Όλα τα φώτα στραμμένα στην Τούμπα

προγνωστικά

Επιλογές που φτάνουν το 3.10 έχει το μενού της Κυριακής για τον #Bats.

Σε Ελλάδα και Ισπανία κινούνται τα σημερινά προγνωστικά, με την προσοχή όλων να πέφτει στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Προγνωστικά: Ατρόμητος – ΑΕΚ

Για πρώτη φορά στην σεζόν, η ΑΕΚ πάτησε την κορυφή της βαθμολογίας μετά το 3-0 επί του Άρη. Έτσι, έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, και συνολικά έξι σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον έχει την κατάσταση στα χέρια της, και με την εικόνα του Παναθηναϊκού μοιάζει ικανή να πάρει και διαφορά στα ερχόμενα παιχνίδια. Για να πετύχει κάτι τέτοιο βέβαια, θα χρειαστεί να πάρει νίκες σε δύσκολα ματς όπως το αποψινό απέναντι στον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες εντός έδρας έχουν μόλις μία ήττα σε έντεκα ματς (δέκα στο πρωτάθλημα κι ένα στο κύπελλο), έχοντας αποφύγει την ήττα από τον ΠΑΟΚ (1-1), τον Ολυμπιακό (1-1) και τον Άρη (0-0). Ακόμα και στο ματς του πρώτου γύρου αποδείχτηκαν «σκληρό καρύδι», χάνοντας με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Οι παίκτες του Κόουλμαν θα ζορίζουν οπωσδήποτε την Ένωση, και μπορούν να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ. Το 2.10 της Novibet για το αμφίτερμα αδικεί τον Ατρόμητο, γι’ αυτό κι εμείς θα το επιλέξουμε.

Σοσιεδάδ – Βαγιαδολίδ

Στο Σαν Σεμπαστιάν, η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ για την 20η αγωνιστική της La Liga. Επτά σερί ματς χωρίς ήττα μετρούν οι Βάσκοι στο πρωτάθλημα, μετά και το 0-0 στο «Μπερναμπέου» με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα του Αλγουαθίλ παίζει εξαιρετικά και βρίσκεται στην τρίτη θέση, με τη διαφορά από την τέταρτη Ατλέτικο να είναι στους πέντε βαθμούς.

Από την άλλη η Βαγιαδολίδ «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα, καθώς η νίκη με 1-0 επί της Βαλένθια ίσα που την έβγαλε από την ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, η σημερινή πρόκληση είναι κάτι πολύ πιο δύσκολο και σίγουρα έξω από τα νερά της. Εκτός έδρας η Βαγιαδολίδ μετρά πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα, αποτυγχάνοντας να σκοράρει και στα πέντε ματς. Μας αρκεί το 2.05 της Fonbet για τον άσο με under 3,5, για την περίπτωση που οι φιλοξενούμενοι καταφέρουν να βρουν δίχτυα.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Τα τελευταία χρόνια οι αναμετρήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό είναι οι πιο σημαντικές για το ελληνικό πρωτάθλημα. Φέτος μπορεί καμία από τις δύο ομάδες να μη βρίσκεται στις δύο πρώτες θέσεις, όμως με τις διαφορές να είναι μικρές δεν αποκλείεται αυτό το παιχνίδι να παίξει ρόλο στις ελπίδες αμφότερων των ομάδων για διεκδίκηση του τίτλου.

Στην Τούμπα του ο ΠΑΟΚ αυτόματα αποκτά ένα πλεονέκτημα σε τέτοια παιχνίδια κι η δίψα του κόσμου του για ένα τέτοιο παιχνίδι είναι αναμενόμενη. Αλλά και για τον Ολυμπιακό το κίνητρο μιας τέτοιας εκτός έδρας νίκης είναι τεράστιο, καθώς θα τον έφερνε στο +3 από τον «δικέφαλο», αλλά θα έδινε σημαντική ψυχολογική ώθηση και ενόψει του κρίσιμου ημιτελικού στο κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ.

Αγωνιστικά, οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά έχοντας την τρίτη και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος αντίστοιχα (32 γκολ ο ΠΑΟΚ, 35 ο Ολυμπιακός). Έτσι κι αλλιώς παίζουν επιθετικά, αλλά η ανάγκη για τη νίκη (ώστε να μη μείνουν πίσω στη βαθμολογία) θα οδηγήσει τους δύο αντιπάλους σε περισσότερα ρίσκα, ειδικά όσο περνάει η ώρα. Το goal/goal, που προσφέρεται σε απόδοση 2.08 στη Fonbet, μπαίνει στις επιλογές μας.

Από εξωαγωνιστικής πλευράς, οι εντάσεις έχουν ανεβεί μέρες πριν τον αγώνα. Σε συνδυασμό με τη βαθμολογική σημασία, αυτό θα οδηγήσει σε ένα ματς με δυνατές μονομαχίες και πολύ πάθος. Αξίζει μια ζαριά και στο να δούμε κόκκινη κάρτα, κάτι που πληρώνει 3.10 στη Novibet.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Μονό
17:30
Ατρόμητος - ΑΕΚ
Goal/goal
2.10
BET: 15 units
Combo
19:30
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Βαγιαδολίδ
1 & under 3,5
2.05
BET: 15 units
Μονό
20:30
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Goal/goal
2.08
BET: 15 units
Κάρτες
20:30
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Over 0,5 κόκκινη κάρτα
3.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις