Με το μομέντουμ έως το 2.47

Με το μομέντουμ έως το 2.47

Προγνωστικά NBA: Σημεία, ειδικά, σε μονά και combo από Λέικερς και Μπακς επιλέγει στο αποψινό πρόγραμμα ο #Loverdose.

Καλησπέρα NBAερς! Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα, ειδικότερα για τις θέσεις γύρω από τα play in. Οι απουσίες αρκετές και τα στοιχηματικά όρια των παικτών σε περίεργα επίπεδα. Δύο αναμετρήσεις ξεχωρίζουν στα μάτια μου, αυτή των Πέλικανς με τους Λέικερς και το τρένο του Μιλγουόκι που θέλει να σαρώσει και τους Χιτ στο διάβα του. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Νιου Όρλεανς Πέλικανς – Λος Άντζελες Λέικερς‎

Πρώτη μας στάση για σήμερα το Σμούθι Κίνγκ Σέντερ για την αναμέτρηση Νιου Όρλεανς Πέλικανς – Λος Άντζελες Λέικερς. Πριν μερικές εβδομάδες βλέπαμε τους Πέλικανς να φιγουράρουν στην πρώτη θέση της Δύσης. Πλέον ακόμα και η συμμετοχή τους στα play in είναι αμφίβολη. Η απουσία του Ζάιον είναι εμφανής, χωρίς αυτόν η ομάδα της Νέας Ορλεάνης παραπαίει. Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στους τελευταίους δέκα αγώνες.

Στην πλευρά τον φιλοξενούμενων βρίσκουμε τους Λέικερς, που με νίκη σήμερα περνούν τους Πέλικανς και ανεβαίνουν στην ενδέκατη θέση. Η αγωνιστική κατάσταση των «λιμναθρώπων» σίγουρα δεν αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογική τους θέση. Ο ΛεΜπρόν και η παρέα του παίζουν καλό μπάσκετ επιθετικά, αλλά υστερούν στην άμυνα. Χαρακτηριστικό αποτελούν οι 116,9 πόντοι που πετυχαίνουν ανά αγώνα.

Από την άλλη όμως είναι η ομάδα με τα δεύτερα περισσότερα λάθος σφυρίγματα εις βάρος της, με το τελευταίο να της στερεί μία σημαντική νίκη απέναντι στους Σέλτικς. Θα επιλέξω νίκη των Λέικερς στο εξαιρετικό 1.95 στην Fonbet και νίκη Λέικερς σε συνδιασμό με 115+ πόντους στο 2.47 στη Stoiximan.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, στα 38 του χρόνια διανύει την εικοστή σεζόν στο NBA και συνεχίζει να είναι τρομακτικός. Σύντομα θα σπάσει το ρεκόρ του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και θα γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA. Στις τελευταίες 24 συμμετοχές του, μόλις τρεις φορές δεν έφτασε τους 26 πόντους. Παράλληλα από τις 12/07/22, δηλαδή για 17 συνεχόμενα παιχνίδια μαζεύει τουλάχιστον επτά ριμπάουντ. Θα τα συνδυάσω στο 2.40 στη Stoiximan.

Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ‎

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας στο Φάισερβ Φόρουμ για το παιχνίδι Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ‎. Οι Μπακς τις τελευταίες εβδομάδες παίζουν το καλύτερο μπάσκετ σε όλο το NBA. Η επιστροφή του Γιάννη ήταν ονειρική, με τον Έλληνα φόργουορντ να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ο Μίντλετον παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής και σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό. Οι υγιείς Μπακς, αποτελούν έναν από τους βασικότερους διεκδικητές του τίτλου και φέτος. Αυτή τη στιγμή τρέχουν το καλύτερο σερί στο NBA με έξι νίκες.

Από την άλλη, οι Χιτ αμύνονται εξαιρετικά σε όλο το παρκέ και έχουν βάλει δύσκολα σε πολλούς αντιπάλους. Σίγουρα θα προσπαθήσουν με αργό τέμπο και καλή άμυνα, να κρατήσουν χαμηλά το σκορ. Θεωρώ όμως πως δύσκολα θα καταφέρουν να μείνουν κοντά στο σκορ, ώστε γίνουν απειλητικοί. Επιλέγω τη νίκη των Μπακς με χάντικαπ -5,5 πόντων στο 1.96 στη Fonbet.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Μονό
01:10
Νιου Όρλεανς Πέλικανς - Λος Άντζελες Λέικερς
2
1.95
BET: 25 units
Combo
01:10
Νιου Όρλεανς Πέλικανς - Λος Άντζελες Λέικερς
2 & Λέικερς over 114,5
2.47
BET: 7 units
Combo
01:10
Νιου Όρλεανς Πέλικανς - Λος Άντζελες Λέικερς
ΛεΜπρόν Τζέιμς 26+ πόντους & 7+ ριμπάουντ
2.40
BET: 21 units
Μονό
03:10
Μιλγουόκι Μπακς - Μαϊάμι Χιτ
1 (-5,5)
1.96
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις