ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Τα φώτα στον γαλλικό νότο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τα φώτα στον γαλλικό νότο

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Τα φώτα στον γαλλικό νότο

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Ξεχωρίζει σήμερα το μεγάλο ντέρμπι στον γαλλικό Νότο ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Νις. Εξάποντο για Στρασβούργο.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι και καλή Κυριακή. Ενδιαφέρον το σημερινό μενού στη Γαλλία με αμφίρροπα ζευγάρια και ομάδες που πλέον «καίγονται» για βαθμούς. Μαγνητίζει βέβαια τα βλέμματα το βραδινό ντέρμπι του γαλλικού Νότου, Μαρσέιγ – Νις. Πολλές οι σκέψεις για τα κυριακάτικα προγνωστικά Γαλλίας, πάμε να δούμε τί θα ξεχωρίσουμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Ψάχνει αντίδραση η Οσέρ

Πρώτο ματς που θα μας απασχολήσει θα είναι το ΟσέρΡεμς. Σε εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες οι δύο ομάδες με τους «διπλωμάτες» να μετρούν επτά σερί ήττες και τους «ερυθρόλευκους» να είναι αήττητοι στους τελευταίους 13 αγώνες τους. Τελευταίο ματς για την Οσέρ αυτό στο Πριγκιπάτο όπου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, δεν παράτησε το ματς, το πάλεψε αλλά έχασε οριακά (3-2). Η Ρεμς προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-2 επί της Λοριάν (από 0-2). Χατ τρικ για τον εξαιρετικό Μπαλογκούν που έφτασε τα 14 τέρματα (πρώτος σκόρερ).

Στα της παράδοσης, οι φιλοξενούμοι μετρούν μόνο νίκες σε πέντε παιχνίδια μέσα-έξω απέναντι στην Οσέρ.

Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα προς τη μεριά της Ρεμς που δίκαια προσφέρεται ως φαβορί. Παρ’ όλα αυτά εμείς ως βασική επιλογή θα πάμε με τα φάουλ της Οσέρ (κάνει δώδεκα ανά αγώνα ως γηπεδούχους, 13 κερδίζει η Ρεμς ως φιλοξενούμενη), στο 1.99 από τη Fonbet

Θα πέσουν κορμιά στο «Μενό»

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση έχουμε στο «Μενό» όπου το Στρασβούργο υποδέχεται τη Μονπελιέ. Υπό μεγάλη πίεση οι Αλσατοί που ηττήθηκαν εύκολα στη Ρεν (3-0) και βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Παραπάνω από σημαντική αποδεικνύεται η απουσία του μέσου Μπελγκάρ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Λιόν, το τελευταίο καλό ματς που έκανε το Στρασβούργο (έκτοτε ήττες από Τουλούζ και Ρεν). Σήμερα μάλιστα η ομάδα του θα στερηθεί και τους Νιαμσί, Περέν (δύο εκ των τριών βασικών στόπερ), Λιενάρ και Ντελέν. Χωρίς νίκη ακόμα στο γήπεδο του το Στρασβούργο (0-6-5).

Εντός προγράμματος ήττα μεσοβδόμαδα για τη Μονπελιέ που έχασε με 1-3 από την Παρί. Πριν από το ματς αυτό πάντως, έβγαλε σημαντικό διπλό στην έδρα της Οσέρ που την ανέβασε στην 14η θέση (20 βαθμοί). Μακριά από γήπεδό της η Μονπελιέ έχει σκοράρει σε όλα πλην δύο (1-0 στη Λανς και 3-0 στη Ρεν).

Δείχνει γκολ η πρόσφατη παράδοση μεταξύ των δύο. Συγκεκριμένα στα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους (ανεξαρτήτως εδρών) εμφανίστηκε το goal/goal ενώ στα τρία από αυτά συνδυάστηκε και με over 2,5.

Υποχρεωμένη να παίξει για τη νίκη το Στρασβούργο που θα αντιμετωπίσει το ματς ως «εξάποντο». Η Μονπελιέ έχει μεσοεπιθετικούς με ταχύτητα (Μαβιντίντι, Γουαχί) και μπορεί να εκμεταλλευτεί την αφελή (και ελλιπή) άμυνα των Αλσατών. Goal/goal & over 2,5 στο 2.25. Δεύτερη επιλογή ένα combo με γκολ και κάρτες. 

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Κρατάει για 45 λεπτά η Ανζέ

Κλείνουμε τα ματς των 16.00 με το ΛοριάνΑνζέ. Η μέρα με τη νύχτα Λοριάν και Ανζέ (αποδυναμώθηκαν και από την φυγή των Μπουφάλ και Ουναχί), αν οι «μπακαλιάροι» είναι στοιχειωδώς σοβαροί, θα κερδίσουν. Επειδή όμως ο άσος έχει ήδη πάρει πολύ παιχνίδι, θα ρισκάρουμε στο να αντέξουν για ένα ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι».

Γκολ στη Βρέστη

Αργότερα, στις 18.05, έχουμε το ΜπρεστΛανς. Από το 0-0 στη Λιόν έρχεται η Μπρεστ παραμένοντας έτσι αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι (1-3-0). Αντιθέτως η Λανς έχασε μεσοβδόμαδα από τη Νις (0-1),  πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα και δεύτερη συνολικά φέτος.

Σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο η Λανς αλλά μου φαίνεται δύσκολο να «γκελάρει» και σήμερα. Παρ’ όλα αυτά, προτιμώ να πάω με το καλοπληρωμένο over 2,5, στο 1.97 από τη Fonbet για τα προγνωστικά Γαλλίας, σημείο που επιβεβαιώθηκε και στις δύο φετινές συναντήσεις τους (3-2 στο ματς του πρώτου γύρου, 1-3 για το κύπελλο στις 22 Γενάρη).

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά Γαλλίας: Ντέρμπι στο «Βελοντρόμ»

Το ματς της αγωνιστικής είναι το βραδινό ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Νις. Ένα ζευγάρι που τις περισσότερες φορές μας προσφέρει παιχνίδια με ένταση, νεύρα αλλά και γκολ. Από νίκες προέρχονται αμφότερες (ειδικά το διπλό της Νις στην έδρα της Λανς θα της δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση) και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες εντοπίζεται στο πολύ ικανοποιητικό 1.92.

Φάουλ
16:00
Οσέρ - Ρεμς
Οσέρ οver 12,5 φάουλ
1.99
BET: 10 units
Μονό
16:00
Στρασβούργο - Μονπελιέ
Goal/goal & over 2,5
2.25
BET: 15 units
Combo
16:00
Στρασβούργο - Μονπελιέ
Over 1,5 & over 3,5 κάρτες
2.07
BET: 15 units
Ειδικό
16:00
Λοριάν - Ανζέ
Χ2 ημίχρονο / Χ1 τελικό
2.20
BET: 7 units
Μονό
18:05
Μπρεστ - Λανς
Over 2,5
1.97
BET: 15 units
Μονό
21:45
Μαρσέιγ - Νις
Goal/goal
1.92
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις