αλλά μπορούν να προσφέρουν θέαμα με τις καλές επιθέσεις και τις κακές άμυνες που διαθέτουν. Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 1.92.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Προγνωστικά: Να συνεχίσει το ρεκόρ

Μεταφέρουμε τα προγνωστικά μας στην Τουρκία. Η Γαλατασαράι μετράει πλέον 14 συνεχόμενα νικηφόρα παιχνίδια από τα οποία τα έντεκα για το πρωτάθλημα με δέκα συνεχόμενα over 2,5. Στον αριθμό των γκολ βέβαια βοηθούν και οι άλλες ομάδες καθώς δεν μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Χαρακτηριστικά έχει κερδίσει με 2-1 έξι φορές στην έδρα της ενώ στον τελευταίο της αγώνα κέρδισε εντός με 3-2 την ουραγό Ουμρανιγεσπόρ με ανατροπή. Μετράει 8/10 goal/goal εντός. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 51 βαθμούς στο +5 από την δεύτερη Φενέρμπαχτσε.

Στην έκτη θέση με 13 βαθμούς λιγότερους βρίσκεται η Τραμπζονσπόρ. Οι κάτοχοι του τίτλου όσο καλά τα πηγαίνουν εντός έδρας τόσο δυσκολεύονται μακριά από αυτήν. Σε δέκα αγώνες έχουν συγκεντρώσει μόλις έντεκα βαθμούς με επτά over 2,5. Με την επανέναρξη έχουν τρεις σερί εκτός έδρας ήττες με τουλάχιστον τρία γκολ στον αγώνα. Μόλις μια φορά απέτυχαν να σκοράρουν εκτός, βρίσκοντας δίχτυα τις υπόλοιπες εννέα φορές. Μπορούν να σκοράρουν στην Πόλη απέναντι στην προβληματική άμυνα των πρωτοπόρων.

Με επιθετικές αρετές οι δυο μονομάχοι αλλά δεν έχουν εντυπωσιάσει αμυντικά. Πρώτη μας επιλογή το over 2,5 με απόδοση 1.70 στη Fonbet. Κρατάμε με μεγαλύτερο ρίσκο τον άσο και goal/goal με απόδοση 3.10.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Nτέρμπι della Madonnina

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με το παιχνίδι του Μιλάνου. Την Τρίτη η Ίντερ νίκησε την Αταλάντα με 1-0 και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου δείχνοντας να ξεπερνάει την εντός έδρας ήττα από την Έμπολι και ενώ προηγουμένως πέρασε δια πυρός και σιδήρου με 2-1 από την Κρεμονέζε. Είναι στη δεύτερη θέση με 40 βαθμούς, 13 μακριά από την Νάπολι αλλά ο ανταγωνισμός για την τετράδα είναι έντονος καθώς σε τρεις βαθμούς πίσω συνωστίζονται τέσσερις ομάδες. Πριν είκοσι μέρες για το Σούπερ Καπ Ιταλίας κέρδισε την σημερινή της αντίπαλο με 3-0. Αποτελεσματική στην έδρα της με οχτώ νίκες δε δέκα αγώνες.

Μια παρατεταμένη περίοδο κάμψης διανύει η Μίλαν, με αποκορύφωμα την ήττα με 2-5 εντός έδρας από την Σασουόλο, η οποία είχε να κερδίσει από τις 24 Οκτωβρίου! Έκτο παιχνίδι μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης (0-2-4) και η κρίση φαίνεται να μεγαλώνει καθώς ο προπονητής της Στέφανο Πίολι δεν μπορεί να βρει αντίδοτο. Στους 38 βαθμούς έχει αποχαιρετήσει το τίτλο του πρωταθλητή και μάχεται πλέον για την τετράδα. Επτά over 2,5 στα δέκα εκτός έδρας παιχνίδια με δυο ήττες. Στην τελευταία έξοδο της ποδοπατήθηκε από τη Λάτσιο με 4-0. Απόντες οι βασικοί Μενιάν (Τ), Τομόρι (Α), Μπενασέρ (ΑΜ), Φλορέντσι (Α) και ο μακροχρόνια Ιμπραΐμοβιτς.

Με την εικόνα που παρουσιάζει η Μίλαν, οι γηπεδούχοι έχουν ευκαιρία να κερδίσουν το ντέρμπι και να διατηρήσουν την θέση τους στην βαθμολογία. Επιλέγουμε τον άσο με απόδοση 1.95.

Καλή επιτυχία!

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Δυάδα απόδοσης 3.55
16:00
Λοριάν - Ανζέ
1
1.85
16:00
Στρασβούργο - Μονπελιέ
Over 2,5
1.92
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 9.00
16:00
Λοριάν - Ανζέ
1 & over 2,5
2.90
18:00
Γαλατασαράι - Τραμπζονσπόρ
1 & goal/goal
3.10
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.31
18:00
Γαλατασαράι - Τραμπζονσπόρ
Over 2,5
1.70
21:45
Ίντερ - Μίλαν
1
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις